Lista på grejer jag vill gå på under lund comedy festival

11:33 2018-08-21

Hej

Jo såhär är det, jag tycker det är kul att skratta. Att skratta är mitt intresse och det har jag gillat sedan jag var ett litet vårtsvinsbarn. Redan i ung ålder skrattade jag åt olika saker och jag har fortfarande inte slutat skratta. Här kommer ett ypperligt tillfälle för olika människor som bor i skåne eller som orkar ta sig till skåne att just: skratta. Här är en önskelista på allt jag vill gå på nästa helg (kommer sluta med att jag inte går på nånting för jag blir akut allergisk mot stolar och måste gå hem men vi får se):

Torsdag 19.30: LCF 4-pack

Börjar starkt på torsdagen med 70 minuter standup (har för mig att alla LCF 4-pack är att 4 olika personer kör stand up i 15 min var TYP). Dragplåstret för mig här är Petrina, hon är den roligaste personen som har två fötter. Ett sånt fantastiskt geni. Blir förbannad när jag skriver om det för att hon är så himla rolig.

Torsdag 19.30: Carl Stanley – Try Out

Eftersom detta är en önskelista kan jag önska att jag hinner duplicera mig och gå på detta samtidigt. Carl är ett underbarn och det känns som han liksom inhalerar luft och exhalerar skämt.

Torsdag 21.00: 90-talisterna

Efter Calle S springer man till en annan sal på Grand och glor på dessa 4 stjärnskott. De är alla typ i min ålder men har 340 års erfarenhet av skoj och skämt, det går inte ihop rent logiskt men är sant. Isak vann förra årets grand comedy slam. Alla är roliga! Det kommer skrattas!

Fredag 19.30: Marcus Berggren – Sex Try Out

Sen tar man sig en liten lur under natten och vaknar upp 19.00, hinner springa direkt till hotel Lundia och se den här jävla kraken ropa starka liknelser i 50 minuter. Marcus har lyckats med den otroliga kombinationen att vara en av världens roligaste personer men också utstråla en otrolig ödmjukhet. Det vet jag. En gång satt vi mittemot varandra och sög i oss öl. När jag blev för full drack han upp det som var kvar i mitt glas så jag inte skulle dö. Det är ödmjukhet i sin renaste form.

Fredag 22.30: De e la standup

Sen vandrar man runt planlöst mellan Lunds 2-3 torg för att sedan lägga sig i fosterställning på en stol på Mejeriet och invänta skratt från kroppen. Jag såg dessa göteborgsmän förra året och jag skrattade. Förväntar mig att skratta igen. De är, som min farmor hade sagt, SYLVASSA, om farmor hade gillat humor och att skratta, men hon gillar framförallt ullared.

Lördag 14.00: Så funkar det med Anders och Måns

När fredagen domnar bort tar man sig en sömnrunda (som en pubrunda men man sover på olika barer) och försöker sedan hitta till AF café Athen (vartfan ligger det?) för att trängas med alla andra som vet. Alla som vet att det FINNS ingen duo som är lika underbara. FYFAAN man vill nypa dem i kinderna. Och skrattar gör man.

Lördag 16.00: Funny online med 3 roliga och erkan P

hahahah sen går man och kollar på mig???? Jag har sån förebannad tur att jag får sitta bredvid 3 roliga människor och att vi TILLSAMMANS ska hålla uppe någon sorts.. samtalskvalitet.. För annars blir det som den gången jag testade standup och 1 timme senare skrek ut min ångestsorg över att vara världens sämsta människa över lunds station. Mer om det en annan gång, det här kommer nog iallafall vara roligt!

 

Lördag 19.00: Mina värsta gig 

Efter Funny Online tar man sig en maträtt.. kanske en liten sushi alternativt två nävar sten och tuggar i sig beroende på budget. Sen placerar man sig LÅNGT FRAM på det här stället man inte hittar till (AF Café Athen vart fan ligger det???) och njuter av att se geniet Niklas Runne Runsten (döpt efter den öländska byn, JA) intervjua två roliga människor om deras värsta upplevelser på scenen. Niklas har ett proffsigt ansikte och världens snabbaste hjärna, därför blir detta en succé.

Lördag 19.00: Svensk Damimpro

Under tiden fördubblar man sig igen och sätter sig samtidigt på mejeriet för det roligaste som finns i hela världen (överdriver inte). Såg svensk damimpro köra i våras och jag 1. skrek 2. kissade 3. sket ner mig 4. vrålade av skratt. Nej på riktigt, det här är det roligaste jag vet. Publiken bestämmer premisserna för vad de medverkande ska göra på scenen och de gör det alltid hysteriskt bra.

Lördag 20.30: Tobias Erehed: Jomenvisst

Tobias Erehed älskar jag för en gång gick jag på en gratisklubb och såg honom och då sa han helt ärligt ”jag tycker inte det är så kul att stå här och dra skämt”. Det var extremt roligt. Han är toppen och ser otroligt ofarlig ut. Han är riktigt go.

Lördag 22.00: Ludde Samuelsson säger något nytt – Try out

Sen tar man sitt jävla pick och pack och avslutar kvällen på detta PANGsätt. Att kolla på Ludde när han kör comedy är som att kolla på när en person som är duktig på något gör det den är duktig på. Han är ett proffs och man skrattar. Har ett svärmorsansikte. Nej ett svärmorsdrömsansikte menar jag. Ludde är ljuvlig på scen!

 

SEN ÄR MAN NÖJD!!!! LÄNGTAR!! Detta inlägg är inte ens lite sponsrat, jag får inte ens pengar för att medverka i festivalen. Men kan kultur få existera tack? Ja, kan man få skratta nån jävla gång i sitt korta korta liv? Ja det kan man få göra. Jag ville bara tipsa om roliga grejer som händer i skånelandet.

 

ha det helt okej

Erika

3 kommentarer | “Lista på grejer jag vill gå på under lund comedy festival”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    Jag heter Peterson Luna från Stockholm. Jag vill också vittna om omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta Dr.Oduduwas lunching kärlekspell för min räkning för att återvända tillbaka min ex love man man, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt väg, vi Älskar varandra mer än någonsin tidigare, jag märkte förändringar i hans attityder gentemot mig och han känner sig trygg och säker i vårt förhållande.
    Tack vare Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min räkning. Dess arbete omedelbart resultat, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min make idag, han kommer snart tillbaka hemma. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa för alla som söker återförening med ex. kontakta email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Jag trodde aldrig att kärleksspell magiska arbetet är riktigt och sant tills jag provade det, det fungerade för mig, perfekt allt mitt hjärta begärde inom 7 dagar efter stavningsproceduren.

  2. i want you to know I’m really impressed with the content you’ve created. every story Every topic is very pleasing to me so I’ll let you know.

  3. Thanks for sharing very helpful information. I appreciate your website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG