Åh! Sol!!!

18:00 2018-04-08

Det är sol! Det är vår!

Äntligen får jag ta fram skinnjackan som gör att jag ser ut som Magnus Uggla och alla i Europe (bandet, inte världsdelen) samtidigt:

Vem är vem?????? (rätt svar: båda är jag)

Vem är vem??? (rätt svar: ALLA är jag)

Så härligt. Den här helgen har varit som ett litet underbart lugnt händelselöst kalas. I fredags fortsatte vi vad jag numera ska benämna som TCP: Tom Cruise-projektet. Borde egentligen heta TTCMIV-projektet för enligt wikipedia är detta hela hans galna namn: ”Thomas ”Tom” Cruise Mapother IV”

Mapother. Smaka på det. Låter som ett dåligt vin eller en skuldsatt förort i England

Tom Cruise-projektet är alltså att lite löst se alla filmer Tompa är med i som verkar lite bra. Vi såg Magnolia förra veckan och efter lite trivia-sökning kom det fram att han TYP improviserade hela filmen vilket gör att jag ÄLSKAR Tompa nu. Obs endast som skådis, han verkar givetvis helt helt helt uppåt väggarna som person men jä-vlar va bra det verkar vara att vara en knäppis när man ska skådespela. I fredags såg vi iallafall A few good men MMMMMMM vilken rulle.

De filmer som står på tur i TCP (TTCMIVP) är:
Eyes wide shut – Ännu en Stanley Kubrick (om en orgie???) man förmodligen kommer må dåligt av i några veckor.
Rain man – Den blir nog bra den (såg den när jag var ”filmintresserad” en gång på gymnasiet men satt förmodligen och smsade under hela filmen. Kommer kanske göra samma igen.)
Edge of tomorrow – ploten ”att varje gång man dör återuppleva sin senaste dag om och om igen” låter faktiskt så fruktansvärt att man vill glo.

Juste, ikväll är det Robinson också. Vet ni vem jag älskar? Jo jag älskar:

MARIE!!! Kära nån vilken fantastisk person (eller iallafall nästan den enda hittills man inte blivit besviken på). Så klok och vis? Stark? Simmar 40km/minuten? Empatisk. Verkligen en optimerad version av människa. Vet inte hur jag känner för att hennes personliga sak dock är en ”pincett”? Låter onödigt, men det kanske är bra när man ska bygga grejer… eller dra ut spetor? Hon har huvudet på spiken den här kvinnan. Min favoritgrej när jag var liten var att klura ut vad jag skulle ha med mig för personlig sak på Robinson (hade höga tankar om mig själv).

Mina vanligaste personlig-sak-förslag var:
”Så mycket ris man får ta med sig på ett flyg utan att bli polisanmäld”
”Ett långt långt rep”
”En rund säng” (här började det spåra)
”Min katt Molly” (det här var nog ur överlevnadssynpunkt mitt sämsta förslag)

Jag undrar också: Får deltagarna ha med sig kläder? Har man en ryggsäck med grejer + den personliga saken? Isåfall känns hela grejen med ”personlig sak” lite fejk. Ska maila produktionen. Tycker också det är dags för jim att åka ut, både för att han verkar olidlig men faktiskt främst för att han hela tiden i alla tävlingar säger att han ”tänker på sin familj” och det känns som ett brott att han inte bara får vara med sin familj och må bra istället för att vandra runt i 40graders värme och lipa på Caroline.

Tackhej Erkansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG