Nej nej nej och åter nej

19:42 2018-09-03

…nu har jag gjort det IGEN!! 

Ledsen för denna texttorka igen och igen och igen men jag har drivit runt i en sorts pool av självhat sedan jag fick vara med och spela in ett snedtänkt-avsnitt med ÄNGELN kalle lind men blev så grovt självmedveten och..slö? och död i huvudet? så allt blev uselt. Alltså katastrof. Fy fan va besviken jag blev på mig själv. Det har tagit tid att komma över det lilla helvete jag haft i hjärnan men nu mår jag helt okej igen. När avsnittet släpps kommer jag klyvas i 4-5 bitar igen beroende på hur många andra saker jag har att sysselsätta mig med under den dagen och hur många Hatiska Meddelanden jag får hohoho.

Det var dock som att en ängel uppenbarade sig och skapade en  möjlighet för mig att må bra igen efteråt. Jag skulle ta en SORGENS PROMENAD. En promenad jag tar nån gång i veckan för om det är något som höstluften bidrar med så är det någon sorts.. renande.. helande(?) kraft. Man känner sig lite stissig, rastlös, nervig, nedstämd HEJDÅ ut på en promenad i 1 timme, lyssna på en dokumentär, okej det blir inte alltid bättre men ibland blir det bättre. Iallafall, under min SORGENS PROMENAD styrde jag mot platser jag inte besökt tidigare. Riktade mina steg åt ett håll jag aldrig gått innan. Och så, efter 20 minuters trask: en FUCKING 4h-gård. Alltså en liten gård med: getter, får, katter, hästar, kossor, kaniner OCH EN LITEN LITEN GRIS och två hönor. Fyfan naturen ändå hörni, den är så jävla toppen. En liten liten gris, kan ni ens tänka er?

Jaja nog om den dagen.

En bra grej som hände i helgen var att samtalet jag var med på under Lund Comedy Festival gick BRA!! Jag vred inte sönder mig av nervositet och jag kunde säga hela meningar utan att spy upp orden i munnen!! Helt otroligt. Finns inga bilder så kanske ägde samtalet aldrig rum? Ingen vet.

Efteråt gick vi på Svensk Damimpro. Det har sagts men ska sägas igen: det är så himla himla roligt. Jag är egentligen skapt för att avsky impro eftersom jag vill VETA vad jag ska uppleva innan jag går på *show*. Är inte glad i överraskningar men just den här grejen som de här fantastiska människorna gör är bara Så. Jävla. Roligt.

Se det, om ni har möjlighet.

Snart hörs vi

Erk

En kommentar | “Nej nej nej och åter nej”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anders skriver:

  Min fru slutar ringa och sluta plocka upp telefonsamtal, jag förstår att jag skadade henne. Jag älskade min fru så mycket, jag vill ha henne hemma om inte för min skull, men för kärleken för de barn vi hade tillsammans, blev jag mycket ledsen, jag ber om ursäkt för henne och jag har lärt mig min lektion. Jag var så orolig och förvirrad varje ögonblick om hur jag kan kontakta min fru och rikta hennes kärlek uppmärksamhet mot mig igen. Fram till förra veckan såg jag på bloggen sätt att få din man tillbaka efter att ha lurat på honom av en kvinna från Stockholm som fick samma hjälp från Oduduwa att återställa äktenskap, kärleksrelation.
  Jag känner mig berömd och beklagar att jag skadar min fru, jag vill ha henne tillbaka att älska mig som vi brukade älska varandra innan så jag tar snabbt kontakt med e-postadressen till dr.oduduwa en kärleksspelare, jag har hört så mycket om Oduduwa begåvade befogenheter att återställa kärlek och familjeenhet och han är en äldre andlig helare från hela världen får hjälp, läser jag goda vittnesmål om den här mannen, han återställer äktenskap, hjälper människor att återvända till exkärlek, sluta skilja sig och bota blodsjuka och sjukdomar. Jag läser alla dessa goda vittnesbörd och bekräftar från en Lady Princes Osawe Jennifer är en av damen som fick hjälp från Oduduwa år sedan, jag ringde den här damen på telefon och hon vittnar om att det var sant Oduduwa hjälper rädda sitt äktenskap för två år sedan och han fortfarande gör samma sak till idag.
  jag trodde henne på grund av mina personliga erfarenheter från andra stavhjul, jag kontaktar så många andra kärleksspellhjul innan men ingen kunde hjälpa mig att ta tillbaka min exkvinna, de hjälper inte situationen jag befann mig. Men jag ger Oduduwa det sista försöket, jag älskar min kloka, vi hade två barn tillsammans och jag behövde hustru att vara där för att bry sig, älska våra barn som växer upp som en lycklig familj.
  Jag skickar ett meddelande till Oduduwa-e-postadressen, omedelbart några minuter, jag mottar ett svarmeddelande från honom, jag var så glad för att posten var giltig och fortfarande fungerar, jag förklarar mina relationsproblem till Oduduwa, jag ber om hans hjälp att ta tillbaka min fru Jessica älskade mig mer än någonsin tidigare.
  Oduduwa lovar mig med försäkran 100% garanti framgång, han berättade mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla kärleksspellprocesser och förfaranden till mig och han berättade för mig om materialet att köpa för att stava lunching framgång, gjorde jag som han sa. Så tidigt på en torsdag morgon, det är två dagar efter Oduduwa lunch Love-spell för min räkning, ringa Jessica min fru mitt mobilnummer, oh jag var så förvånad över mer än 9 månader nu har jag inte fått telefonsamtal från fru, inga textmeddelanden och hon har vägrade att hämta mina samtal. Wow jag var väldigt glad att få sitt telefonsamtal så plötsligt exakt som Oduduwa lovade mig att hon kommer att kontakta mig när kärleksspell är lunchad i luften. detta är ett fantastiskt mirakel för mig, jag trodde vad Oduduwa Love-Spelling på jobbet för att återvända till min fru hemma. Jag är overwelmed med glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd, jag ringde Dr.Oduduwa för att informera honom, Oduduwa sa till mig att inte oroa sig … Jessica min fru är redan på väg hem för att träffa mig, Oduduwa försäkrar mig att min fru kommer tillbaka hem om 2 dagar. Se precis precis som oduduwa sa, min fru Jessica kom hem för att se mig med många gåvor och härliga presenter. När jag först ställde mina ögon på min vackra fru Jessica såg jag tårar som rullade ner mina kontroller när jag omfamnade henne med kyssar av ursäkter. Jag var fylld av glädjande tårar.
  Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt, lunchade Oduduwa Love-spell som tog tillbaka min fru hemma. Jag är väldigt glad och uppfylld som en man.
  Alla som läser denna inläggs kommentar bör veta att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt livsförhållande och äktenskapsliv, oavsett vad som händer i våra äktenskap, bör vi alltid försöka göra rätt och uppskatta vad vi har.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesbörd ut här kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina problem med äktenskapsrelationer.
  När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur svårt det är.
  Skicka meddelande till Oduduwa email dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  WhatsApp nr .; +16783737593

  PSA världsturné, Philadepia USA. spel sökning facebook för …

  hjälp mig att ta tillbaka min ex

  Jag behöver kärleksspell charm för att få tag på min kärlekspartner

  Jag behöver kärleksspell charm för att få hustru

  Jag behöver bra kärlekspell charm för min kärlekspartner att älska mig mer

  Jag behöver hjälp för att återställa mitt äktenskap

  Jag behöver kärlekspell charm för att återvända tillbaka min ex

  snälla hjälp mig att stoppa min man från skilsmässa

  Jag vill ha snabb skilsmässa

  Jag vill inte att min fru ska skilja sig

  Jag vill stoppa min fru från skilsmässa med mig.

  urgentl kärleksspell för att få tag på min kärlekspartner

  snälla ta tillbaka min ex älskare

  jag behöver äkta kärleksspell caster för att återvända tillbaka min ex kärlek

  vem ska lösa min äktenskapskris idag?

  hur kan jag få tillbaka ex kärlek

  hur hittar jag sann kärlek igen.

  vad är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg