Fyra lediga sysselsättningar

12:07 2018-06-14

Tjena lovely people of internet

Fyra saker tar upp stor del av min lediga tid just nu:

1: Det lilla underbara naturhelvete jag, precis som 60% av sveriges befolkning, började med i våras: palettblad. De kräver fruktansvärt mycket uppmärksamhet men skänker också någon sorts… lugn? Kanske för att de just kräver uppmärksamhet. Annat att tänka på. De tar snart över våra knappa 26kvm och då får man börja söka efter ett växthus att hyra. Och flytta in i.

2: Mitt nya köksprojekt. 

Försöker mig på det här med att marinera vitlöksklyftor HEMMA efter en tråkig upplevelse där vi la stora kronor på en burk med dessa godsaker och de smakade.. fan? Det är kanske en överdrift att säga att det tar SÅ mycket tid men det känns som man är upptagen om man har ett projekt i kylskåpet. Först ska de liksom kokas och ligga i vitvinsvinäger i TRE DAGAR sen kokas om och marineras i olja i EN VECKA (där är vi nu). Jag dokumenterar  hela projektet på min instagram

3. Sommaren i övrigt:

Bjärred igår. Det blåste 600 m/s därför var det tomt på bryggan. Bryggan som i övrigt är uppskattningsvis en hel kilometer lång. Lundområdet har hittills visat sig vara generöst med badställen, men alla med någon brist tyvärr. Habo Ljung har fint klart vatten och bra sandbotten en bit ut men är för långgrunt. Bjärred är oförklarligt VARMT men är också ganska packat med tång. Billebjer är fint och avsides men förbannat skitigt. Dalby stenbrott är så himla fint men tyvärr vet alla andra också om att det är fint så det ser oftast ut som en festivalplats (allt det dåliga med en festivalplats). Plus att jag, fortfarande, 24 år gammal, blir lite skräckslagen när jag inte bottnar. Och i Dalby bottnar man inte.

4. Keyboardintresset är återfunnet!!

Eller ja, jag har bara BESTÄMT MIG som folk säger i reklamerna. Bestämt mig för att lära mig Waiting for love under sommaren. Helst nu i veckan. Två dagar i rad har jag ägnat kanske 4 timmar åt den låten. Det är så jävla svårt eller så är jag så jävla dålig. Samma sak egentligen.

Juste, på lördag ska jag vara med i morgonpasset!

Det blir kul!! Vi ska prata kunder och bok och service och twitter. 9-10 kommer jag va med!

Hejdå!!!

 

En kommentar | “Fyra lediga sysselsättningar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Katie skriver:

  Jag bröt upp med mitt livs kärlek efter en stor kamp. Han sa att det var över oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen när jag avslutade saker med honom många gånger.
  Jag förstod bara att han var kärlek i mitt liv efter att jag förlorat honom.
  Jag vill ha honom tillbaka men jag vill inte heller skada honom igen. Inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som om han går vidare med sitt liv.
  jag kom över en komedie på nätet, läste ett inlägg av en kvinna från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hon återvänder tillbaka till henne efter 2 år av separation, hon lämnade efter en e-postadress {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com } hon vittnade om att en andlig healer som heter Oduduwa lunchade en stavning på hennes vägnar.
  jag skickar ett mailmeddelande till samma e-postadress och jag förklarar alla mitt äktenskapsproblem, Oduduwa lovar att återvända tillbaka till min man inom 2 dagar, jag gav i ett försök och till min största överraskning hände det exakt som han har lovat. min man ringde mig på telefon med okänt nummer, ber om ursäkt och fixa ett datum att träffas.
  vi gjorde och idag lever vi lyckligt tillsammans som en familj. jag är greateful. tack vare den här stora mannen.
  Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG