Pinterest och dess misslyckanden – shape of the CLAY

15:17 2018-03-11

Nästan så jag vrider mig av välmående av den där copywriter-titeln alltså.

Hur är the shape idag hos Erika? Jag mår kanon förutom att jag hinkade i mig tre drinkar igår som jag fick inspiration till via pinterest – denna grushög till app alltså. I julas fick jag en anteckningsbok och i den har jag skrivit olika *planer* för hela 2018, uppdelat i månader. Små grejer jag ska göra varje månad för att BLI LYCKLIG. Ett väldigt naivt tänk. Antar att jag behövde göra en sån planeringsbok i slutet på december eftersom jag var så utled på just december. Såhär ser det ut ungefär:

 

 

(Fast det där är väl snarare en påminnelse om hur jobbigt det är att gå in i september än olika planer för hur september ska bli)

I vilket fall har jag naivt och personlighetskrismässigt nog lagt in ”lära sig ett nytt drinkrecept :)” nästan varje månad, för i julas trodde jag att det var vägen till lycka (vad är det för terapi man måste gå igenom för att sluta tro såhär dumma grejer om sitt välmående?) och Pinterest är verkligen en GULDGRUVA om man vill bli inspirerad till att göra olika grejer som SER gott/härligt/enkelt/underbart ut men aldrig visar sig vara det. Det är en hel app med olika luftslott för recept, inredning, pyssel bla bla bla. Jag går på det varje gång. Igår skulle jag göra den här drinken lagom till *mellomyset*:

Denna raspberry limoncello prosecco smakade tyvärr Fernet + Fernet + purjo men jag har insett nu när det gått 3 månader (3 drinkrecept) att det kanske inte ÄR bara pinterests fel utan också: den ofölåtliga smaken av sprit. Min enda favoritdrink just nu är: Jordgubbssaft med riktigt (vitt) socker i. Kan inte hantera något annat. Måste stryka denna plan ur min årsbok resterande månader för uppenbarligen är drinkrecept INTE något som gör en lycklig, bara lite lite trött. Ska väl bara dricka en ny saft varje månad då?

Eftersom jag inte är en person som lär mig av mina misstag ska jag ägna hela söndagen åt ett till (förmodat) pinterest-nederlag. Sånnahär ska jag göra:

Wow. Vackra små (onödiga) underbara skålar(?) till smycken (som jag inte har).

Jag har handlat grejer:

3 tuber akrylfärg (vit, guld, mörkgrön) och modellera som heter DAS i tveksam kvalité. Kostade kanske 240 spänn allt som allt. Boken är med på bilden för att jag läser den nu och den är jättebra och lite snygg. Men ja, jag köpte alltså lera och färg idag och jag fick fråga någon på clas ohlson vart jag skulle leta eftersom leran inte låg bland KONSTpryttlarna.

Han visade vilka sorter som fanns på sin dataskärm och sen sa han ”ja det är borta vid barngrejerna” och så kände jag ja men då ÄR jag väl ett barn och ingen konstnär då. Visst.

Så det här ska jag hålla på med hela dagen nu: göra små små dumma skålar med imponerande begränsade användningsområden. Återkommer med resultat. Återkommer också snarast med ett utförligt svar på en kommentar på mitt förra inlägg om min clickbaitsida, alltså

”hur hanterar man vänner som taggar in en i olika humorclickbait-bilder på facebook?”

Jag vet inte själv och därför behöver jag lite betänketid.

Kram Erk

3 kommentarer | “Pinterest och dess misslyckanden – shape of the CLAY”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Kära Erika, jag vill bli din bästis. Eller nä förresten, kompis räcker. Jag är så dålig på att hantera bästisar.

  Äh oavsett vilket: din blogg är awesome. Det var väl det hela.

  Herrå!

  1. THERESA skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. casinocommunity skriver:

  First of all, thank you for your post. baccarat online Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg