varför blogg. varför jag.

11:35 18 Okt 2019

Jahopp.

Det har kommit en del frågor.

HAR d? Nej.

Men jag har tänkt på varför jag startat blogg och för er som vill veta kan ni fortsätta läsa….nu.

  1. jag är i slutskedet av mitt manus till dramaserien jag börjar filma om exakt en månad. det känns så jävla VIDRIGT att behöva låsa d jävla manuset. som att allt är förstört och försent. PUSS. nej men nu sitter jag och ska liksom skriva en re-enactment-scen, återskapa en riktig scen som utspelar sig på Dramaten i Stockholm och det är skådisar med som jag beundrat hela mitt liv…. så ja…. jag väljer att…. inte göra det. och därför starta jag bloggen.
  2. jag är snart 40. Det måste stoppas.
  3. jag har börjat skriva på min bok. och att skriva på en blogg lurar mig själv att skriva inte är prestation. vid sidan av bloggen har jag en skuggblogg som blir boken.

men mest är d kanske en slags 40-års kris. tycker d e så jävla disgusting att jag är precis fyllda 39 o ska bli 40. Vill reconnecta med den människan jag va innan jag var 39 going on 40. Den människan satt tryckt mot ett telefonjack i en hyresrätt på Möllan och höll i sladden så den inte skulle glappa, så anslutningen till ett pågående skunkinlägg inte skulle brytas. Den personen är också jag. Frågan är om det är estetiskt försvarbart att inte döda henne.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp