Tack

4:28 28 Okt 2019

Spännande ha blogg. Många hör av sig off the grid.  Varför? Är den explosiv? Vill man inte gilla offentligt? Spännande. Tack iaf.  Tycker detta är det obehagligaste m internet. Lol. Finns så otroligt mkt obehagligt m internet, detta kan ju inte ta förstaplatsen som mest obehagliga! Ngn gång ska jag göra en lista. Dock! Listor är inte mitt format, kommer bara till 2:a punkten, sen ger jag upp. Använder inte plånbok heller. Eller kalender förritiden. Har aldrig skrivit att göra-listor. Obs jag har inte adhd. Hur jag vet? Hade d som hypokondri en gång och gick t doktorn. Inte för d e nåt fel ATT ha d. Snarare är det ju fel på min personlighet. Har ju inte ens nån sjukdom.

Iaf! Sämsta m internet = ngn ska validera publikt ens skit.

Tog ju bort kommentarsfunktionen direkt när jag börja blogga. Vill inte att ngn ska säga nåt. Det är för obehagligt säger jag ju. Vänta på bli älskad eller hatad eller rättad. Jag HAR en pojkvän. Skoja.

Iaf. Om Zuckenberg verkligen vill make amends. Stavas det stå? Alltså gottgöra, för all Cambridge Analytica, inte tagit bort felaktiga rasistiska artiklar, vart bias politiskt,  osv – tar han bort like-knappen.

Vilket paradis? Tänk ett internet utan likes.

Usch jag hatar tänka hypotetiskt. Men jag känner mig conflicted…

Haha detta skulle va ett tack?? Blev mer som en utskällning.

Lovar att inte göra en blondinbella o ljuga om siffror. Men kan säga 100% ärligt. Ni e asmånga som läser och eftersom jag e ett tomt kärl som om det inte fylls m bekräftelse krymper mer o mer för varje dag. Svart blåst inombords. Skoja…

Nej men jag blev glad. Ni är fler än jag trodde som skulle läsa. Så tack.

 

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG