Berättar om min dag – avslöjar ALLT

16:42 2018-09-11

Tjena, hur är det?

Här kommer ett viktigt inlägg på bloggen :) Jag kommer intervjua mig själv angående min dag, det blir väl kul?

Hur mådde du när du vaknade imorse? 

Jag mådde som en liten king.

Vad åt du till frukost? 

Jag kände mig stressad igår kväll så jag bakade ett BRÖ i långpanna. Som bloggare borde jag väl ha fotat detta men jag är så himla oinspirerad. Kan återberätta hur det såg ut: vitt bröd. Fluffigt. Gräddat. Gott. Jag åt iallafall det till frukost idag, och grekisk yoghurt.

Vad gjorde du sen?

Jag började på en illustration till nästa nummer av Handelsnytt. Samtidigt lyssnade jag på podden Måndag.

Spännande, vad var det för illustration?

Illustration är nog att ta i, jag gör en bild som föreställer ett väldigt överdrivet personligt brev där författaren är desperat och kan ta vilken skit som helst för att få ett jobb. Det låter inte så kul när jag beskriver det men jag kan garantera att det är halvkul att läsa.

Nej det låter inte så bra. Vad gjorde du sen då?

Sen gick jag till systemet och handlade ingredienser till min favoritdrink AMARETTO SOURRRRR. Och så handlade jag 13 citroner och grejer till en nudelrätt jag ska göra imorgon till lunch. Det ska vara shiitake-svamp i. Det är tydligen hur dyrt som helst? Men ska också bidra med ”mycket umamismak” och det vill man ju inte gå miste om även om man inte riktigt vet vad det är.

13 citroner? Det måste varit helt galet

Ja en del blickar fick man ju men det är sånt man får ta.

Har du inte gjort något mer idag?

Nej, ingenting. Jag kan visa en grej jag hittade igår som jag tyckte var kul?

Okej

Jo, ibland får jag en känsla av att jag har en massa TID som jag behöver göra mig av med. Detta stämmer egentligen inte, den tiden jag har vill jag spendera med att göra grejer jag tycker är gött, typ kolla på paradise hotel och äta kex. Men när jag får de här plötsliga inbillningarna driver jag runt på internet i hopp om att hitta något Meningsfullt att syssla med. Oftast hittar jag ingenting. Igår hittade jag inte heller någonting men jag vill visa det jag hittade ändå.

Jag drev runt på pinterest som jag alltför ofta gör och hittade följande:

Det där klickade jag på. På den sidan länkades lite olika tips på jobb man kan ha vid sidan om sina studier. En länk var till en frilans-översättningssida (hahahaha låter som att jag är så himla sponsrad nu men NEJ NEJ det kommer något kul snart vänta lite). Det mesta på översättningssidan var typ ”vi behöver nån som kan skriva den här annonsen på spanska du får 50 spänn tack” men sen fanns det också lite mer INTRESSANTA jobberbjudanden…

Detta är jag intresserad av till exempel…. Dark romance novel.. Också att man bara ska korrekturläsa och alltså få typ TVÅTUSEN SPÄNNISAR för att läsa en fifty shades of grey version 80 380? Var 1 sekund från att maila.

 

En annan go:

Vem vill ha ett kuddfodral såhär mycket?? Älskar dig, du i Japan som älskar svenska kuddfodral och som kan tänka sig att betala 150 spänn för att någon ska frakta dem till dig. Man är ändå lite sugen på att maila??

Får se hur jag gör.

Vi hörs en dag när jag har något roligare att berätta

Erika P

8 kommentarer | “Berättar om min dag – avslöjar ALLT”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Erka kan du inte posta länken till den där sidan? Låter förvånansvärt nog väldigt intressant!

  1. Erika Petersson skriver:

   Själva sidan heter upwork! Sen går det att klicka sig fram! Hoppas du hittar ditt drömyrke <3

   1. Andy skriver:

    Är det töntigt av mig att glatt erkänna att korrekturläsare typ är mitt drömyrke och har varit det i x antal år…? Ehehe tack i alla fall, du har hjälpt mig ta ett steg längre på vägen till drömkarriären! <3

 2. Jerkan o skriver:

  Hahahaha älskar intervjuar-Erkan ”okej”

  1. Erika Petersson skriver:

   hahaha extremt ointresserad alltid! Även av mig själv!

 3. Tove skriver:

  Blir skitglad när det finns ett färskt blogginlägg av dig! Det bästa av allt är uppdateringarna från en vanlig dag 👌👌👌

  1. Erika Petersson skriver:

   Det gör mig himla glad att läsa! Då ska det bli mer vanliga dagar här. Har ju en del vardag på lager så att säga!

 4. Andersons skriver:

  My wife stop calling and stop picking-up phone calls, i understand i hurt her. I loved my wife so much, i want her back home if not for my sake but for the love for the children we had together, i was very sorry, i apologized to her and I have learnt my lesson. I was so worried and confused each moment on how i can contact my wife and direct her love attention towards me again. Until last week i saw on a Blog post ways to get your husband back after cheating on him by a woman from Stockholm who got same help from Oduduwa to restoring marriages, love relationship.
  I’m feeling remorseful and regretting hurting my wife, I want her back to love me as we used to love each other before so i quickly contact email address to dr.oduduwa a Love-spell caster, I have heard so much about Oduduwa gifted powers to restore love and family unity and He is a Senior spiritual healer from all over the world get helped, I read good testimonies about this man, he restore marriages, help people to bring back ex love, stop divorce and Cure to blood sickness and diseases. I read all these good testimonies and confirm from a Lady Princes Osawe Jennifer is one of the lady that received help from Oduduwa years ago, i called this lady on phone and she testify it was true Oduduwa help save her marriage two years ago and he still do same till today.
  i believed her because of my personal experiences from other Spell-casters I contact so many other Love spell-casters before but none was able to help me bring back my ex wife, they do not help situation i found myself. But i give Oduduwa the final try, i love my wise we had two kids together and i needed wife to be there to care, love our children growing-up together as one happy family.
  I send message to Oduduwa Email address, immediately few minutes time, I receive reply message from him, i was so happy because the mail was valid and still working, I explain to my relationship problems to Oduduwa, I ask for his help to bring back my wife Jessica into love me more than ever before.
  Oduduwa promise me with assurance 100% guarantee success, he told my case is easy for him go solve. he explained all the Love-spell processes and procedures to me and he told me about the materials to buy for the spell lunching success, I did as he said. So early on a Thursday morning, that is two days after Oduduwa lunch Love-spell on my behalf, Jessica my wife call my Cell phone number, oh i was so amazed for more than 9 months now i have not receive Phone call from wife, no text messages and she have been refusing to pick up my calls. Wow i was very happy to receive her phone call so suddenly exactly as Oduduwa promised me she will contact with me after love spell is lunched into air. this is great miracle to me, i believed what Oduduwa Love-Spelling at work to return my wife back home. I’m overwelmed with joy and happiness in my heart sharing this testimony, i called Dr.Oduduwa to inform him, Oduduwa told me not to worry… Jessica my wife is already on her way coming back home to meet me, Oduduwa assure me that my wife will come back home in 2 days time. Behold just same exactly as oduduwa said, My wife Jessica came home to see me with lots of gifts and lovely presents, When i first set my eyes on my beautiful wife Jessica, I saw tears rolling down my checks as i embraced her with kisses of apologies. I was filled with tears of joy.
  I want to use this medium to say a Big Thank you to great man Oduduwa whom without this would not have been possible, Oduduwa lunched Love-spell that brought back my wife home. I am very happy and fulfilled as a man.
  Everyone reading this post comment, should know that we all do deserve to be happy in our life relationship and marriage life, no matter what happening in our marriages, we should always try to do the right thing and appreciate what we have.
  I have this powerful intention of sharing this awesome testimony out here it will motivate to help so many young or old couples to solve their marriage relationship problems.
  When two people really care about each other, they will always look for a way to make it work, no matter how hard it is.
  Send message to Oduduwa email dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  WhatsApp No.; +16783737593

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg