Saker som såldes på internet i Juli

17:26 2019-08-15

Hej. Jag har inte skrivit här på ett tag eftersom jag under ett par veckors tid befunnit mig i en liten grotta i kina. Där har jag druckit lådvin och gjort förstklassig grafitti enbart iförd solglasögon. Under tiden jag levt mitt liv i det dunkla har jag också kollat på säljannonser på internet och sparat dem i datorn och telefonen. Tanken har länge varit att visa dem för er. Nu gör jag det:

 

Detta har jag hittat på Tradera:

Minns inte varför jag sparade denna. Tror jag tänkte något i stil med ”hur vet man att de är bekväma om man inte är personen som är 3-6 månader gammal… och om man är 3-6 månader gammal HUR kan man då vara så ekonomiskt utvecklad att när man vuxit ur ett par bekväma luftiga byxor (sina första förmodligen?) direkt känner att NU ska de väck!! Och isåfall… va SKÖNT att denna 3-6 månader gamla bebis varken röker eller har husdjur för den har ju uppenbarligen fullt upp med att sälja sina kläder på tradera och det lär ju, i ärlighetens namn, ta upp extremt mycket av denna bebis vardag.”

 

Får alltid en speciell varm känsla i kroppen när jag läser annonser där användningsområdet är alldeles för utförligt beskrivet. Redan i rubriken har denna säljare gjort klart för samtliga inblandade hur den här blusen egentligen ska användas.

 

Det mest värdelösa jag sett i hela mitt liv dessvärre. ”Modell: Katt”

 

Också värdelös men också härlig på sitt eget lilla vis. Made in Gdansk.

 

 

Detta har jag hittat i en facebookgrupp jag gillar:

 

Mådde inte alls bra när jag såg den här annonsen. När man tittar på bilden får man tyvärr direkt känslan att det ligger använda blöjor i hinken och dessa kan man absolut inte förhandla bort eftersom man inte betalar för hinken med något annat än just 1 paket mellanmjölk. Sen känns just MJÖLK som en väldigt obehaglig och klumpig handelsvara. Om jag var en person som kände att jag ville ha den här blöjhinken TROTS allt som talar emot det, skulle jag då behöva gå till affären och köpa en mjölk och sen ta mig till säljarens hem såhär ”Hej här är mjölken du ville ha :)” och sen räcka över den… Herregud… ”Tack för BLÖJHINKEN :) lite tyngre än vad jag trodde men så kan det vara!!” … Bränn mig och lägg min aska i syra tack

 

Denna beskrivning av ett bord gillade jag:

det är en dikt. Faktiskt. Och nej jag har inte skurit i annonsen, detta var den enda beskrivningen som gavs. En tanke bör också riktas mot den suddiga påsen till vänster i bild. Varför har säljaren ett litet husdjur hemma som går klädd från topp till tå i plagget Påse? Panik ser den ut att ha.

 

En annan fin beskrivning:

 

 

Så ärlig. Skivorna ÄR verkligen inte fina, det är helt sant!!!

 

Detta har jag hittat på mitt favoritinternet Blocket: 

 

En perfekt beskrivning.

 

Tyvärr djupt oroad för farbror Nisse. Det tillför ingenting betryggande att kattungen som är i fokus på bilden stirrar rakt in i farbror Nisses ögon och är, av bilden att döma, paralyserad av skräck på grund av detta.

 

Perfekt, jag tar dem.

 

 

Ja snälla Jacob man ser ju klart och tydligt att det är 14 men absolut.

 

Malin…. Malin Malin…. Vad håller du på med.. Någon gång i slutet av juni känner du tydligen att det är lämpligt att lägga upp den här annonsen på 52 blandade bokmärken som föreställer bland annat en jultomte med gikt i halva ansiktet

 

3 dagar senare hittar du fler bokmärken Malin och lägger upp ännu en annons, här med betydligt mer information om deras skick.

 

3 dagar efter den senaste annonsen publicerar du en till annons Malin?? Även här något mer informativ men det är också tydligt att du couldn’t give less of a fuck om dina bokmärken. Några är väl äldre!!!! Fattar ni trögt eller? Många bokmärken är med på både annons 2 och 3, vilket kan ge den potentiella köparen en känsla av att Malin är en bokmärksbedragare… Nästan varje bokmärke i annons 3 återfinns faktiskt i annons 2, förutom den extremt ledsna hunden med kvinna-i-54-årsåldern-frisyr. Bara det bokmärket hade jag kunnat ge upp min tjänstepension för.

 

Det förvirrar mig något oerhört att Ulrica har dessa tre attribut som inte alls fungerar i samklang med varandra:

  1. Skriver ”ha det gott och hoppas vi hörs kram ulrica” i slutet av en blocketannons. Detta tyder på värme men kanske inte överdrivet IQ.
  2. Skriver ”dumheter undanbedes vänligt men bestämt”. Detta tyder förvisso på integritet och självrespekt, men kanske inte enorm intelligens.
  3. Använder trots de två punkterna ovan även ordet BLESSYRER i sin blocketannons.. Detta tyder på… att hon är en framgångsrik, intelligent, mångsidig författare med enormt ordförråd. Som förmodligen, om vi lägger ihop alla punkter, avslutar sina bästsäljande, välformulerade och spännande romaner såhär: ”dumheter undanbedes vänligt men bestämt ha det gott och hoppas vi hörs kram ulrica författaren!”

 

Extremt fet ärligt talat.

 

Den minst välformulerade kattannonsen i hela Växjö förmodar jag. Men också den mest älskvärda? ”vaccinerade nej”

 

Har jättesvårt att se hur en hamster kan få en nystart men jag är kanske lite väl ickeliberal när det kommer till djur och deras hjärnor. Dessutom är adjektivet ”trevlig” inget man ofta ser i beskrivningen av hamstrar, uppfriskande! Uppskattar bilden som alltså föreställer en guldhamster som hånglar med en näsa med mössa och skägg bredvid några juldekorationer köpta på biltema, framför en kilt. Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa bilden för 2-3000 men inte hamstern.

 

Namnet på kenneln… Vad är det för namn… Det måste vara samma person som har denna kennel som också säljer den feta bilsoffan… Det känns så.

 

ja jag är en perfekt kattunge det är jag? Det är så mycket i den här annonsen som är roligt så jag bara lämnar den här i slutet så kan ni läsa den om och om igen.

 

”Zanna heter jag, precis som min veterinär med med S Hahaha!!!!!”

 

Kram från Erika

9 kommentarer | “Saker som såldes på internet i Juli”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andy skriver:

    Alltså ”o bede” låter som något religiöst utrop i stil med ”say hallelujah!”. Och ja, det är väldigt mycket i sista kattannonsen som är roligt. Can’t handle it.

    1. Erika Petersson skriver:

      o bede är mitt nya favorituttryck!!

    2. theresa skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Bindande trollformler
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Kawa skriver:

    Du är BÄST, tack för skratten! Hade inte förstått hur mycket jag behövde dem.

    1. Erika Petersson skriver:

      Du ska ha tack för att du läser!

  3. 123พลัส skriver:

    I think I have never seen such blogs ever before that has complete things with all details which I want. So kindly update this ever for us

    123พลัส

  4. Your blogs are really good and interesting. It is very great and informative. Under tiden jag levt mitt liv i det dunkla har jag också kollat på säljannonser på internet och sparat dem i datorn och telefonen. Tanken har länge varit att visa dem för er. Nu gör jag det: bankruptcy lawyers virginia beach, I got a lots of useful information in your blog. Keeps sharing more useful blogs..

  5. I will keep following you Hope you can see my comment.
    ติดต่อ bg gaming

  6. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to create such a great informative web site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG