När det inte går så jävla bra

13:58 27 Aug 2018

Gissa vad som gick så fucking dåligt!! Jo. Det som gick inte så himla bra var mitt hår på mitt huvud. Först hade jag ganska långt hår som jag brukar få, tänk typ Bobby Ewing (bild bifogad för de som inte tillhör den kulturella eliten), och sen brukar jag klippa mig kort var fjärde månad, alltså snagg, och blir då Bobby Hill (bild bifogad för blinda), så nu tyckte vi att det var en utmärkt idé att vi kunde snagga mig hemma istället för att gå till frisören. Det sparar ju pengar, social ångest och lusläsning av nån hästtidning! Så min mamma köpte en rakapparat, tittade på nån YouTube-tutorial för att lära sig som hon tjatade om i typ 2 månader, och sen äntligen fick jag mod till att låta mig klippas. Lät påtala att hon kunde förstöra mitt hår, hon förstod. Och gissa hur det gick. Gissa. Det gick SKIT!!!!

Jag innan (Bobby Ewing):

Jag efter (Bobby Hill):

Och såhär såg jag FAKTISKT ut efter jag hade rakats:

Fint eller hur :) Inte alls så att det ser ut som nån försökt klippa kontinenterna i mitt hår :) Inte alls så att mitt avskurna huvud på en påle hade kunnat användas i nån geografilektion :)

Vid det här laget hade vi ganska mycket panik. Jag var ledsen, hon var ledsen. Hon bad om ursäkt. Jag lät henne sova på gatan, låste dörren och svalde nyckeln. På morgonen, när jag tog sönder fönstret och släppte in henne efter en frusen natt, bestämde vi oss för att vi var tvungna att göra något åt det.

Vi måste konsultera ett proffs, men vem kan det vara. Nån som kan det här med hår. En rastaflätist? Nej, det kanske är fel. Nån som sköter kartor? Också fel. Hur skulle hen kunna göra det jämnt? Frisör! Där gör de saker med håret! Vi åker dit!

Så jag tog min Tesla, passade på att övningsköra medan min mamma satt i baksätet och skrek hur jag skulle köra, det fungerade sådär men hur många skadar det EGENTLIGEN om det hjälper en att komma dit snabbare. När jag var hos håristen skrattade hon bara, klippte mig jämn. Allt var bra igen. Jag gav ett rejält handslag som tack och vägrade betala, så det blev problem. Så jag sa till alla i håristsalongen: Säll er i en ring, mina barn. De ställde sig i en ring. Jag gick in i mitten och dansade. Det blev en dance off, jag vann. Sen åkte vi hem.

Nu ser det bra ut och jag ska faktiskt vara så egoistisk att jag lägger till en selfie där jag ser glad och lycklig ut som alltid!

En kommentar | “När det inte går så jävla bra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp