Diska, kaffet

7:28 14 Nov 2019

fått många klagomål (noll) detta skulle va en ålderskris-blogg men i själva verket är det en feelgood-blogg som handlar om hur fantastiskt d e jobba m min tv-serie.

vad ÄR då en ålderskris? Jag skulle säga att nuet skaver. Ett blev det så här-läge. Och kanske jag har gjort fel läge. Jag borde gjort annorlunda.

det är så svårt att förlåta sig själv. Nej d e inte sant. Vissa förlåter sig själva på löpande band. Det är det de gör. Men jag vet inte. Kanske bara ångesthantering/ förnekelse från deras sida? Men att på riktigt förlåta sig själv? Inte ljuga inte fly? Har det hänt nån?

Igår när jag diskade tänkte jag på hur du diskade, med ena foten fastklistrad i knät, en slags folkloristisk manlig balett-pose som han i Jethro Tull alltid antog när han spelade tvärflöjt. Jag satte upp foten i knävecket så och tänkte på dig.

och imorse när jag och min 4-åriga dotter gjorde frukost på sängen till min kille för det e hans födelsedag och kaffet var slut och jag skulle öppna ett nytt paket Zoegas minns jag hur du ropade på mig varje gång det var dags att öppna nytt kaffepaket och precis efter du öppnat vakuumet sa du: kom lukta. Och det luktade så gott.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp