Lasermannen spår 2019

12:49 21 Dec 2018

Ni vet vem han är, John Ausonius, Lasermannen, mannen av laser, kärt barn har många namn. Jag sa till honom: ”You’ve been all the buzz lately!”, så svarade han: ”Yeah, haha” med glimten i ögat. Nu har han spått 2019 från fängelsecellen.

Vad var det roligaste som hände 2018?
– När jag sa till min advokat ”Om du inte hjälper mig, dödar jag dig” och han såg helt rädd ut haha. Men jag har bytt advokat nu, fast vill hänga med honom nån gång igen, han verkar skön.

Vem gjorde oss stolta ute i världen 2018?
– Gandhi!

Vad ser du fram emot mest 2019?
– Jag har blivit inbjuden till samtal med Navid Modiri, så det ska bli kul.

Vad slutar vi med 2019?
– Förhoppningsvis alla dessa miljöutsläpp som förbannar vår jävla jord, att människor inte har fattat det är bortom mig. Greta Thunberg gör ett dunderjobb.

Vad blir trendigt?
– Laserpenna. Men guuuud jag skoja Django, haha, älsklingsdjango, fan vad snygg du är.

Vad blir årets stora skandal?
– John Henrik Fjällgren dör. Det vore så synd, för han har så vacker röst. Och återigen Django, du är verkligen jättesnygg, dina ögon verkligen tindrar.

Vem/vad har satt sin sista potatis?
– I Skåne, väldigt bra jord där kan verkligen rekommendera, så har de börjat bygga där på områdena… I alla fall, nån bonde där antagligen. Hehe. I am kidding you fool.

Vem/vad kommer att få aningen för mycket utrymme i massmedia?
– Den andra lasermördaren, vad heter han, Peter Mangs? Störig och äcklig. Och media ba: Åh, åhh, gud vad bra och fin och söt och snäll du är, Peter.

Vem/vad kommer få aningen för lite utrymme i massmedia?
– Ser det ut som att jag kan spå framtiden din häxa?

Vem skulle du vilja byta liv med 2019?
– Pippi Långstrump? Lever hon? Hon verkar leva ett så oskyldigt liv.

Vad kommer vi låtsas gilla?
– Islamiska staten som verkar tagit över här.

Vems klädstil vill vi sno?
– Försöker tänka på nån stylish tiggare men kan inte komma på nån. Annars Daniel Redgert.

Vem kommer vi att störa oss på?
– Gatubarn har ju alltid nåt S i rockärmen.

Har du något nyårslöfte?
– Rätt och slätt: Aldrig igen.

Älskar du mig?
– Åh, trodde aldrig du skulle fråga, ja…

Vill du bli tillsammans med mig?
– Funkar långdistans?

Ja.
– Då är det avgjort.

2 kommentarer | “Lasermannen spår 2019”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Detta var så jääla roligt

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp