we have a (mango)baby

18:55 2018-04-23

Följ mä på Bloglovin

Hej och HÅ som alla sjömän säger (?) Nu var det ett tag sen igen (tråkigt sätt att börja ett blogginlägg på, att bara konstatera att jag är värdelös på kontinuitet).

EN enda sjuk grej har hänt sen sist. I övrigt är mitt liv nästan imponerande ointressant för tillfället.

Här är the extreme happening of april 2018:

Jag och Johan är just nu i ett starkt behov (läs:psykos) av att göra grejer som inte kostar pengar. Detta delvis för att vi inte ska arbeta i sommar och därför kommer behöva ha sand som huvudsaklig föda och i värsta fall sälja några njurar. Hittills har det inte gått så långt men vi söker ständigt efter CHEAP THRILLS som Sia skulle kalla det. Jag tror vi båda har lite tyst ångest över att vi har köpt en NY keyboard och båda spelade på den i 3 dagar och sen dess har den bara stått och stirrat på oss från dataskrivbordet. Nu kompenserar vi detta genom att sysselsätta oss med grejer som inte kostar nånting. Exempel: Vi joggade igår. Ihop. Så jävla konstigt. Annat exempel: Vi diskar ur olika glasburkar som varit typ sylt i och sen säger vi förälskat ”Åh denna kan vi ha typ LINSER i” och så passerar det som en helt okej hobby. Skåpen är fulla av glasburkar och vi är uttråkade. Oförlåtligt men så får det vara nu. Här är iallafall den vansinniga händelsen:

Johan köpte 1 ekologisk mango för några veckor sedan (fick äta en skål fryst spenat till middag för att täcka upp kostnaden) och hade ett jävla projekt med att få ut själva KÄRNAN ur KÄRNAN. Tydligen är mangokärnan inte den man ser när man äter en mango, utan den ligger liksom skyddad inne i det man tror är kärnan? (Rekord i information ingen bryr sig om)

Ja, och sen har han ansträngt sig hårt för att plantera den där mangokärnan. Den ska liksom ligga med en skarv uppåt, på sidan. Som när man ligger på ett piano och ska va snygg och sjunga för nån:

Så. fast liksom:

Ja, så. Det var ett jävla bök iallafall!!!!! tusen youtubeklipp senare satt den åt rätt håll i jorden och det skulle liksom GÖRAS ETT LITET VÄXTHUS också. Han skar av en petflaska och satte den över kärnan såhär, så det bara ser ut som vi odlar Pepsi:

Men glor man ner ser man den lille gynnaren:

Hallå kingen!!

Men nu. Några veckor senare. Ser ni vad som händer? Det ofattbara? Början på ett EXOTISKT MANGOTRÄD har tagit plats i krukan. Denna räknar vi med kommer kunna ge oss så mycket frukt att vi aldrig mer behöver arbeta. Det blir mango varje dag nu. faaaaan va peppad man blir ändå! Livet VÄNDER! Det ser värdelöst ut men sen VÄNDER DET FULLSTÄNDIGT!!! Houston: We have a baby *gråtsmiley*

2 kommentarer | “we have a (mango)baby”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Har också lyckats föda fram en mangobaby! Kallar honom Mangon Magnus! Älskar den lille jäveln!!!

    1. Erika Petersson skriver:

      MANGON MAGNUS!!!! det är det GULLIGASTE. Jag hoppas dessa en gång kan träffas (tror inte det kommer gå men ändå) lycka till med mange!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp