Jag mår pissbra / Vi lever i den sämsta av tider

8:14 24 Okt 2019

En vän sa att bloggen var för mörk. Sa: Asså man blir ju orolig. Hur mår du?

Ärliga svaret: Pissbra. Nej men ärliga svaret otroligt bra???? Nej men otroligt bra.

SÅ enormt ding-dong tacksam över mitt liv. att jag får göra Sveriges bästa drama någonsin med Sveriges bästa team och skådisar och att jag liksom har två döttrar????Vem har det?

Men svaret på hans fråga är:

Det är inte farligt att tänka på skit. Det är inte farligt att skriva om skit. Tänkte egentligen prata om detta i podden att det finns en stämning att avsändaren ska vara felfri, inte konstig, inte mörk, inte idiot. Så konstigt. Det är i undersökandet av de platserna. D ANDRA  platserna än normens platser. Det är ju bara där man kan reflektera … mänskligheten? Haha litet ord. Nej men. Men ja.

Det felfria är ju normen. God, hel och ren. Pengar och bra boende. Det är ju nite sant att Tellus och dess invånare är så. Smärtan sipprar ju genom längs gatorna. Det är därför man inte klarar av att se tiggare. De förstör överenskommelsen av vad livet får va.

Nej men en författares uppgift är ju att put one self at risk.  Då kan man ju framstå lite svajjig. Men det är ju ett offer man måste göra. Alla svenska författare, för att inte tala om kritikerna, oh la la,  de e så prydliga och texten är så prydlig och den kommer dö och begravas o ingen kommer ihåg den om hundra år. Vad är det för liv för en narcissist som moi-meme? Nej men d e ju därför Houllebque e bra. Han bryr sig int eom han framstår som sinnessjuk.

Kanske Handke. inte läst nåt.

 

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG