har aldrig tittat tillbaka tidigare men

7:01 23 Okt 2019

Ngn hällde ut geléaktig hundmat cylinderformad och randig av metallkonservens räfflor. Som en grotesk aprikosfärgad korv på golvet i entrén på Konsum Folkets park och matade sin hund som givetvis var en schäfer (förlåt klassförakt), men så var det och det var precis nu, då jag skrev det. För 15 år sen i min skunkdagbok.

Nu tänker jag inte på nuet. Eller jag TÄNKER på det. Men det känns för känsligt och utelämnande att  skriva om det???

Internet har  ändrats. Polerat och optimerat? Berättelserna är definierade av manipulation? Hur ska jag tjäna på det här? Hur framstår jag mest skön? Är detta ett cv? Alltså därför blir man så wierd och utsatt om man skriver hur det är, på riktigt, eller hur man känner sig. Typ hallå jag är tjock och hatar min kille. eller nej inte d. kommer inte på nåt. nåt som inte e SKÖN HON EEEEE…. återkommer m exempel.

Nej men när allt e polerat. Då går d går inte va paj. Eller ok inte paj. Men ärlig. Och det är därför man hatar alla som säger NÅT. Man känner sig förråd för att alla ljuger. De e så jobbigt å se människor som håller på å bygger sig själva. se d. Suck i poddar ba ”jag e sån” o ”jag e sån”. You are not och alla ser igenom det.

Men jag med. Jag känner av d polerade klimatet men goals e verkligen va en idiot trots det. Verkligen försöka va ärlig. Text dör så fort den e oärlig o därför e all text på internet död.

Eller den e iaf inte sårbar. Och d blir sååå ointressant. Även såna real talks är också definierade av oärlighet. D e att vara skön att ”va ärlig”. Alltså ärlighet som stil.

Change my mind!!

Verkligen rätta mig om jag har fel. Har tyvärr inget kommentarsfält. Men skicka en telepatisk tanke.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp