Shapeupdate v.9 (shape of the day)

14:02 2018-03-03

Det är faktiskt helt vansinnigt att ”shapeupdate” är en hashtag på instagram där olika fitnessfolk lägger upp en helkroppsbild för att uppdatera sina följare om hur de ser ut för nuvarande. Verkar vara.. framgångsrikt?

#Shapeoftheday

ÄNNU sjukare? Vi skiter väl i hur röven ser ut i ett bra ljus och smickrande träningstights idag… också. Jag fattar inte hur det är intressant att se nån person flexa höftben framför nån lårbensbrytarmaskin varje fredag. Likadant att folk lägger upp bilder på sin ”morgonform” alltså jag kan inte UNDERSTRYKA NOG hur lite jag vill se din ”morgonform”, alltså hur din kvarg-kropp är formad just på MORGONEN är ett fenomen så oväsentligt att jag, hellre än att ta reda på det, brer ett stort lager syra över mina hornhinnor.

Här är iallafall min #shapeoftheday:

 

Det är så tråkigt att vi har förstört internet genom att folk nu bara lägger upp fula dumma bilder på sina träningskroppar istället för att alla människor bara länkar och sprider det här jätteroliga (gamla) klippet (som jag hoppas alla har sett) där Björn Hellberg försöker dreja och det går skitbra.

Dagens form är alltså inte bara Björn Hellbergs drej-form (ingen vet vad han försöker göra eller vad slutresultatet egentligen ser ut som). Dagens form är också den psykiska formen. Paniken i: hans röst, hans ögon och hans hetsiga handrörelser. Sådär känner man fan nästan hela tiden. Man försöker göra något vackert och nån göteborgare i förkläde står bredvid och skrattar kritiskt. Man känner ”MEN GÖR DET BÄTTRE SJÄLV DÅ??” Samtidigt som man vet att den personen förmodligen skulle göra det mycket bättre själv.

Tack för att du tog dig tid att uppmärksamma de öppna dörrarna jag sparkat in idag.

Länge leve tafattheten. Skuld och skam förevigt i evighetens evighet. Amen

4 kommentarer | “Shapeupdate v.9 (shape of the day)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Två inlägg in och jag älskar din blogg.

  Och med tanke på att detta är min andra kommentar för dagen kanske vi kan konstatera att sanningshalten i mitt tidigare utrop att ”jag VERKLIGEN behöver en ny blogg att följa” är… väldigt (läs: tragiskt?) hög.

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahahah detta är fantastiskt!!! Aldrig tragiskt?? Eller, jag är ju inte helt opartisk i frågan… Du får tänka att jag alltid kommer vara snäppet mer tragiskt eftersom det är jag som skriver grejerna..

 2. Maria skriver:

  Alltså Skriet jag garvar så jag gråter, för i helvete det roligaste klipp jag sett i mitt liv. Du är bäst älsklingen!

 3. baccarat online skriver:

  From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with baccarat online !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Sök

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg