En bränd och framgångsrik torsdag

18:01 2018-05-03

Ännu ett inlägg från mitt framgångsrika vardagsliv!!! Välkomna små majskolvar!!! 

  1. vaknade kl 07 och blev stressad över olika grejer jag måste göra
  2. däckade överväldigad av denna stress och somnade om till 11 (nej jag vet så fungerar det inte) och kom fram till att jag sovit 12 timmar!! Detta förmodligen för att under en mycket härlig fika igår i solskenet skållades min hud bort från ansiktet vilket gjorde att jag fick feber i huden dvs solsting. Har fumlat runt i lägenheten i ett dygn sen dess och sagt osammanhängande meningar i feberyra.
  3. Hade skola 13-16 men var så varm i mitt lilla tryne att jag inte kunde fokusera. Svammel svammel svammel.
  4. Suttit ensam i ett grupprum (verkar som jag gör det ofta?) och har skrivit och skickat in min sista krönika till Handelsnytt. Lite tråkigt eftersom det känns så förbannat lyxigt att få pengar för att få skriva grejer man tänkt på, men också rimligt eftersom jag inte jobbat i kassan på nästan ett år och inte kommer göra det i sommar. Den tidningen är liksom väldigt handelsorienterad (hörs väl på namnet) och jag har faktiskt slut på krönike-idéer. Då är det bättre att lämna plats till nån annan flamma. MEN! Jag kommer i höst få göra *samhällskommenterande* illustrationer istället vilket kommer bli svinkul!! och otroligt prestationsångest-präglat. Men det tar vi itu med då.
  5. Tagit den här lite coola selfien när jag tar en selfie ;) ballt va? Man ser nästan mina kortuppgifter. Försök gärna råna mig om ni kan!!

En gång blev mitt kort hackat och nån köpte grejer för typ 6000kr på nån riktigt ful inredningssida. En riktigt TJUV använde alltså mina surt förvärvade ob-pengar för att köpa risiga lampskärmar. Jag var skakad i flera år och har tagit onödiga säkerhetsåtgärder för att det inte ska hända igen (har funderat på att klona mig så att min klon kan gå runt med fejkade bankkort så att det bara är 50% risk att jag blir rånad bland annat….) men nu verkar jag tydligen ta risker igen eftersom man nästan kan se mitt körkort på bilden också. Ruthless girl!!!

Här är ett roligt youtubeklipp jag fick av min kompis nyss och jag skrattade lite:

Nu väntar ett 4 avsnitt långt Robinsonmaraton med mina kompisar röven, röven, röven röven och röven (skojar, de heter inte så) sen måste jag väl förmodligen sova 600 timmar till innan min kropp tar sig ur detta helvetesnarnia som solens fruktansvärda strålar försatt mig i.

SOLIGA HÄLSNINGAR ERKAN PERKELE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg