komplimang / kritik

10:31 5 Nov 2019

Vart tyst här.  Har actually gjort vad jag ska. Jag lämnade in manuset nu. Hemskt d känns som att man e en and som dyker i dyn. Här är d bara grumligt. Grönt som min mammas ögon.

Såg så många ankor i helgen. Mina bebisar slängde i sten i vattnet för ploppeffekten. Vi var vid Kyrkviken på Lidingö. Där min familj ligger begraven. Mina barn e ju tre och ett så svårt att se dem som psykopater. De visste ju inte att ankor tror att det som slängs i vattnet är föda. Nu var det som de matade djur med sten. Jag har inte vart i kyrkan sen begravningen 1997. Den va rmycket mindre än jag mindes den. Jag stal ett ljus. Jag orkade inte hålla på med swish när allt var så heligt. Jag tände ett ljus för Christopher. På graven var det fint. Mina kusiner hade stavat min brors namn fel. De hade gett honom e krans för han fyllt 40. Han skulle fyllt 40, 2019.

Jag hittade inte till gravstenen. Vart där tusen ggr. Men jag kan inte orientera mig. Måste vara psykiskt va? varje år hittar jag aldrig dit.

Min kille hittade. Min treåriga dotter planterade ett nypon hon hittade. Hon sa att döda krymper i jorden och sen växer och att hon skulle ge mig honom då. Förra året sa hon nåt annat, en jag minns inte men också så redigt bra. Innan barn lär sig prata helt blir de ofrivilligt poetiska. Det är outhärdligt att lyssna på föräldrar som citerar det. Men jag var på gränsen till chockad båda gångerna vi vart där hur otroligt bra hon var på förstå livet och döden och kärleken. Hon tröstade mig, fastän det är fel att barn tröstar sina föräldrar. Men hur ska jag inte kunna gråta? En gång om året kan jag kanske få göra det. Det kanske är mindre hotfullt med gråten för den är på rätt plats? vid gravstenen… jag vet inte. Jag tycker inte barn ska trösta föräldrar.

Aah men jag sitter på pom o flora o en kvinna kom fram o sa att hon älskade mig. min bok. Jag stänger av kommentarerna för såna här meningar. De är såna triggers. Såklart hatar man någon som skriver så. Men jag blev iaf glad. Jag försöker skriva om ankor, men enda jag tänker på är kritik jag fått av en vän det senaste dygnet.

d e sjukt m komplimanger. d betyder verkligen inte ett skit.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp