Några sommarlovsgrejer

13:04 2018-06-09

Hej hej här kommer några sommarlovsgrejer vi har pysslat med fy i helvete jag blir nästan arg på mig själv när jag läser det jag skriver nu. Jag har det för bra? Om jag hade läst denna blogg förra sommaren, eller någon annan sommar för den delen, hade jag beställt nån tortyrmaskin och skickat hem till mig själv anonymt. Ta ner mig på jorden!!! Följande är faktiskt förskräckligt och otroligt att en simpel tumlare som jag får ta del av:

 

I… måndags? Tisdags? Har helt tappat bort vad som är dagar och nätter nuförtiden. Det är underbart. Har iallafall någon gång denna vecka paddlat kanot i en väldigt ochill och icke moderiktig frisyr. ”KOM AN DÅ!!!” ropar jag till Kävlingeån. Tigger stryk av naturen. Väldigt kaxigt. Paddlandet bjöd på många syner. Fick se kor, får, änder och min egen partner. En otrolig upplevelse 20/20!!

På vägen stannade vi för en hederlig jävla fika. Tunnbrörulle med lax och pepparrot (*rösten från den dubbade campinoreklamen*: de e som jordgubbar som plumsar ner i mjölk, fy fan va gott). Sen: singoalla. Inte det godaste kexet anser jag själv men jag kände att vafan ibland får man vidga sina vyer lite.

Skapade lite instagramstory-konst under fikat också. Såhär blev det:

Bra.

I övrigt cyklar vi hela tiden (inte riktigt). Det är gött hälften av tiden, när det är medvind. Annars är det ett fruktansvärt inferno och jag bara skriker och skriker att jag inte orkar att jag är gjord för att traska eller ligga i soffan. I 10 fall av 10 tar vi oss ändå hem – otroligt!!

Har hittat en gård med självplock av jordgubbar typ 7km från vår lägenhet. Hon som äger stället uppmanar en att ”Smaka mycket, ha det HÄRLIGT och må GOTT!!” när man kommer dit. Det är fantastiskt. Får inte den underbara kvinnan ett pris snart så huppe jag i älva.

Igår åt vi ”plock” som det inte heter och där försvann hela sommarbudgeten. Ser ni det som ligger längst ner på den lilla gråa tallriken? Det är vanlig färsk gul lök stekt i fucking smör. Det sjukaste jag ätit nånsin. Allt detta kostade ett tusen miljarder dollar och nu blir det till att äta halm i 4 veckor för att kompensera. Återkommer med matbild på kokt halm, stekt halm, rostad halm osv.

 

Kram från en ledig själ

Erkan Perke

6 kommentarer | “Några sommarlovsgrejer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Åhhh jordgubbsplockning!!! *tindrande emoji med hjärtögon och något saligt över sig* Det ska banne mig jag också se till att göra i sommar. Mkt bra tips!

  1. Erika Petersson skriver:

   Det var faktiskt en utomordentlig upplevelse! Så gott så gott

 2. sheryln skriver:

  Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2 Lotteri stavning
  3 Om du inte kan uppfylla din partner
  4 viktminskning stavning
  5 Skilsmässa stavning
  6 marknadsföring i kontor
  7 Få pengarna tillbaka
  8 Graviditet stava för att bli gravid baby
  9 kärleksspell
  10 äktenskapsengagemang och så många fler
  11 Pengar stava / lycka till stavning

 3. Paulina skriver:

  VAR hittar jag detta självplock?!??!??! mvh malmöbo med föräldrar (med bil) i lund…

  1. Erika Petersson skriver:

   Det heter önnerrup! Googla bjärreds jordgubbar! Det är så himla bra och gott

 4. Katie skriver:

  Jag bröt upp med mitt livs kärlek efter en stor kamp. Han sa att det var över oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen när jag avslutade saker med honom många gånger.
  Jag förstod bara att han var kärlek i mitt liv efter att jag förlorat honom.
  Jag vill ha honom tillbaka men jag vill inte heller skada honom igen. Inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som om han går vidare med sitt liv.
  jag kom över en komedie på nätet, läste ett inlägg av en kvinna från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hon återvänder tillbaka till henne efter 2 år av separation, hon lämnade efter en e-postadress {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com } hon vittnade om att en andlig healer som heter Oduduwa lunchade en stavning på hennes vägnar.
  jag skickar ett mailmeddelande till samma e-postadress och jag förklarar alla mitt äktenskapsproblem, Oduduwa lovar att återvända tillbaka till min man inom 2 dagar, jag gav i ett försök och till min största överraskning hände det exakt som han har lovat. min man ringde mig på telefon med okänt nummer, ber om ursäkt och fixa ett datum att träffas.
  vi gjorde och idag lever vi lyckligt tillsammans som en familj. jag är greateful. tack vare den här stora mannen.
  Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp