Strumpskorna från jävla acne

14:38 2018-03-04

Det är verkligen viktigt för mig att ibland se riktigt riktigt konstiga och fula kläder på olika sidor på internet som jag inte, ens under dödshot, vill köpa. Detta är alltså motsatsen till att fönstershoppa. Kanske också motsatsen till att shoppa.

Det här är ett fenomen som får mig att må bra. Oftast när jag ser snygga nya kläder som jag VILL ha och aldrig kommer ha råd med, och dessutom ser en väldigt INNE och COOL och snygg person ha på sig dem, vill jag hälla tändvätska i hela min garderob och ba’ tutta’ på ‘att. 

Och den här känslan av att vilja BRÄNNA UPP sina kläder och sitt ansikte och sin personlighet vid minsta anblick av en person med en annan stil/kroppsform/t-shirt är en väldigt dålig känsla som påverkar mitt liv jättemycket. Det påverkar också min ekonomi på det sättet att roliga saker att lägga pengar på (finns inte så många) prioriteras ner varje gång jag skänker ett par jeans för att köpa nya med annan passform.

Här är mitt senaste span på ett plagg från acne som jag inte vill ha och som jag inte förstår:

 

hhahhahhahhahahha

 

Det är: strumpa och skor i samma. Det är antingen skor som man tar på sig som ett par strumpor, eller så är det ett par strumpor med en riktigt HÅRD sula så man inte ramlar inomhus. Deras föregångare:

 

Vad fan HÄNDER med den där gruppen personer i världen som har råd att köpa ett par HÅRDA STRUMPOR för 4000kr helt obemärkt?? KAN NI INTE GÅ LÄNGRE?? Har ni börjat RAMLA när ni springer runt på golvet och dansar till Samir och Viktor och äter pannkakor med händerna? hahhahah

VAD GÖR NI!!!!???

Det är liksom ett extra hån mot oss människor som sparar länge för att ha råd med funktionella snygga plagg som helst ska klara två helt separata årstider för att man ska känna att det var VÄRT DET. Den här gruppen människor kan köpa ett par jävla engångsskor(??) för 4000 spänn, och de har också rent socialt RÅD att ha på sig ett par riktigt riktigt RIKTIGT fula jävla tofflor. Lite ironiskt kanske. Snart kommer acne börja sälja sånna plasthöljen man har över skorna när man är hos tandläkaren. De kommer kosta 8 miljarder och kommer heta ”Monica Blue limited”.

Någonstans måste man sätta ner foten (inte i ett par mockasiner ;) ) och det gör vi här. Vid strump-skon. Detta kanske blir en kategori i den här bloggen. Nån slags anti-konsumtion. Det är kanske en bra idé eller kanske en dålig men vafan. Ingen idé är sämre än de där ”skorna”

Nu ska jag gå och ta hand om mina helt vanliga skor. De är fula och inte inne men de funkar fan kanon.

Ekonomiska hälsningar

Erkan P

7 kommentarer | “Strumpskorna från jävla acne”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. acne studios skriver:

    Skorna är fina

  2. First woman skriver:

    Hahaha, man kan få folk att köpa vad som helst. Bra att du bloggar, f ö. Hälsar gammtanten

  3. Jonas skriver:

    Hahahaha! Jag hittade ett annat, ännu fulare, par skor på deras hemsida:

    https://www.acnestudios.com/se/en/batilda/1EW161-202.html

  4. Sofie Eile skriver:

    hahaha skrattade ORIMLIGT högt och länge!!!

  5. Andy skriver:

    Acne tycks ha gett upp detta med skor, alternativt valt att designa under påverkan av illegala substanser eller på bakfyllan…?

  6. safetoto skriver:

    Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. safetoto Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp