Det är onsdag

12:14 2018-05-02

Klockan är strax efter 12 och jag har ätit lunch. här är en bild på mig:

Arg i ett grupprum på skolan. Egentligen inte arg men det är en pose jag ofta tar till när jag inte vill se ut som 1 liten töntig kroppkaka på bild. Istället: en kaxig cuol kroppkaka. Vad ska man göra en onsdag om man inte har ett flärdfullt liv?? Sitta i en tyst läsesal och bli arg när nån tappar en bok i golvet. Satan va arg jag blev faktiskt. Oförklarligt eftersom det jag satt och skrev var 12% intressant och resten tråkigt.

Snart: den omåttligt populära aktiviteten ”fika” i något sorts solsken. Det är en underbar dag!!  tror jag!

Funderar ibland på om jag borde ”blogga oftare och mer vardagligt” och om det här är resultatet så vill jag inte!!! Vafan är det här för skit!!!

Glad onsdag på er alla underbara pommes. Vi hörs riktigt snart med ett riktigt innehållsrikt inlägg till ;) ;) ;) ;)

3 kommentarer | “Det är onsdag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Our Google Professional-Cloud-DevOps-Engineer practice test is the most reliable solution to quickly prepare for your Google Designing Google Azure Infrastructure Solutions. We are certain that our Google Professional-Cloud-DevOps-Engineer practice exam will guide you to get certified on the first try. Here is how we serve you to prepare successfully.

  2. You never really let me down. I really enjoyed seeing you write such great articles.

  3. That was an exciting video to watch that you have got here in this link and I really want to admire you for sharing it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG