4 blå grejer

20:24 2018-01-16

1. Sammetssko från Other stories! Fan va fint mot jeans! Och röda läppar! (<-hahaha skoja med d tjatet). Fast fan, det HADE ju varit fint.

2. Sjukt att Carin Wester blivit ett budgetmärke på Åhlens?! Den här kjolen vill jag ha på kontor med platåsneakers, vit uppknäppt skjorta och peka med hela handen.

3. Mmmmmm älskar snäva tröjor! Från Topshop kommer den himmelsblå favorit. Också fin mot höga raka jeans med lite mom-fit. Håret i en BÖLJANDE tofs.

5. Tycker fan det är omöjligt att hitta RIMLIGA sport-bhs? Denna är från h&m och jag kommer köpa den pga äger 3 varav alla är för små, ger andnöd och haft dem TYP innan jag fick bröst.

Det var allt.

I’m blue dabeliddabelda dabelididabelda.

10 kommentarer | “4 blå grejer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Madde skriver:

    Älskar dina stiltips! Kan du göra en guide på vad som bör finnas i en vettig garderob? Allt från antal vardagsplagg till festutstryslar. Hade varit grymt att få typ en lista att checka av när man känner sig lost ✨

  2. Isa skriver:

    Kjolen är svart, inte blå

    1. Hanapee skriver:

      Nej. Den är ”marinblå” enligt beskrivningen? Kanske fel på din skärm :-)))))))) https://www.ahlens.se/Mode/kjolar-15183/carin-wester-kjol-hanneli-marinbla-89825011/

  3. Sandra skriver:

    Random tips på sport-bh: Pierre Robert (som säljs på typ ICA duvet). SKÖNaste jag ägt. Mjuka men håller allt på plats. Kanske inte svinsnygga, men funkar under t-shirt lix.

  4. Julia skriver:

    Att du är bättre än alla modebloggare har man ju fattat nu <3 men nu vill jag se inredningsgrejer! Jag ska få ta över två kristallkronor exempelvis, hur och var hade du hängt dem?

  5. Hyvens skriver:

    Är CW verkligen ett budgetmärke nu för tiden, eller har det samma prislapp som förr bara det att du definierar allt på Åhléns som ”budget” i motsats till typ NK som har ”lyx”, som vissa gör? hehe :D älskar alla tips, tack för att du orkar knepa ihop alla dessa tipslistor (älskar att det blivit fler/oftare!!!!), de är mucho uppskattade! 🙌

    1. Hanapee skriver:

      Nej allt är ju billigare!!!

    2. Hanna skriver:

      Jaa alltså jag håller med master här, det är sjukt?? Okej kanske inte samma kvalle men typ sjukt nice ”jobbkläder” och i typ samma prisklass som åhlens egna märke? Tydligen så har åhlens köpt varumärket carin wester så det kommer vara så nu :’))

  6. Linda skriver:

    Älskar när du matchar kläderna med attityd *pekar med hela handen*-kläder är ju exakt såna som jag vill ha!

  7. E skriver:

    Alltså dina outfitlistor är så jävla on point, man vill ju ha allt! Bästa är att du skriver hur man kan matcha, hjälper denna vilsna stackare :´))))
    Önskar mer inlägg på pickypersson!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG