Nya minnesregler för sommartiden

13:32 2018-03-24

Har aldrig sett en mer irriterande nyhetslänk (aftonbladet):

Den här streckgubben ställer ju faktiskt inte ens OM klockan??? Att ställa om klockan till sommartid är INTE att bara stå framför klockan och fundera i en minuter och sen peka upp mot gud och le och sen gå och lägga sig. När jag var liten fick jag lära mig följande minnesregler för att hjälpa en komma ihåg när klockan ska ställas fram och när klockan ska ställas tillbaka:

– När sommaren kommer då ställer man FRAM utemöblerna (därför ställer man fram klockan en timme)
– När vintern kommer då ställer man TILLBAKA utemöblerna (därför ställer man tillbaka klockan en timme)

Alternativt:
– Man ser FRAM emot sommaren (därför ställer man fram klockan)
– Man ser TILLBAKA (denna är inte vattentät) på vintern därför ställer man tillbaka klockan

Här kommer tre nya minnesregler för iår som jag har copyright på eller något. De är alla LÖST baserade på de bilder som kommer fram om man googlar orden ”glad sommar tjej”samt ”glad vinter tjej” :

SOMMARTID GUIDE: SÅHÄR GÖR DU ✓ MINNESREGELN

 

När sommaren kommer tar man FRAM knytnäven upp i luften för man har precis hämtat sin helt normala badboll i ur förrådet fastän man är 25. Man går också rakt FRAM i marscherande fart i sina sånna oförklarliga sneakers med inbyggd klack.

foto: verafoto

När sommaren kommer springer man FRAM över en hage till en okänd häst som tyvärr hamnade ur bild.

foto: femina

När sommaren kommer tar man FRAM sina största trosor och använder dem som segel i vårvinden

 

Där var de olika minnesbilderna för SOMMARTIDEN. här kommer minnesreglerna för vintertiden:

När vintern kommer går man TILLBAKA från busshållplatsen för alla bussar är sena eller ställs in för ingen kommuns kollektivtrafik klarar av snö

När vintern kommer försöker man minnas TILLBAKA till hur det var när man var liten och mössan åkte ner över ögonen när man ylandes åkte plastpulka ner för nån hemsk ravin och man tänkte ”det här är slutet” men man klarade sig fan varje gång

 

När vintern kommer då drar man TILLBAKA snoret in i näsan när man ligger i en snödriva i en stickad tröja för man är influencer och vill visa upp sina nya tröja och se oberörd och lyxig ut

Har vi klarat ut det här nu? Ja det har vi.

4 kommentarer | “Nya minnesregler för sommartiden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. beställ nytt körkort, beställa nytt körkort, köpa körkort, köp körkort, köpa äkta körkort, köpa körkort online, darknet köpa körkort, köpa körkort svart Man måste ju visa att man kan köra innan man kan ta körkort. Det finns många sätt för myndigheter att ta reda på. För det mesta tittar de på hur länge du har kört och om du någonsin har råkat ut för en olycka eller fått en fortkörningsböter. Detta kan ske genom en tentamen eller genom träning vid ratten med en tränare som ansvarar för att ta reda på om praktikanterna är säkra nog att köra på allmän väg.

    Att ta körkort är en viktig del av uppväxten då många jobb idag kräver det. De flesta statliga myndigheter använder licenser för att ta reda på viktiga saker om sina anställda, till exempel: B. om de är kvalificerade eller inte. Dessutom kan de flesta företag inte utföra sitt dagliga arbete utan förare. Det är därför alla behöver körkort!

    Många har genom åren sagt fina saker om hur svenskarna kör. Folk har sagt att svenska förare är kompetenta och artiga. Många har också kommenterat hur mycket de tycker om trafikreglerna på landsbygden. Dessa kommentarer handlar om trafiksäkerhet samt hur man blir en bra förare. Folk har sagt mycket bra om hur försiktiga svenska förare är. Berömmet är välförtjänt, för försiktig körning ger en trevlig åktur.

    Först och främst är det viktigt att veta att svenska förare är kända över hela världen för hur bra de är. Sverige är ett land i norra Europa som gränsar till Finland och Danmark. Även om landet delar samma läge som Tyskland, har det inte någon av Tysklands berömda autobahns. Istället har Sverige fått ett vägsystem som är unikt för landet och som passar dess geografi. Huvudtanken bakom detta system är att göra körningen enklare och snabbare genom att ha färre trafikljus och färre körfält för bilar att korsa.

    Svenska bilisters försiktiga körstil bör respekteras av alla. Framför allt är trafikskyltarna i Sverige mycket mer komplicerade än i andra länder. Varje stad har sitt eget teckenspråk som endast används i den staden. Alla skyltar använder speciella symboler och bokstäver för att indikera om trafiken svänger vänster eller höger i en korsning, eller kommer från en viss riktning. Alla korsningar har också rött ljus för att förhindra att människor tar sig in i eller ut ur olyckor när de går in eller ut i en korsning. Genom att vidta alla dessa steg kommer du att hålla alla på vägen säkra.

  2. wm slot skriver:

    I know you’re creative to find tons of text for us to read every day.

  3. Thank you for sharing with us, I too always learn something new from your post.

  4. Very informative post! There is a lot of information here that can help any business get started with a successful social networking.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg