Olika grejer jag inte är delaktig i

17:09 2018-07-11

Den stora anti-listan 2018 av Erika Petersson, känd för att vara delaktig i väldigt lite. Bidar sin tid genom att inte ta del av någonting alls. Här är en lista över grejer jag inte ser på, lyssnar på, läser, är med i:

Har inte sett ett enda avsnitt GOT (men använder tydligen ändå förkortningen). Har nu gått till den gräns att jag blir arg när människor säger att det är bra. Kan inte tänka mig något annat än att jag förmodligen är immun mot själva serien, så om den skulle sättas igång framför mina ögon skulle jag (medvetet eller omedvetet) blunda.

Har inte läst Murakami för att jag har svårt för att läsa böcker, även om jag gärna VILL kunna läsa böcker. Ett komplex jag jobbar emot ganska hårt det här året. Det känns som en enorm tröskel att ta sig över? Jag är nog inte mer unik än att vara präglad av koncentrationssvårigheterna som tydligen ska följa med mobilen och DIGITALISERINGEN av samhället osv. Även om jag någon gång kanske blir bra på att läsa kommer jag inte läsa Murakami. Vet inte varför. Vill inte.

Följer inte influencers på instagram. Iallfall inte människor som själva kallar sig influencers. Kollar bara på en influencer-person på youtube, vilket går emot hela min världsbild men fan va trevligt det är ibland. Förutom den enda person vars vloggar jag glor på lever jag såhär för att det känns klokt.

Gjorde aldrig en hitta-mig-själv-resa efter gymnasiet. Pga brist på likvida medel, livsgnista och fantasi. Vet inte om det egentligen krävs fantasi… Dagen efter jag tog studenten (typ) stod jag iallafall i kassan på Coop och det var sedan där jag levde, dag och natt, förmiddag och eftermiddag i 130 år ungefär. Är fortfarande glad över det här beslutet och kan inte tänka mig något som skulle passa mig sämre än att vara på ”resande fot” mer än 1 vecka. Ve och fullständig fasa.

Exempel på vad jag gjorde när folk i min omgivning hittade sig själva på nån ö i asien: hittade några utgångna läsk på lagret och frågade chefen om jag fick ta hem alla. Fick inte. :(

Har aldrig åkt skidor och är fullständigt livrädd för att göra det. Jag är inte dummare än att förstå att så fort man ställer sig på ett par sånna LIVSFARLIGA TUNNA BRÄDOR mitt ute i en isbacke ute i helvetet knäcks knäna liksom framåt och ens ansikte dyker 560 meter ner i snön. När man kommit tillbaka från en 60 timmar lång operation två dagar senare försöker nån kompis trösta en med ”after ski” men eftersom ens mun fortfarande inte fungerar pga kölden från snödykningen får man ta del av spriten genom en droppanordning. Alla som försöker ta sig förbi i sina stora overaller och kängor ramlar över droppställningen och bryter sina egna ben och sjukhuskostnaderna för alperna eller vart man nu är skjuter i höjden. Det blir ett nytt världskrig av konsekvenserna. Så vill jag inte ha det!!!

Läser inga bloggar. Inga alls!! Det är därför den här ibland brister i kvalité.

Har outhärdligt svårt för svensk popmusik. Vrider mig i plågor så fort något i musikväg inte låter som Europe. Kan ibland gilla någon enstaka låt, men det kräver veckor av ansträngning. Ibland tänker jag att detta är en defekt i min hjärna och ibland tänker jag att det är ett bevis på min genialitet. Men oftast känns det som en defekt. När jag var hårdrockare på högstadiet (hahaha) var det viktigaste i hela världen att inte stå ut när någon lyssnade på en poplåt. Det sitter kvar även om jag önskar att jag var lite mer accepterande idag. Men jag har på något sätt gett upp min egen musiksmak. Den kommer aldrig bli mer nyanserad än såhär: jag tycker Enter Sandman är en kanonlåt. hahahahahhahahahhahahha

Ps många av dessa punkter handlar inte särskilt mycket om aktiva val utan snarare att jag är en själ som drivs av två saker: 1. min lathet 2. min oförmåga att göra saker.

En grej jag längtar till: Love Island Sverige. Det kommer förmodligen vara toppen.

hejdå kävlingeå

En kommentar | “Olika grejer jag inte är delaktig i”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. katie skriver:

  Jag bröt upp med mitt livs kärlek efter en stor kamp. Han sa att det var över oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen när jag avslutade saker med honom många gånger.
  Jag förstod bara att han var kärlek i mitt liv efter att jag förlorat honom.
  Jag vill ha honom tillbaka men jag vill inte heller skada honom igen. Inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som om han går vidare med sitt liv.
  jag kom över en komedie på nätet, läste ett inlägg av en kvinna från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hon återvänder tillbaka till henne efter 2 år av separation, hon lämnade efter en e-postadress {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com } hon vittnade om att en andlig healer som heter Oduduwa lunchade en stavning på hennes vägnar.
  jag skickar ett mailmeddelande till samma e-postadress och jag förklarar alla mitt äktenskapsproblem, Oduduwa lovar att återvända tillbaka till min man inom 2 dagar, jag gav i ett försök och till min största överraskning hände det exakt som han har lovat. min man ringde mig på telefon med okänt nummer, ber om ursäkt och fixa ett datum att träffas.
  vi gjorde och idag lever vi lyckligt tillsammans som en familj. jag är greateful. tack vare den här stora mannen.
  Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp