Bonde söker fru avsnitt 2

13:50 2020-10-01

Vänner. Vi har samlats här idag för att återuppleva det senaste avsnittet av Bonde Söker Fru. Även känt som speeddatingavsnittet. Ett avsnitt som många tycker är det roligaste och det enda som egentligen är värt att kolla på. Precis så känner jag med typ idol, att om jag skulle orka kolla så skulle jag enbart kolla på audition-avsnitten. Men!! Detta är Bonde söker fru och där står jag ändå fast vid att speeddejtingen bara är en Rätt Kul Kugge i ett helt maskineri!! Tyckte detta var ett underbart avsnitt. Brukar vrida på mig av cringe men denna säsong är något annat verkligen… Vred på mig för att jag kände jättemycket känslor under avsnittet? Dessa bönder alltså… De har något, allihop. Dock kändes det verkligen som att produktionen skulle krama ur dejterna något oerhört och väldigt lite information tilldelades oss om hur bönderna tänkte kring de olika dejt-personerna!!

Friskhetstecken att.. Pontus? Patrik? Tyvärr är jag inte bättre än den där killen som skrivit ett långt brev  + varit på en fysisk dejt med honom men ändå inte kan hans namn… PATRIK heter han!! ..Ej varit med om något liknande tidigare tyckte jag. Detta är en sak man bara utsätter sig för en gång i livet! Till skillnad från PH som man måste vara med i minst 8 säsonger i sitt liv!!

Driven av fotosyntes och nervositet…

Deltagarna var i detta avsnitt verkligen med om det största tv-traumat man kan tänka sig och då pratar jag faktiskt inte om att ens första extremt stela dejt visas för flera hundratusen tittare utan för detta:

Att ens covid-anpassade hälsningsmetoder filmas och förevigas =/ och vem är jag att inte driva med dessa tappra försök till mänsklig kontakt utan kramar eller handskakningar…. hahahah en SPARK PÅ SMALBENET så jävla roligt att man får MOBBA varandra men inte kramas… Förväntade mig att nästa hälsning skulle vara att nån blir nerspolad i toan tyvärr. Tack och lov blev det inte mer våldsamma hälsningsaktiviteter än ”en spark på smalbenet”.

Mats: mycket känslor verkligen men han fällde ju tårar bara när han såg breven så det känns som det kommer vara mycket varma ofiltrerade känslor hela säsongen i hans del av dejtandet, välcastat och mysigt tycker jag. Gillar denna andliga kvinna och att dessa två bara kunde sitta i ett rum och stirra på varandra och typ gemensamt meditera sig fram till att de har Kemi.. Helt utan att prata i princip. Kittlande!!

hahaha alltså kan förstå att han kände så eftersom han blev kär i Varenda kvinna i det där rummet och det var verkligen ömsesidigt?? Aldrig sett så många lyckade 5-minutersdejter någonsin… Kändes som alla var redo för ett långt liv tillsammans direkt. Många utan att ha sagt mer än 10 ord till varandra.

Då till den stora frågan: Kommer Erik undan med att använda ordet ”tös” så avslappnat och frekvent som han gör? Hittills tycker jag Ja. Vet inte riktigt varför, det ordvalet skulle gett mig allt annat än Bra Vibrationer om det kom ifrån någon annan person men Erik är så jävla lugn och avväpnande hittills. Oväntad charm!! Småländsk crossfit när den är som bäst!!

Förvånad över att han ej satt i jägarvila under alla sina dejter faktiskt.. hahaha, han är så otroligt rolig också?

Fan, va trevligt!

Åh jävlar!

hahah????

Roligaste scenen någonsin. Hur kan han vara såhär…. otrolig. Upplevde också Erik som en riktig elit-dejtare.se?? Så jjjjävla bra på att snacka? Kändes som att samtliga dejter ägde rum på något bredbandsföretags kundtjänst. Undrar om han fyller ut rummet med sådär mycket prat och ställer sådär många frågor även 4 år in i en relation.. Ser honom stå i köket och säga ”TESTING TESTING BULLE HÄR UTAV TÖSEN” när hans sambo sedan 10 år tillbaka bakat en kladdkaka (menade inte att det tog 10 år att baka kakan utan att de varit ihop i 10 år såklart?? Svårt med syftningarna idag). Undrar om hon har tröttnat på den jargongen då, när han säger så? Förmodligen inte!!

Golvad av kreativiteten i detta hälsningssätt… LUFTKRAM?? stå och flaxa med armarna framför varandra som två flygplan som hälsar?? hahahah och återigen, att det filmas och förevigas….. Kanske den enda gången i ens liv som nervositeten drivit en till att ta initiativet till denna livlösa gest.. Otroligt. Hade jag kunnat göra GIFar hade jag gjort en GIF av detta.

Snälla ursäkta mig men hur kära kan två personer bli på 1 minut…. Jag DROGS MED i detta möte. Log för mig själv. Pontus blev också 17 år gammal, tyckte faktiskt alla deltagare i hela programmet blev 17 just i dejting-mötet…. Hela avsnittet var som att se olika barn bli kära på skolgården. Det var helt sjukt!! Men dessa två brann det verkligen om. Jag fick en känsla!! Och andra känslor fick man under programmets gång:

En otrolig present, säger inte mer

B-r-a-s-n-a-c-k

va

Dags att klippa navelsträngen till PLUPPEn, är riktigt trött på pluppen.

NÄR ska de få börja krama varandra då undrar jag?? När de börjar räknas som närstående till varandra? Först gifta sig sen en simpel kram. Tills dess: luftkramar och sparka varandra på smalbenen

Hahaha du menar alltså bortsett från: allting

<3

Trodde i en halv sekund att detta var agnes nicole winter men det var det absolut inte!!

hahahah SLÄNGKYSS!!! Uppfriskande ändå!! Årets ryska posten: Slängkyss, luftkram, spark på smalbenet eller stå framför varandra och säga ”va tråkigt att vi inte får kramas”

Sådär tänker jag mig att varje arbetsgivare ska säga till mig i slutet av arbetsintervjun men det har hittills aldrig hänt? Aldrig rört någon chef till tårar genom att berätta hur min bästa vän skulle beskriva mig… Fan!!

Tyckte det var härligt att tänka att när Patrik säger såhär så menar han: arg. Fly förbannad när vissa av dejterna kommer in genom dörren. Han känns så himla glad och tillfreds som människa generellt också, ännu roligare då att tänka att han tjurar till rejält när nån jävla killJävel dyker upp i dörren och snor hans tid

Skrattade vårdslöst framför tvn när han sa detta

Jaja, vi får väl se hur det går!! Hittills svårt att lära känna en enda av de sökande eftersom det är så myyyyycket folk och snabba klipp på varje dejt.. Men en sak kan vi konstatera: det är en underbar stämning mellan dessa 4 polare… Vill direkt ha spin-off serie om deras vänskap som kan heta ”Vänner Åt Alla” eller något. Ljuvligt.

Nu är det dags att säga tack och adjö!!

17 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andrea skriver:

  Bwahaha:ade vårdslöst åt ”stå och flaxa med armarna framför varandra som två flygplan som hälsar??” kan se det så tydligt framför mig…

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha ellerhur… känns som man sett det i en tecknad film typ

 2. Sara skriver:

  Nämen hon med pluppen asså, hon slår rekord i att få mig att vrida mig ur skinnet. Otroligt.

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha ja det känns ej som de visat henne från sin bästa sida

 3. Sofie skriver:

  Skrattade högt åt din beskrivning av ”flaxandet med armarna”!
  Kollar på ”Kärlek åt alla”, tycker jag får känslan av att avsnitten där är kortare i år? Bara 22 minuter? Var det inte en halvtimme förra året, nån som vet?

 4. Lina skriver:

  Mm mats. Så kär!! Urgulligt. Detta blir en bra säsong det känner man!

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej men alltså SÅ kär!!! Ja ellerhu?? Riiiiktigt bra bönnner

 5. Maria skriver:

  Hahaha de här blogginläggen är verkligen en stor del av behållningen av att titta på BSF. Man sitter och myser framför tv:n och undrar vad Erika kommer ha för tankar om den ikoniska bullscenen, mys!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Inget glädjer mig mer än att du säger så, tack så mycket!!

 6. Anita skriver:

  Hahaha ! Har ont i magen av skratt efter din otroligt träffsäkra analys av programmet. Tack!! Så oerhört kul skrivet!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack kära kära <3 <3

 7. Jenkinson skriver:

  Läser ju åt fel hål men är nu kär i han som fick bulle på dejt verkar så go?? Just då iaf? Vågar inte kolla avsnittet pga vill inte bli besviken

  1. Erika Petersson skriver:

   Mm kanske något för dig faktiskt!! Han är fin som fan!! ska ordna kontaktuppgifter åt dig!

 8. Jessica skriver:

  Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
  Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
  Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
  *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
  *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
  *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
  *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
  *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
  *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
  *Stava för att gifta sig snart
  *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
  *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

  Få gratis online -konsultation nu via:
  Whatsapp; https://wa.link/q5f107
  E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Du kommer att tacka mig senare.
  Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 9. 123betting skriver:

  very informative articles or reviews at this time. good

 10. The information is good, i need more, i’m still learning about it.

 11. This article will assist the internet visitors for creating new website or even a blog from start to end.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG