Min redaktör fick mig att skriva det här inlägget

22:30 17 Okt 2018

Vi har skaffat en ny katt! Hon skulle egentligen avrättas, men som tur var kom hon upp i min systers flöde och vi bara: Ja! Vi tar henne! Hon hade begått ett hemskt brott som jag inte vågar skriva om här. Vi döpte henne till Tuss, men det blev till Tusselangelo när jag fortsatte tralla på Michelangelo av Björn Skifs (så otrolig låt) och namnet fastnade som brynt smör på en stekpanna utan vatten.

Tyvärr har vi en annan katt som heter Mutchi som hatar andra katter. Min mamma har en teori om att hon dominerar området vi bor på. Vi såg ju inte nån YouTube-tutorial på hur man skulle introducera katter till varandra, men hur fel kunde det bli? Väldigt fel. Väldigt väldigt fel. Mutchi attackerade Tusselangelo med stormrivningar så fort hon fick syn på henne och sen dess har de fortsatt att bråka. Mutchi har kissat och bajsat lite och Tusselangelo har gjort samma sak, längs väggar, i badkaret, i duschen. Min mamma skickade ett meddelande:

Och sen började Tusselangelo löpa med stormmjauningar. I flera timmar i sträck. En dag kunde min syster inte gå till skolan på grund av att hon hade mjauat så mycket, och hon tog hand om Tusselangelo under natten. Jag föreslog att vi skulle skaffa en hankatt till henne och då frågade min mamma var vi skulle kunna få tag i en hankatt. Jag sa, eh, mamma, du har ju inga etiska problem med människorov, så vad kan möjligen vara felet med det här? Skåpbilen står på baksidan.

Innan hade vi en katt vid namn Estelle, som dog av en äcklig hund som bet henne, och därefter la vi Estelle i frysen. Men som så ofta tar vi inte alltid tag i saker och Estelle låg kvar i månader. En dag hittade min mormor henne när hon letade efter ärtor eller nåt och var helt traumatiserad (Tusselangelos förra detta namn var förresten Trauma), hon kom in till mig i vardagsrummet och såg på mig med vild blick. Tror aldrig hon varit med om nåt liknande. Nån månad senare begravde vi Estelle olagligt.

På tal om nåt helt annat, hur kan det alltid vara så att man ser Petrina Solange i massa sammanhang utan att man har sett något hon gjort själv? Bara namnet säger ju ”Jag är halvkänd komiker som känner kända”. Eller det kanske bara är jag. Jag har tittat på massa roasts på YouTube. Såg en där Ola Söderholm roastade Claes Malmberg (verkligen jättesvårt!) och han hade någon konstig frisyr som såg ut som Dannys frisyr utan hårprodukter, såhär:

Bildresultat för ola söderholm roast

Nyligen stal jag ett bestick i matsalen. Vi har fika varje fredag på den sista franskalektionen och vi turas om med att ta med oss, vilket för övrigt är det absolut bästa människor vet. Wow. Fika. På en grej där den kanske inte egentligen ska vara. Men nu får vi i oss ”energi”. Wow! Hur som helst var det min tur och jag tog mig med en kaka, och jag var i chock, hade ju ingen kniv. Så jag gick till matsalen långt efter stängningsdags och undrade om jag skulle fråga mattanten. Det var för sent när jag hade kniven i handen. Jag stoppade ner den i väskan. Efter vi hade skurit kakan var det kakdelar på den, så jag slog in den i papper. Den ligger fortfarande i min väska.

Tog med mig bland annat den här. Tyckte det var snällast så.

Ha det bra :)

2 kommentarer | “Min redaktör fick mig att skriva det här inlägget”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Fritz skriver:

  Kastrera den stackars katten! Och dela upp hemmet i två avdelningar så de inte behöver korsa varandras revir. Det är stressade katter som mår väldigt dåligt som börjar felkissa. Missar man att introducera dem för varandra på rätt sätt så får man ta igen det. Det kan ta år för katter att komma överens. Köp Feliway och sätt i uttaget, och ge Zylkene i maten, så får de en bättre start och kanske lär sig acceptera varandra, och mår bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp