Vi måste sluta skratta

9:24 15 Nov 2019

Jag och Maja var tillbaka i chokladfabriken i går. Mattisborgen. Drömmarnas teater. Perfect Day.

Vi spelade in pilotavsnittet till vår podcast. Kändes som att det gick bra ändå. Fick innehållstourettes. Berättade om två kändisar som tycker illa om mig och varför de gör det. Berättade saker som nära vänner uttryckligen bett mig att inte berätta om i offentliga sammanhang. Var på ”brobrännarhumör”.

På kvällen åt jag och Peyvand middag med Julia och Julia på Bianchi. Ena Julia satt med den första kvarten när vi spelade in. Jag frågade henne om det var som jag mindes, att jag och Maja inte presenterade oss över huvud taget i podden. Och så var det tydligen. Men Julia sa att det är töntigt att presentera sig. Så det var tydligen som det ska.

Sedan försökte jag luska lite i hur hon tyckte att det gick. Då sa hon något som gjorde att min övertygelse om att det gått bra försvann.
– Ni måste sluta skratta.

Och då slog det mig att hela vår inspelning var ett nittio minuter långt skratt. Och det är kanske inte så himla kul att lyssna på två människor som håller på att bryta ihop av skratt hela tiden. Är inte alls säker på att Perfect Day kommer vilja sända detta.

I dag ska jag äta lunch med Daniel Redgert. Det blir kul.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG