Katerina Janouch bästa selfies

21:27 9 Dec 2018

Återigen är Katerina Janouch ”i blåsväder” för sina åsikter. Då tycker jag man ska lägga fokus på utseende och yta. Och hon har många bra selfies!!!

 1. Profilbilden på Twitter


  En sådan skör sida av henne den här bilden visar. Först tror man att det är en vanlig selfie, men när man ser att den är svartvit upptäcker man att hon har mer att berätta. Hon har blivit drabbad av någonting mycket hemskt. Hennes lutning med huvudet, handen i håret, allt är signaler för: Det är okej. Jag lovar. Men färgen på läpparna, det röda runt ögonen, det är mycket som säger: Det är inte okej. Rädda mig. Fråga mig vad som är fel. En så vacker och skör kvinna.

 2. Hipstern i buren <3


  Retro style. I love it. Ett vanligt foto taget av en mobilkamera – som ser ut som en retrokamera. Mycket fyndigt. Endast Katerina Janouch, may she be blessed, kan tänka ut en teknik med sådan list. Färgerna snygga som alltid. Den svarta ramen gör nog hela bilden. I really do love it!

 3. När hon hjälper hemlösa


  Katerina Janouch och grabbarna. Det här fotot visar att hon är så down-to-earth. Alla foton är inte bara hon, hon, hon. Andra kändisar åker ner till ett fattigt U-land och agerar hjälte, men Janouch promenerar ut på gatan och hittar första bästa tiggarna och ger de reflexvästar. Hon är givmild – och vågar fota sig tillsammans med människor som står under henne.

 4. ZZZZZZZZ


  Snark… Idag har varit en tuff dag, säger den här bilden. Men jag fortsätter kämpa för Sverige…Sveriges orätt att ha invandrare. Förlåt, jag kan inte riktigt koncentrera mig, vad var det jag sa, nåt med orätt..ögonlocken är så tunga… ZZZZZ…..
  Hon har somnat nu! tyst…

 5. Hennes risker och äventyr


  Hon tycks luta sig över gatan från en balkong! Modigt, måste jag säga! En kvinna som är beredd att ta risker. Samtidigt som hon visar på sin äventyrliga sida säger hennes blick att tankeverksamhet pågår. Akta bara dig från att falla, vi alla vet vad som händer när kroppen träffar gatan i hög hastighet. Och DET är inte trevligt, särskilt inte när det är mycket trafik.

 6. Julen


  Hennes orangea hudton visar tydliga saffransinfluenser på bilden, lite som Törnrosa om hon hade levt i juletider med att skriva om hur mycket det våldtas i Sverige. Ute i höstmörkret – sent på eftermiddagen, till sent på natten – står Katerina och protesterar med sin alltid lika hungriga blick för ändamål som gynnar Sverige. Det här är hjältemod med stort H.
 7. Plug walk


  Nej. Ansiktet är inte alltid det viktigaste. Fötterna, benen och kläderna är minst lika viktiga. Katerina Janouch visar: Lugn Sverige, luugggn, jag sätter en fot framför den andra på gågatan, jag går långsamt och stabilt. Mina tånaglar är vita, rena och fina. Keep calm and see my foots and carry on.

 8. Kokobombombom


  Knästrumporna, de intensiva färgerna, den underbara naturen och det lustfyllda ansiktet, den här hade jag hängt upp på min vägg. Underifrån. Ljuset. Rawr, I’m your darling. UWU. I’m sorry I eated your cookie. Jag åker inlines och kollar anime. Vill du följa med till diskoteket ikväll? Svar, ja! Åh vad kul det ska bli! Men inget snack om politik. OK? Jaja, lovar. Var la jag min pippilott

 9. Girls night


  Ibland behöver man bara snacka lite skit med väninnorna. Den ena säger nåt om killar, den andra nämner nåt om palmolja också lyfter man själv den mycket relevanta frågan vad tycker ni egentligen om Fatemeh Khavari. Förkröket sög men tagg på utgång sen. Katerina Janouch, du har mitt fulla stöd.
 10. Familjekvinnan


  En stillsam fredagkväll med familjen. Ansiktet utåt för Medborgerlig samling och mästaren av personliga relationer. Jag är andlös.

Så! Ingen tvivel om att hon har några RIKTIGT bra selfies, den fina och sköra kvinnan. Vilken var din favorit? Ses!!!

19 kommentarer | “Katerina Janouch bästa selfies”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jonas skriver:

  Det här var ju inget roligt. Oavsett vad man tycker om henne.

  1. django skriver:

   jag tyckte det var roligt!!!!

   1. django skriver:

    jag med

    1. Myrna skriver:

     jag med!

     1. Jenny Maria skriver:

      Jag med!

  2. Klara skriver:

   Jag med

  3. anonym skriver:

   jag med!!!

  4. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare.
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  5. Johanna skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte försiktigt det eftersom jag var desperat men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com
   Din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. Pekka skriver:

  Åh snygg kvinna! Sista bilden är dock fake.

 3. Calle skriver:

  Åh, subtil humor. Dock inte roligt.

  Man skall inte försöka sparka på någon som ligger, jävla nolla.

  1. Johan skriver:

   Kalle gå och väx din dvärg

 4. Lellen skriver:

  Du är bäst! Skönt att kunna fokusera på något annat än hennes pinsamma åsikter.

 5. anonym skriver:

  sista bilden är ju ändå inte fake

 6. anonym... skriver:

  JAG KAN FAN INTE ANDAS HAFHGJHAJDHADH

 7. kärlek från främling skriver:

  kör på dejango, du rockar hårt ju

 8. Kärlek från älskare skriver:

  Kör på! Vill ha mer inlägg!

 9. Moa Alexander skriver:

  Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt. Jag besökte ett forum här på internet den 17 juni 2018, och jag såg ett underbart vittnesbörd på forumet om de goda verken Dr Ilekhojie. Är från USA. Jag trodde aldrig det, för att aldrig ha hört någonting om sådant mirakel tidigare. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om det förrän Dr Ilekhojie gjorde ett fantastiskt arbete för mig som återställde mitt äktenskap med 4 år genom att få tillbaka min skilda fru inom 48 timmar, precis som jag läste på internet. Jag blev verkligen chockad när min fru kom hem och bad om förlåtelse att acceptera ryggen. Är verkligen kortfattad för att visa min uppskattning till Dr Ilekhojie. Ty han är en Gud som skickas till mig och hela min familj för gudomlig återupprättelse av äktenskapet. Behöver du någon hjälp alls? Tveka inte att komma i kontakt med honom nu. Han specialiserar sig också på följande;

  Skilsmässaförsoning
  Äktenskapsförsoning
  Affärsutveckling
  Främjande på din arbetsplats / kontor
  Göra banker att bevilja lån
  Botemedel av sjukdomar som; Cancer, HIV, aids, zika virus E.T.C.
  Få din EX / lover tillbaka
  Få din fru / man tillbaka
  Få din pojkvän / flickvän tillbaka

  E-post: gethelp05@gmail.com

  Mobilnummer: +2348147400259

 10. Juliet Rob skriver:

  Jag är här för att ge vittnesbörd om hur den här starka stavagaren som heter Dr Peter hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom han hade en affär med den andra kvinnan. Jag grät och grät varje dag, tills det blev så illa att jag räckte till Internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om Dr Peters fantastiska verk, då kontaktade jag honom för att få min älskare tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull (försonings kärleksstava) och till min största överraskning efter 48 timmar med att göra den kärleksförtrollen kom min fästman tillbaka på knä och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gift och all tack till Dr Peter Wonders för att hjälpa mig spara min relation kan du kontakta Dr Peter via hans e-postadress: ikhalealovespelltemple@gmail.com eller WHATSAPP honom på +2348033101068

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp