Goa kanylen

8:01 6 Nov 2019

Min äldsta dotter fyller år idag. Minns första året hon fyllde år att jag va helt så inception m fölsedagar. Jag hade KNÄCKT fölsedagar. Det var inte personen som hade fötts man fira, utan personen som FÖTT personen!! Alltså jag.

Jag såg igenom allt. Självklart var det så för den sjuka grej när man får värkar som demoner rider en och sedan klyver en med ett svärd från slidan och upp till halsen d ÄR så sjukt så att inte få ngn slags present i form av sina barns födelsedagar var omöjligt för mig att grasp.

Va? What WAS I thinking? Så extremt narcissistiskt stört av mig ju.  Tro mitt barns födelsedag är min hedersdag. Nej fan, tack! Det var när hon fyllde NOLL. Under förlossningen. Jag tänkte så här. Skönt. Är inte totalt psykopat. Detta var när jag actually födde henne. När excorsismen var igång. Innan jag fått EDA. Epiduralen. Alltså ryggmärgsbedövningen. Kanylen in i ryggraden var det mest fantastiska någonsin och jag hade fantastiska tankar där i akut operationen på Danderyd. De sprang med min säng. Min kille hade nåt himmelsblått på sig och grät. Ansiktet uppifrån. Jag förstod inte varför han grät. Bebisens hjärtljud hade försvunnit – ja! Men att tanken på att hon inte skulle komma till mig, den fanns inte.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp