Rosépremiär för Päschon

16:54 2019-03-23

Igår var det fredag(!!!) och jag vaknade på strålande humör. Satte på Joni Mitchell (lyssnar mycket på na nu), gjorde yoga, svarade på mejl och tog en vidrigt långdusch samtidigt som jag lyssnade på senaste avsnittet av En varg söker sin pod. Sen tog jag säkert en hel timma på mig med att fixa håret.

SÅNT SOM MAN GÖR.

För klockan 12 skulle jag möta upp min älskade älskade vän Frida på Urban deli.

Det här är inte hon. Hon är betydligt äldre.

Men det här är en av hennes tvillingar – Juni! Är givetvis besatt av henne (och brorsan Otis) och klämde nog i låren och kinderna lite för många gånger för att det skulle vara lika mysigt för oss båda. Oavsett hur gulliga de är – herregud vilken jättemedalj Frida borde få för att orka ha ensam hand om två bebisar samtidigt hela dagarna.

Sen promenerade vi in mot stan och då kom en kille fram och ville att jag skulle fota. Jag var 1 sekund från att tro att han ville ta en ”fanbild” men tack och lov förstod jag tillräckligt snabbt att så inte var fallet :-))))

Fick förresten flera frågor på Instagram om den här jackan! Den är från Zara och tyvärr köpte jag den för typ 2-3 år sen. Väskan är däremot ny och kommer från Carin Wester *laveeeendel mmmm*.

I stan mötte jag upp Parisa där följande hände: rosépremiär!!!!!!!!!!!!!!

Sen blev det ju tyvärr istid ute när solen försvann så då gick vi in och tog den här naturliga bilden på mig i min läckra scarf och mina nya jeans som jag fick i ett bud efter att ha bloggat om dem. Vilka perks va?!?!?

Klockan 23:00 låg jag i pyjamas i sängen redo för att sova efter att ha varit hemma och sett på film med Anton. En väldigt bra fredag i mitt liv helt enkelt.

Tacksam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 kommentarer | “Rosépremiär för Päschon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefin skriver:

    Älskar att det under beskrivningen på jeansen på hemsidan står ”fuktkontroll” 😄

  2. Elina skriver:

    Joni<33 Har du lyssnat på den somewhat bortglömda "Cactus Tree" från hennes debutalbum. Så otroligt varmt ljud men kall text (?) Älskar!

  3. Linn skriver:

    Fina fina Hanapee!
    Om ett par veckor ska jag på gala! Har aldrig nånsin hänt tidigare. Är så himla glad och pepp? Tema är smoking. Jag tycker om långärmade plagg. Vad hade du haft? Puss puss puss och kram!

  4. Sofia skriver:

    Måste bara få skriva av mig lite. I fredags var jag på AW med jobbet, hade planerat att åka hem tidigt och ha myskväll med min sambo. Men sen slinker det ner några enheter och två kollegor föreslår att vi bara ska ta ”en öl till” på vägen hem. Slutar med att vi är ute till 04 på klubb och jag blir appackad. Har till och med minnelluckor men får pinsama flashbacks på hur jag headbangar, hoppfuldansar med massa främlingar, och verkligen dansar intensivt och är helt galen. Super även bort min mobil såklart vilket jag inte märker fören dagen efter. Haft sååååån ångest hela helgen, eftersom jag har minnesluckor är jag så rädd att jag gjort bort mig ännu mer, känner inte ens dom här kollegorna jättebra, så fasar över att behöva gå till jobbet imorgon :( hur hanterar man en sån här situation?? Mvh en som aldrig ska dricka alkohol igen

    1. Erika skriver:

      Jag skrattade i alla fall gott åt din kommentar, känner igen mig. Kanske tänka att sånt händer? De flesta rimliga människor dömer ju inte ut en stenhårt för att man tar sig en redig fylla. Kan också vara skönt att veta att man faktiskt får ångest av alkoholen i sig, dvs bakisångest är till viss del rent kemisk. Och då letar man ju upp grejer man gjorde dagen innan för att hitta anledningen till sin ångest, även om man kanske inte gjort något helt galet.

      Imorgon tycker jag att du ska skämta om den där kvällen med kollegorna, liksom vara först på bollen med att du var lite fullare än planerat. Avdramatisera hela grejen, är de lite empatiskt lagda fattar de ju att du tycker att det är jobbigt att du var askalas och kommer säkert släta över det hela.

      Det kommer gå bra!

    2. Maja skriver:

      Haha don’t worry sistah. Ibland ska man bara embrace:a hela grejen med att *släppa loss*. Det är ingen fara att släppa loss och bara ha skoj och skita i allt under några timmar. Det verkar ju som att du hade skitkul? Mer INTENSIV dans till folket <3 Om jag var dina kollegor hade jag tyckt att det var skitkul att gå ut med dig!

  5. Anna N skriver:

    Hur vet företagen vilken storlek influencers har i kläder innan de budar hem till folk? Ringer de och frågar innan de skickar kläderna? Eller drar de en chansning? Kanske är de experter på att avgöra bara genom att se bilder på folk? Stalkar de fram gamla bloppisar och kollar storlek på de kläderna? Så många frågetecken!

    1. Hanapee skriver:

      De mejlar oftast! <3

  6. Malin skriver:

    Hannisen!! Hade tyckt det vore toppen med ett inlägg innehållandes lite sko-spaningar nu när det vankas ny säsong! Om man får önska ännu mer: främst (vita) sneakers eftersom det är det jag själv är på jakt efter :-))) Håller tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg