Världens bästa kassörska

19:55 2018-04-18

är innnnnnnte jag MEN jag fick ett tips från en underbar läsare om en så jävla go tävling som hemmets journal har nu:

I love????????

Här kan man nominera

Känner att det är min plikt som typ människa att tipsa om den här tävlingen för jag vill bara att nån underbar person som slitit i kassan och kämpat sitt bästa trots all skit man får utstå ska få 50 000 pengar och få göra något gött för dem!!!! Resa! Köpa en DYR jävla säng för sina ryggproblem! Sluta vara skuldsatt till sjukgymnasten!! Köpa en jävla HÄST kanske om man vill!!! ÄTA EN DYR OST JAG VET INTE!!!

Blir djupt rörd av den här tävlingen. Imorgon är jag förresten med i p4 Extra kl 14.20 och pratar om min bok och kassajobbet. Det kan man lyssna på om man vill!

Tack å hej kassörtjej
Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp