Rapport från sommaren

14:47 2018-07-09

Hej alla barn och vuxna

Hur är läget? Jag mår obehagligt bra. Har sysslat med lite olika grejer på senaste, häng med!

Har varit på Öland. Det är en underbar plats helt utan brister. På alla sätt i hela världen är Öland totalt fulländad som ö. Den har allt. Just den här dagen åkte vi bil till klipporna vid Löttorp och badade.

 

På samma plats en annan kväll grillade vi laxfjäril som vi köpt i Kårehamn. Sparris. Färskpotatis. Gräddfil. Hejdå va gott det var.

Klappade också en killing (gråter samtidigt som jag skriver detta). Förstår inte varför Öland fortfarande släpar runt på sin slogan ”solen och vindarnas ö” och inte istället byter till det mer sanningsenliga KÄRLEKEN OCH UNDERBARHETENS Ö. Kolla förresten hur mycket den lilla geten hatar mig men jag klappar på som det dumma otåliga barn jag är.

Väl hemma från Öland har äventyren fortsatt, men istället ägt rum i Skåne. Eller ja det har nog bara varit ett äventyr, det blir ganska mycket VM och bad. Där iallafall, Höganäs, den märkliga trä…..konst….kojan som Lars Vilks har byggt. Enligt wikipedia som hämnd på havet för att han nästan drunknade en gång. Kung. Jag vill också leva lite så. Vill t.ex. hämnas på solen för att jag brände mig i våras. Ska bygga mig en riktig go stenhög imorgon. Fuck dig solen!!

Det var iallafall lite gött även om det är 560304 meter ner till den här trägrejen och den enda vägen att ta sig dit är via starka simtag i havet eller att kasta sig ner för ett stup. Nästan alla besökare kastar ner både sig själva och sina barn längs det här stupet och det är lite panikartad stämning. Men alla verkar sjukt nog ta sig både ner och upp. Trägrejen var ändå kul att se och klättra i och det är väl härligt med konst men framförallt tycker jag den ser lite cool och läskig ut.

 

Har också återupplevt 70% av min barndom genom att läsa den enda boken jag ville läsa när jag var liten (så FRUKTANSVÄRT besvärligt barn?). En kille med det oförklarliga namnet ”Jojje” blandar gift (medicin) i en gryta av alla grejer han har hemma och ger giftet till sin tjuriga mormor. (spoiler nu!!!) hon blir jättelång. Sen ger han giftet till alla djur på gården och de blir tjocka. Alla jublar eftersom detta kan avsluta världssvälten(???). Jojje blandar sedan mer medicin (gift) och ger till en höna som istället börjar krympa, eftersom någon ingrediens fattas. Mormorn äter av medicinen och krymper så mycket att hon försvinner för evigt :) samma eftermiddag resonerar resten av familjen att det nog var ”lika bra”. Det var den boken det!!! Mitt största intresse när jag var en knodd. Varför????

 

Det var allt jag hade att rapportera om för närvarande.

Hejdå lilltå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp