Lasermannen spår 2019

12:49 21 Dec 2018

Ni vet vem han är, John Ausonius, Lasermannen, mannen av laser, kärt barn har många namn. Jag sa till honom: ”You’ve been all the buzz lately!”, så svarade han: ”Yeah, haha” med glimten i ögat. Nu har han spått 2019 från fängelsecellen.

Vad var det roligaste som hände 2018?
– När jag sa till min advokat ”Om du inte hjälper mig, dödar jag dig” och han såg helt rädd ut haha. Men jag har bytt advokat nu, fast vill hänga med honom nån gång igen, han verkar skön.

Vem gjorde oss stolta ute i världen 2018?
– Gandhi!

Vad ser du fram emot mest 2019?
– Jag har blivit inbjuden till samtal med Navid Modiri, så det ska bli kul.

Vad slutar vi med 2019?
– Förhoppningsvis alla dessa miljöutsläpp som förbannar vår jävla jord, att människor inte har fattat det är bortom mig. Greta Thunberg gör ett dunderjobb.

Vad blir trendigt?
– Laserpenna. Men guuuud jag skoja Django, haha, älsklingsdjango, fan vad snygg du är.

Vad blir årets stora skandal?
– John Henrik Fjällgren dör. Det vore så synd, för han har så vacker röst. Och återigen Django, du är verkligen jättesnygg, dina ögon verkligen tindrar.

Vem/vad har satt sin sista potatis?
– I Skåne, väldigt bra jord där kan verkligen rekommendera, så har de börjat bygga där på områdena… I alla fall, nån bonde där antagligen. Hehe. I am kidding you fool.

Vem/vad kommer att få aningen för mycket utrymme i massmedia?
– Den andra lasermördaren, vad heter han, Peter Mangs? Störig och äcklig. Och media ba: Åh, åhh, gud vad bra och fin och söt och snäll du är, Peter.

Vem/vad kommer få aningen för lite utrymme i massmedia?
– Ser det ut som att jag kan spå framtiden din häxa?

Vem skulle du vilja byta liv med 2019?
– Pippi Långstrump? Lever hon? Hon verkar leva ett så oskyldigt liv.

Vad kommer vi låtsas gilla?
– Islamiska staten som verkar tagit över här.

Vems klädstil vill vi sno?
– Försöker tänka på nån stylish tiggare men kan inte komma på nån. Annars Daniel Redgert.

Vem kommer vi att störa oss på?
– Gatubarn har ju alltid nåt S i rockärmen.

Har du något nyårslöfte?
– Rätt och slätt: Aldrig igen.

Älskar du mig?
– Åh, trodde aldrig du skulle fråga, ja…

Vill du bli tillsammans med mig?
– Funkar långdistans?

Ja.
– Då är det avgjort.

5 kommentarer | “Lasermannen spår 2019”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Detta var så jääla roligt

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   1. Johanna skriver:

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte försiktigt det eftersom jag var desperat men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com
    Din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. Raymond Chandler skriver:

  Jag heter Raymond Chandler från Lund-sverige. För två år sedan slutar min fru att ringa och sluta samla telefonsamtal, jag förstår att jag skadade henne. Jag älskade min fru så mycket, jag vill ha henne hemma om inte för min skull, men för barnens kärlek blev jag mycket ledsen, jag ber om ursäkt för henne och jag har lärt mig min lektion. Jag var så orolig och förvirrad varje ögonblick om hur jag kan kontakta min fru och fokusera hennes kärlek till mig igen. Fram till förra veckan såg jag en blogg på sättet att få din man tillbaka efter att ha lurat på honom av en kvinna från Kanada som fick samma hjälp från Drigbinovia för att återställa äktenskapsförälskelse. Jag känner mig känd och ångrar att jag skadade min fru, jag vill ha henne tillbaka för att älska mig som vi brukade älska varandra innan så jag snabbt kontaktar en kärleksspelares e-postadress har jag hört så mycket om Drigbinovias begåvade krafter för att återställa kärlek och familjeenhet och han är en äldre andlig healer från hela världen världen får hjälp, jag läser bra vittnesbörd om den här mannen, han återställer äktenskapet, hjälper människor att återvända till kärlek, sluta skilja sig och bota blodsjukdomar och få promtion i ditt jobb. Jag läser alla dessa goda vittnesbörd och bekräftar från en Lady Mary Michael är en av de kvinnor som fick hjälp från Drigbinovia år sedan, kallade jag den här damen på telefonen och hon vittnar om att det var sant Drigbinovia hjälper till att rädda sitt äktenskap för två år sedan Och han gör fortfarande samma sak idag. Jag trodde att hennes vittnesbörd var riktigt, på grund av min personliga erfarenhet från andra stavhjul, kontaktar jag så många andra kärleksspelhjul innan, men ingen kunde hjälpa mig att ta tillbaka min ex-fru, de hjälpte inte situationen jag befann mig . Men jag ger Drigbinovia det sista försöket, jag älskar min kloka, vi hade två barn tillsammans och jag behövde hustru att vara där för mig och mina barn att växa upp som en lycklig familj. Jag skickar ett meddelande till doktorbinbin@gmail.com email adress, omedelbart några minuter, jag mottar ett svarmeddelande från honom, jag var så glad att inlägget var giltigt och fortfarande fungerar, jag förklarar mina relationsproblem till Drigbinovia, jag ber om hans hjälp att ta tillbaka min fru Sara älskade mig mer än någonsin tidigare.Drigbinovia lovar mig med försäkran 100% garanti framgång, han berättade att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla kärleksspel processer och förfaranden till mig och han berättade för mig materialet att köpa för lunchning av stava framgång, gjorde jag som han sa. Så tidigt på torsdag morgon är det två dagar efter Drigbinovia lunch Love-spell på min vägnar, för första gången min fru min mobiltelefon mig med ett okänt nummer, även om jag var så glad i över sex år har jag inte fått telefonsamtal från henne, ingen textmeddelanden och hon vägrar att pissa på mina samtal. Wow Jag var väldigt glad att få sitt telefonsamtal så plötsligt precis som Drigbinovia lovade mig att hon kommer att kontakta mig när kärleksspel lunchas i luften. Detta är ett underbart mirakel för mig, jag trodde vad Drigbinovia Love-Spell arbetar för att återvända till min fru hemma. Jag är overwelmed med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela detta vittnesbörd, jag ringde Drigbinovia för att informera honom. Drigbinovia sa att jag inte skulle oroa mig. Sara min fru är redan på väg hem för att träffa mig, Drigbinovia försäkrar mig att min fru kommer återvända hem om tre dagar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru sarry hem för att se mig med många stora gåvor. När jag först satte mina ögon på min vackra fru sarry såg jag tårar rullade ner i mina kontroller när jag omfamnade henne med ursäkta kyssar. Jag var fylld av glada tårar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru Sarry hem för att se mig med många stora gåvor. När jag först satte mina ögon på min vackra fru Sarah såg jag tårar rullade ner på mina kontroller när jag omfamnade henne med ursäkter. Jag var fylld av glada tårar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru Sara tillbaka hem för att se mig och våra barn med många gåvor jag var fylld av glada tårar. Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till den stora Drigbinovia utan honom det skulle inte ha varit möjligt, vem som helst som läser denna kommentar bör veta att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt liv och äktenskap, oavsett vad som händer i vårt äktenskap, bör vi alltid försöka göra rättvisa och uppskatta vad vi har. Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesbörd här det kommer att motivera för att hjälpa så många unga eller gamla par lösa sina problem med äktenskapsrelationer. När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur svårt det är.

 3. Allie Reyna skriver:

  HeLLo alla, jag heter Allie Reyna och jag är en av de personer som har gynnats av Dr. Jarakun Love Spell. Dr Jarakun dök upp i mitt liv när allt hopp var förlorat. Jag gav upp på livet och tyckte att det bästa sättet att bota mitt brutna hjärta var att ta mitt liv efter att jag försökte återförena flera processer med min man som dumpade mig efter två år av vårt äktenskap för en annan dam men ingen av mina ansträngningar fungerade. Jag bestämde mig för att fortsätta med min självmordsplan innan en underlig ande kom över mig som ett regn och tjänat mig att söka på nätet. Efter att ha sett så många samtal om Dr. Jarakun-templet sökte jag motvilligt och fann fantastiska vittnesmål och rekommendationer om honom som uppmuntrade mig att kontakta honom via hans email. Han svarade och bad mig att torka bort mina tårar och sluta någon handling för att ta mitt liv; Han sa att mitt fall är lösligt efter att ha hört hans Oracle. Tja, här är jag idag tackar Dr. Jarakun för att rädda mitt liv och få tillbaka min man. Vi är så glada idag och lyckligare än vi någonsin varit. Han hjälpte mig också att stoppa mitt hjärtproblem. Jag är så tacksam för att vara bland de människor som delar detta vittnesbörd. Kontakta honom på det här E-mail: doctorjarakuntemple137@gmail.com
  Kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr. Jarakun

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  {2} Om du söker ett jobb
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) du vill bli gift stavar
  (8) Ta bort sjukdom från din kropp
  (9) Business Spell
  (10) Ta tillbaka förlorad kärlek
    och mycket mera…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp