Frickys bästa textrader och psykoser

18:04 1 Sep 2018

Du vaknar mitt i natten av spökljud på bottenvåningen. Det är nån kopp som flyttas, lite papper som vänder blad, skåp som öppnas. Saken är den att du bor i en stuga mitt ute i skogen. Tankarna irrar omkring och du är helt stört rädd, ryter åt spöket!! MEN. Så tar du mod till dig, går ner. Och vad ser du? Fricky som rotar runt. Lika chockad som Scooby Doo om han vore chockad frågar du:

– Fricky? Vad gör du här?
– Jag letar efter proviant.

Han säger det på sin bredaste norrländska. Sen, lika snabbt som han kom in, är han försvunnen. VAD hände precis?

Så är det att lyssna på Fricky. Han kommer in i livet, sen ut. Som att kärleksfullt kidnappas av en 50 centimeter lång skogsnymf, men istället för att mördas så har ni en skön diskussion om riktigt goda ägg ni har ätit framför nån mysig kamin i nån mysig stuga. Han ÄR ett geni och alla som avfärdar honom som nån töntig, svensk, trendig rappare kommer få smaka på ÖDETS ONDA KRAFTER. Därför ska jag rimligtvis analysera hans bästa textrader, det mest WTF en Nöjesguidenbloggare kan göra.

AQUA AURA

Nu dom frågar hur det går, inte hur jag mår

Vi börjar med raden som har varit på allas herpesfyllda läppar i sommar. Du har MÅTT SKIT men nu går det bra, drömmen. Fricky var faktiskt inlåst på mentalsjukhus och släpptes sedan ut, något han firade med en artistkarriär – som råkar ha gått fantastiskt!

Måste kolla DM vad Ingrosso kan ha skrivit
Jag har ingen aning så jag måste fråga Siri

Jag älskar de här raderna för att de är så fruktansvärt tvetydiga, man vet inte ens vad som händer. Vad är det han frågar siri? Att öppna DM? Vem Ingrosso är? Är det Sebastian Ingrosso? Benjamin Ingrosso? Säger grattis till avsaknad av mentalsjukdom? Man förstår ingenting. Och det är så det ska vara.

När jag var liten Fricky Martin va min idol
Ung svennes första rad va på español

Andra spädbarn: gaga goga. Fricky som spädbarn: “Upside, inside out she’s living la vida loca / She’ll push and pull you down, living la vida loca / Her lips are devil-red and her skin’s the color mocha”. Därefter orättvist inlåst på ett mentalsjukhus på grund av sina talförmågor.

MAN

Man har kvinnor i sitt liv
Men de har språk som man inte känner till

Hatar när kvinnor talar i koder. En kvinna: 91983hdh81023j. Du: va? Kvinnan: 192Ads23J3820

Man catchar feelings som ett mejeri

FIL. Feelings. Filings. Mejeri och fil. Känslor och mejeri. Får känslor som ett mejeri. Får fil som ett mejeri. Talar för sig själv.

Fricktown

Han ha topp-man hem på topp-mountain
Med en topp-man katt, en topp-man hund och en topp-man hatt

Jag tror… Jag tror, att “topp” här är ett annat ord för “HÖG”. Jag gråter. Efter de här raderna börjar jag tro att Fricky faktiskt känner människor som har tagit knarket, djävulsknarket, vilket skrämmer mig något enormt. Vad ska de här människorna ha för inflytande på hans musik? Så otroligt läskigt.

Mästerort

Nu jag lever life utme berg här med min kvinna
Med vår egna crib och varsin caipirinha

När det här sjungs i låten kan man inte ens tyda vilka stavelser som uttalas. Men det spelar ingen roll, för det är fantastiskt. Äntligen har han fått sitt egna crib, där han kan gosa ner sig med massa drinkar och bredvid sig en “absolut inte påhittad varelse som han lever med”. Det viktiga är att han inte är inlåst längre.

Det var vad jag hade och säga. Hoppas ni gillade det i alla fall lite. POK.

En kommentar | “Frickys bästa textrader och psykoser”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp