Fyra lediga sysselsättningar

12:07 2018-06-14

Tjena lovely people of internet

Fyra saker tar upp stor del av min lediga tid just nu:

1: Det lilla underbara naturhelvete jag, precis som 60% av sveriges befolkning, började med i våras: palettblad. De kräver fruktansvärt mycket uppmärksamhet men skänker också någon sorts… lugn? Kanske för att de just kräver uppmärksamhet. Annat att tänka på. De tar snart över våra knappa 26kvm och då får man börja söka efter ett växthus att hyra. Och flytta in i.

2: Mitt nya köksprojekt. 

Försöker mig på det här med att marinera vitlöksklyftor HEMMA efter en tråkig upplevelse där vi la stora kronor på en burk med dessa godsaker och de smakade.. fan? Det är kanske en överdrift att säga att det tar SÅ mycket tid men det känns som man är upptagen om man har ett projekt i kylskåpet. Först ska de liksom kokas och ligga i vitvinsvinäger i TRE DAGAR sen kokas om och marineras i olja i EN VECKA (där är vi nu). Jag dokumenterar  hela projektet på min instagram

3. Sommaren i övrigt:

Bjärred igår. Det blåste 600 m/s därför var det tomt på bryggan. Bryggan som i övrigt är uppskattningsvis en hel kilometer lång. Lundområdet har hittills visat sig vara generöst med badställen, men alla med någon brist tyvärr. Habo Ljung har fint klart vatten och bra sandbotten en bit ut men är för långgrunt. Bjärred är oförklarligt VARMT men är också ganska packat med tång. Billebjer är fint och avsides men förbannat skitigt. Dalby stenbrott är så himla fint men tyvärr vet alla andra också om att det är fint så det ser oftast ut som en festivalplats (allt det dåliga med en festivalplats). Plus att jag, fortfarande, 24 år gammal, blir lite skräckslagen när jag inte bottnar. Och i Dalby bottnar man inte.

4. Keyboardintresset är återfunnet!!

Eller ja, jag har bara BESTÄMT MIG som folk säger i reklamerna. Bestämt mig för att lära mig Waiting for love under sommaren. Helst nu i veckan. Två dagar i rad har jag ägnat kanske 4 timmar åt den låten. Det är så jävla svårt eller så är jag så jävla dålig. Samma sak egentligen.

Juste, på lördag ska jag vara med i morgonpasset!

Det blir kul!! Vi ska prata kunder och bok och service och twitter. 9-10 kommer jag va med!

Hejdå!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Sök

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer