BONDE IGEN BONDE IGEN BONDE IGEN

08:49 2020-09-25

Äntligen möts vi igen! Ni, jag, Linda Lindorffrf och JÄTTEMÅNGA bönder!! Är ni taggade idag??

 

Tyckte programmet började med en skrytfest om hur bra tv4 är på att para ihop människor som jobbar med djur med människor som inte jobbar med djur!! Jättemånga har gift sig och jättemånga har skaffat jättemånga barn. Blev faktiskt rörd och kände att detta verkligen handlar om Riktiga Människor och deras Riktiga Liv. ”TV4 GÖR SKILLNAD” satt jag framför tvn och ropade för mig själv, gråtmild och lycklig. Sen blev jag lite normal igen efter några minuter så ingen behöver bli orolig. Men undrar om det är att jag är till åren nu… Eller varför blir jag så berörd? Oavsett, blir spännande om samma känsla uppkommer fler gånger under säsongen eller om det bara var en effekt av detta konstiga Rocky-medley fast istället för bilder på en man som tränar boxning så är det olika svenskar som kysser varandra i olika ljussättningar. Veckans program var iallafall jjjjävligt tight alltså, känns som halva säsongen gått redan? Oerhört mycket människor att hålla reda på. Kändes som att börja en ny klass på lantbruksgymnasiet och lära sig alla namn. Jaja, nu är vi igång!

Jag tillhör en av de få (misstänker jag) som verkligen uppskattar att tv4 visar att breven faktiskt levereras av en äkta brevbärare och inte något sagoväsen. Riktig genuin påse. Tyvärr meddelande en närstående brevbärare till mig att dessa påsar ej används inom postnord så ja.. tråkigt att just denna delen av BSF 2020 är fake news. Så onödigt att använda en såndär tomtepåse i säckväv om det inte är The Real Deal PostPåse 2020.

Underbara Mats älskade man direkt. Tyckte det var ljuvligt att han grät direkt när han såg att han fått brev. Som när man får räkningar men han var rörd och inte i sorg. En riktig person med ett eventuellt hjärta av guld kanske?? Enormt glad att vi får följa honom.

Hahaha dock fullständigt orimligt att en vuxen människa har lyckats leva ett liv utan att ha hört detta väggord-citat tidigare…. Ledsen för hennes skull om hon tror det är underbara Mats som myntat detta uttryck och blir kär endast på grund av det för hon tror att han är en riktig Povel Ramel med orden. Så mycket potentiella besvikelser att vänta. Han är ju bara en Man Med Ett Hjärta.

Efter att vi fått spendera 3 sekunder med kära Mats körde Linda jättejättefort i sin lilla bil med jättemånga brev till VARMA VARMA Erik som vill ha en tjej som inte är alltför händig men vill bo på landet. Det sistnämnda nästan det viktigaste!! Det skulle man kunna skämta om men när allt kommer omkring så är det faktiskt någon typ av fakta ändå. Vill du inte bo på landet ska du ge F** i Erik, det är mina ord, inte hans.

Hahahah tyckte det var så oerhört festligt att denna Amy vandrade framåt i sin film som en grävande journalist på kalla fakta när hon berättade om sig själv <3 <3 MYCKET bra!! Önskar dessa två ett underbart liv på det här ”Siggesta” de talar så mycket om. Men blev såklart irriterad varje gång Linda i detta avsnitt droppade att vi blir snuvade på konfekten och inte får se vissa bönder om vi inte utöver programmet kollar på en webserie…. Hade annars gärna sett fler klipp på när Amy och Erik kanske går tillsammans framför kameran i olika seriösa och oseriösa gångstilar. Hejdå lycka till i Gislaved eller vad det nu hette!!

Såklart glad att få följa Patriks LYSANDE ögon på tvn denna höst!! Förmodligen den tryggaste versionen av småländska jag hört. Vill att han läser in alla mina ljudböcker. Då skulle allt bli bra. När Linda pratade med Patrik här sa hon ”Du sjöng så vackert förra gången så alla killar är kära” typ och då blev man ju riktigt sugen på att kika på klippet när denna kära man sjunger men… vem orkar leta..

Under programmets gång blev jag mer och mer skeptisk till brevens utformning… Som att ALLA som söker till alla bönder pluggar på Hyper Island och har 180hp i scrapbookkunskap…. tvek!! En anonym instagrammare delade teorin med mig om att det i själva verket är Linda själv eller Lindas barn som klipper ihop alla breven och lägger på fint färgade bakgrunder och ritar dit olika grejer…Och det vill jag både ska vara sant och inte sant samtidigt. Vi spekulerar inte mer i det. Dagens singlar håller kanske på mer med scrapbooking än vad man tror!!

Blev såklart varm av detta möte men oklart varför?? Man bara…. Kände Något. Rös till när denna varma man hade ett möte med denna Ipad som innehöll en tjej. Aja ha det bra i Alvesta/Tryggesta/Siggesta??? Vill inte bli mer engagerad i de bönder som jag inte kommer få se mer av så det är lika bra att klippa bandet direkt!!

Vips skulle nån mer människa till Siggesta också?? Det var så otroligt bondepackat i detta avsnitt jag blev verkligen dåsig av att se så många djurmänniskor vandra runt med brev i händerna…. Älskade säkert denna man men har också glömt honom redan. Hejdå!! Ha det så kul i Avesta

Ja vad Erik hade gjort med brudarna undrade man verkligen!!! Riktigt sneaky!! Min största fråga kring Erik var hur i H*E*EE*’*** han hinner träna crossfit och samtidigt vara bonde?? Man förstod ju att han i förra säsongen som höll på med get-yoga ändå hade sin träningsstation på själva gården och därmed kunde förena nytta med ännu mer nytta så att säga men Erik… Att vara bonde ÄR VÄL att gå upp kl 04 och träna crossfit på olika sätt med olika djur tills klockan slår 17? Sen åker han alltså direkt till 24/7 och flyttar på olika däck typ? Däck som han har hemma egentligen ju… Hoppas vi får veta mer om denna mans schema för jag får inte ihop det!!

Känns som att Linda Bonde Lindorff ALDRIG gått förbi en bonde som drar en skottkärra utan att fråga om hon får åka med verkligen. Bara här, att dra den här skottkärran med 80 A5 och en glad Linda i boots är ju crossfit. No pain no gain verkligen.

Det är min lyckosäsong uppenbarligen för den här LJUVA småländskan delas även av Erik och det gör mig så himla glad. Tyckte han hade en oerhört lugn framtoning men tänker också att det måste man ju ha om man tränar.. dygnet runt som jag gissar att han gör. Han har givetvis ingen energi kvar till att vara nervös. Han bara sitter och ler stoiskt. Underbart.

Här nånstans kände man: det tar aldrig slut. HAR ens Svea Rike såhär många bönder?? Dåsade bort. Man får väl ta igen detta i nästa avsnitt när man faktiskt börjar landa i vilka som är med i tv-programmet… Tror man får följa denna man iallafall och det känns ju härligt!! Vem han är kan vi väl ta reda på senare i höst… Eventuellt nästa vecka

Så många människor… Verkligen fler bönder i detta avsnitt än deltagare i hela idolsäsongen… Helt utmattad av att se så många som vill bli kära. Linn hade iallafall väldigt väldigt blanka starka hästar!! Lycka till i Lövestad!!

VÄLDIGT lika bilder hon fick av denna kille… men ändå värt att ta med alla

Sen började väl själva programmet då får man väl säga..

Av upphovsrättsliga skäl bör Mats muteas lite nu börjar man ju känna.

Extremt konstigt inslag när man fick se när de sökande anlände till slottet. Det var lika konstigt när folk skulle träffa olika bönder…

Som när de skulle träffa… samma bonde.. Och när de insåg att de skulle träffa samma personer och försökte ha en konversation kring det typ .. ”JA e du också kär i honom jag med??? Fan va fet sommar vi ska ha ihop?? gå på olika ängar och få hjärtat krossat haha hah kanske blir det du kanske blir det jag :) lycka till allihopa!!”

Givet favoritcitat från avsnittet. Han har ju traktor!!! Vad ÄR en plupp på näsan kan man ju fundera på i evigheter men… Inga svar kommer vi få. Hoppas verkligen denna tjej får åka traktor iallafall hur det än går. Om hon blir utskickad efter speeddejtingen måste hon få åka hem i en traktor, särskilt om det är flera mil och den går i 30 km/h. Då var det ändå värt det tänker jag.

Okej okej detta är alltså personen som föll för de enkla orden Man Måste Älska Sig Själv och nu fattar jag hon hade aldrig hört en MAN säga det tidigare och då blev hon kär. Mycket mer rimligt nu tycker jag. Hon kändes som en väldigt insiktsfull person och jag skulle gärna vilja att hon är kurator och att jag går i kanske gymnasiet igen så att jag får gå till henne och prata lite. Nu är det väldigt svårt att uppnå eftersom hon befinner sig på det här slottet och jag tyvärr är 26 år fyllda och förmodligen bannad från min gymnasieskola…

Det var allt jag hade att säga!! Hoppas ni vill hänga med på denna resa!! Kram från lilla mig

16 kommentarer | “BONDE IGEN BONDE IGEN BONDE IGEN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  nu är vi igång! men. skrapbook-breven är en gåta som kräver ett svar

  1. Erika Petersson skriver:

   Kommer inte kunna dö förrän jag fått svar!!

 2. Ellen skriver:

  Äntligen!! Ser fram emot dina blogginlägg minst lika mycket som TV-programmen.

  1. Erika Petersson skriver:

   Glad jag blir <3

 3. Lena skriver:

  Hurra!!

  1. Erika Petersson skriver:

   <3

 4. Agnes skriver:

  Men jag måste ändå verkligen rekommendera att även titta på Kärlek åt alla! Det finns många godbitar där med och vem vill inte ha mer av Bonde söker fru (och mer av dina recensioner!)?

  1. Erika Petersson skriver:

   Önskar orken fanns verkligen!!

 5. Sara skriver:

  Jääää äntligen!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   <3 <3!

 6. Lena skriver:

  Reflekterade också över att det var så sjuuukt många bönder! Mer än vanligt? Och för mig som är ansiktsblind är dessa första veckor väldigt förvirrande 😱 lägger över ansvaret på min dotter att hålla isär alla!
  Kul att du är tillbaka btw 😊

  1. Erika Petersson skriver:

   Kan inte ens tänka mig hur svårt!! Men nu är det ju tack och lov uppdelat fyra och fyra! Tack för att du läser!

 7. Sofie skriver:

  Äntligen är Bönderna och dina härliga inlägg tillbaka! Hösten är räddad! Tyckte detta avsnittet kändes som typ 3 avsnitt, allt gick så fort och man hängde knappt med…vilka var bönderna nu igen, typ?

  1. Erika Petersson skriver:

   Glad jag blir! Ja ellerhuuuuur blir utmattad av att se så många människor.. Men snart blir det lugnare!

 8. Jessica skriver:

  Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
  Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
  Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
  *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
  *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
  *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
  *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
  *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
  *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
  *Stava för att gifta sig snart
  *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
  *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

  Få gratis online -konsultation nu via:
  Whatsapp; https://wa.link/q5f107
  E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Du kommer att tacka mig senare.
  Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 9. Your article is such an informative article. It is glad to read such those articles. Thanks for sharing
  123plus เข้าสู่ระบบ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG