poddare i krig

7:39 17 Nov 2019

Regissören May el-Toukhy. Alltså hon som regisserat Dronningen. Alltså Hjärter Dam på svenska. Med Trine Dyrholm och Gustav Lindh och Magnus Krepper. Hon är helt otrolig. Manuset bästa sen. Jag vet inte?? Gudfadern?

Helt otroligt manus. Dialogen. Storyn go med. Men dialogen.

Apropå Gudfadern. Är lite film-lack all in all. Sur för allt missförstånd om Scorcese. han är e 3plus regissör, men bara för han gjort maffiafilmer så ride:ar han på Coppolas fame och briljans. Säg inte Scorcese när ni menar Coppola. Coppola kanske vår tids bästa regissör. Scorcese light weight. There I said it. Iaf VAR VAR JAG. Jo intervjun ovan är med  Hjärter Dam-regissören. Hone halv dansk, halv egyptier.

Jag minns d tugget m min far. D va perioder kontakten bröts och relationen pausades för jag inte ville bli läkare. Jag började studera till läkare flera ggr, gått flera år på juristlinjen. För den skräcken att vem behövs i krig och vem kan offras är på riktigt. Jag var rädd för mitt liv när jag började på konstskola. Kändes som hoppa ut för ett stup. Självskadebeteende.  Författare och regissörer behövs inte i krig. Inte tv-producenter heller. Bloggare behövs verkligen inte. Inte poddare heller. Verkligen inte.

Frågan e om de behövs utan krig. Men jo de gör de nog? Trevligt. Mysigt fan att poddare behövs.  Men upplever en pissig trend hos poddare som att pga brist på innehåll, alltså pga man inte har nåt å säga säger man helt sjuka saker. Var tvungen klippa bort sååå mkt i senaste podden pga detta.

Haha men jag reagerar så konstigt när jag hör sånt pissinnehåll. Typ blir orolig för DERAS karriärer. Typ tänker: de här bindgalna personerna skulle jag aldrig våga jobba med, och jag som e liberalast i Sverige. Hur ska det gå för dem??? 100% syonkonsulent-mode. Och  Vad kommer hända nu när influencern e död och inte bara jag utan vilken svenne på gatan som helst hatar läsa/ höra om samarbeten med skitföretag, för man känner sig ljugen för.

läskigt tänka på. orolig för bella et al.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp