Dr. Ogundu part 4

12:50 2018-05-28

Hej alla babes!!

Nu är det dags för den FJÄRDE delen av min konversation med Dr. Ogundu, vägledande coach och andligt geni samt Stor Man. För att se de tidigare delarna av konversationen: vänligen kika längre ner på denna bloggsida. Vi fick ett rafflande slut på del 3, där Dr. Ogundu långsamt närmade sig vad många av oss skulle kalla ”personangreppsmetoden”. Hur gick det sen? Här kommer de senaste uppdateringarna från vårens största internethändelse:

Efter mailet när Dr. Ogundu förklarar att jag inte verkar seriös, svarar jag att det var ett otroligt påhopp. Hans svar följer här:

 

Han verkar alltså förlåta mig om jag är redo att ”jobba med honom”. Han är väldigt tydlig med sin agenda nu, inte tid för skämt!! Nä, och vem fan har det egentligen? Dr. Ogundu levererar klokhet efter klokhet.

 

Jag ger mig eftersom jag inser att priset som står på spel (att få ta över gratistidningen Nöjesguiden) är alldeles för stort för att jag ska äventyra det här. Stämningen har tyvärr blivit kall, men man kan inte alltid ha en god relation till alla människor.

 

Nu blir det lite obehagligt märkliga ordval i våra mail. ”Köpa objekten” är ju kanske inte hur jag skulle benämna det vi sysslar med här, men en andlig vägledare är en andlig vägledare, det finns ingen anledning att ifrågasätta.

 

Jag fick två förslag i era kommentarer (ovärderliga <3)
1. Föreslå ett samarbete där det sker ett utbyte. Den här tjänsten vs. marknadsföring av Dr. Ogundus tjänst. (Givetvis tänker jag också på Theresa Williams, hur mycket får hon i timmen för att skriva kommentarer på alla bloggar i hela världen för Dr. Ogundus marknadsförings skull? En hel del hoppas jag!) Detta skulle för övrigt bryta mot mina löften att aldrig ha ett samarbete i den här bloggen, men just i denna situationen vill jag göra ett undantag.

2. Crowdfunding!!! Detta är ett underbart förslag men jag har också lite för dåligt samvete för att ni ska lägga era underbara dyra pengar på att jag ska bli chef. Men vi får se!!

Senare idag kommer ett samarbete med Madlady SKOJA!!!

 

Ps. bilden har ingenting med dr. ogundu att göra, den kom upp på google när jag sökte på ”magician”. Jag tyckte den hade en härlig stämning.

 

9 kommentarer | “Dr. Ogundu part 4”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Yay!! Hoppas Ogundu förstår sitt eget bästa och nappar på samarbetet, håller tummarna och väntar med spänning på fortsättningen…

  1. Erika Petersson skriver:

   jag hoppas också!! tack!!

 2. Andy skriver:

  Med tanke på hur mycket promotion han redan får borde det vara HAN som skickar pengar till DIG? Går det att fakturera via Western Union, tro…?

  1. Erika Petersson skriver:

   hahaha ja men verkligen! Jag får lämna mina uppgifter till honom helt enkelt.. eller så får han göra reklam för den här bloggen nånstans..

 3. vex 3 skriver:

  thank you for posting

 4. sana bibi skriver:

  Dr Ogundu har hjälpt mig innan, sedan 2016, tack vare honom, mitt äktenskap återställs

 5. Matte skriver:

  Hej ni menar att han är en bluff som inte gör äktenskap mm bättre utan han vill enbart ha pengar o folk ska tro på detta ?

 6. sheryln skriver:

  Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2 Lotteri stavning
  3 Om du inte kan uppfylla din partner
  4 viktminskning stavning
  5 Skilsmässa stavning
  6 marknadsföring i kontor
  7 Få pengarna tillbaka
  8 Graviditet stava för att bli gravid baby
  9 kärleksspell
  10 äktenskapsengagemang och så många fler
  11 Pengar stava / lycka till stavning.

 7. Luna skriver:

  My name is Peterson luna from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 3 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
  Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp