7 plagg jag måste leva med

11:57 2018-02-20

1. ”Så, hur gör vi med budgeten?” frågar jag i styrelserummet där jag sitter vid bordets kortsida iklädd byxa från Filippa K, vit öppen skjorta, blanka marinblå loafers med platå och håret i en tofs. ”Nu förstår jag inte riktigt Hanna? Jag berättade ju precis att ditt företag har 44 miljoner i skulder? Du är kaputt! Finito!” svarar en mansröst 4 meter bort på andra kortsidan. Jag ler kryptiskt mot honom.

Fem minuter senare ligger han 12 meter nedaför mitt kontorsfönster. Hans skalle är spräckt :-(

2. Sommaren i city 2018 kommer du ihåg mig? Förmodligen gör du det eftersom jag kommer ha gått omkring i dessa underbara TJOCKA kattiga glajjor från Na-kd, vit jeansjacka, vit jeanskjol och scarf i håret!

 

3. Våren är här. Dags för rosé efter jobbet. ”Kommer du Hanna? Vi ska gå nu” säger en kollega. Plötsligt fryser tiden. Man skymtar något blankt, rosa på kontorets övervåning. Shania Twains ”Man I feel like a woman” spelas högt i allas öron och så börjar jag min färd nedför trappan iklädd denna underbara rosa jacka från Monki, höga blåa tighta avklippta jeans, vit t-shirt med hög hals, utsläppt vågigt hår och glossiga läppar.

Aw:n tar slut 02:10 ¯\_(ツ)_/¯

 

4. Jag krattar löv på gården som inte är min i huset jag inte bor. Iklädd beige stor stickad tröja, denna lilla scarf snett om halsen, jeans, rosiga kinder och skinnboots. ”Va fan gör du här??!” ropar en man från ett av fönstren på övervåningen. Med tunga steg hör jag hur han tar sig till nedervåningen och ut genom ytterdörren.

”UT FRÅN MIN GÅRD!!!” skriker han nu med full hals och kommer springandes i bara mässingen rakt mot mig.

Jag tar krattan och hugger honom i bröstet. Det stänker blod på min snygga lilla scarf som jag tvingas maskintvätta senare samma kväll :-(

5. Hur fint ÄR det inte med klänningar i denim? Har en från Asos som jag använt flitigt. Och nu finns den här underbara från Zara. Matcha med hög svallande tofs, röda läppar, soliga ben och rena sneakers.

Vad sa du? Ville Kit Harrington dejta mig nu?

Sorry, har kille!

6. ”Var köper man alla vita jeans du har med i beskrivningarna?” frågade en av er undersåtar. Då kan jag berätta att Filippa K har bra som inte är genomskinliga (har sånna) annars rekommenderar jag Levis 501:or (snyggt att klippa av också). Tänk att jag löser alla era problem :’)

 

7. Dags att starta nytt företag! Denna gång i denna nya härliga blus från Gina Tricot, vita jeans(!), svarta loafers och lockigt svallande hår nedför axlarna. Har mörkröda naglar och pekar med hela handen. Alltså hela tiden gör jag det. Den är utsträckt rakt ut efter en tidigare skidolycka i år. Jag pekar såpass mycket med hela handen att mitt nya företag drar in nya 44 miljoner.

Tyvärr åker jag dit för mord en vecka senare :-(

 

Ps. Det här inlägget innehåller en del adlinks. Det betyder en viss sorts länkning till plaggen, inte att någon annan bestämt vad jag tipsar om. 

38 kommentarer | “7 plagg jag måste leva med”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnea skriver:

    Åh jag ska på bankett på torsdag och behöver i panik någonting att ha på mig. Har alltid svart men skulle vilja våga något annat som passar till en blond lob och rosa hud men är RÄDD för färg???

    Bankett är också svårt för jag vill vara proper men party??

    Har master några tips???

  2. Sara Blomkvist skriver:

    🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  3. Louise skriver:

    du e så kul!!

  4. Louise skriver:

    du e så kul!! oj låter ej genuint men på riktigt –> haha!!

  5. Linda skriver:

    Skrattar högt och tårarna sprutar -> DU ÄR SÅ SJUKT ROLIG!

  6. Nina skriver:

    Bästa klädspaningen någonsin!
    Mvh inte läst din blogg på typ 2 år men är tillbaka!

  7. Gutterflower skriver:

    Det här har inget med detta fantastiska inlägg att göra (älskar alla dessa med klädinspo), men nu är det min tur att behöva Masters hjälp! Jag måste innan lördag köpa en inflyttningspresent till en polare och vet ej tusan vad jag ska köpa. Vad köper man till nån som bor riktigt litet och redan har en väldig massa grejer..? Gärna nåt som inte är allt för dyrt också, vilket gör saker lite svårare. Aaaah the struggle, alltså! Sätter mitt hopp till bra tips från dig eller kanske från någon av dina eminenta läsare. :) Tackar på förhand!

    1. Josefin skriver:

      Tänker spontant någon ”förbrukningsgrej” alltsååå härliga badgrejer om hon har badkar i lyan? annars duschgrejer. ett gott vin, ostar, kex, te eller varför inte en fin bukett och köp någon vas på typ myrorna/stadsmissionen som har snygga unika för liten peng! :)

    2. ellen skriver:

      Ett litet spel, typ Uno får hon nog plats med!!!

  8. Amanda skriver:

    alltså dör av skratt – har alltid älskat de här inläggen men nu på sistone när de dykt upp både oftare och med ännu mer plot twist är de genialiska <3

  9. Magzor skriver:

    HANNA de e 2018 <3 älskar dessa inlägg och dig!

  10. rash skriver:

    jag trodde att det i slutet skulle stå PS. Det här inlägget innehåller en del våld… ;D HAHAHA.

    1. Deckres skriver:

      Jag tänkte samma sak.

  11. Sofia skriver:

    Älskar dom här inläggen men inte för ofta nu snälla! Då försvinner ju roligheten. Är som en asbra låt som man inte vill lyssna på för ofta för då är den tillslut inte bra längre <3

    1. Hanapee skriver:

      DÅ BLIR DET INGET MER OM DET SKA VARA DEN HÄR ATTITYDEN MISTER MISTER!!!

      1. rasha skriver:

        håller helt enkelt inte med!! mer mer mer !

    2. Emma skriver:

      NEJ lägg ägg Sofia, du får gärna ha de här inläggen VARJE dag Hanna

      1. Alma skriver:

        J A BACKA mode-master och sluta klaga Sofia på någon eventuell frånvaro av rolighet. Mer mer såna här inlägg och mycket mer inslag av blod som om det vore en Tarantinofilm.

      2. Emma Ivarsson skriver:

        Eller hur!!!!!! Älskar dessa inlägg <3

        1. Elin skriver:

          Skrattar ihjäl mä!!! Och håller inte med Sofia

  12. Sofia skriver:

    Hahaha helt fantastiskt! Som en blodig deckare med en mördare med sjukt bra stil!

  13. Mathilda skriver:

    HANNA! O du stora stilguru! Snart är det bröllopssäsong igen och skulle dö för en bröllopsgäst-special från dig! Allt från klänningar, pastelliga kostymer (önskedrömmen nr1) till accessoarer/skor. Gärna några budget-tips också då en gått och blivit student vid 25-års ålder, så här i tid till att alla vänner börjar gifta sig. Håller alla tummar och tår i världen för detta!
    Puss och kram, ses på stan

  14. Marika skriver:

    Bästa inläggen!! Behöver dom varje dag!!!

  15. Vera skriver:

    Hahahahahhahahahhhahahhaa du är ett geni i människokropp! Älskar dig tammejfan

  16. Julia skriver:

    Hahah älskar detta!!

  17. elsa skriver:

    älskar dessa inlägg!

  18. lisa skriver:

    okej jättelångshot nu men vet någon var skorna FilippaK-modellen har på sig på första bilden kommer ifrån?? Eller var man kan hitta liknande! Helst i svart men beige/brun funkar också!!

    1. Julle skriver:

      Jag köpte ett par liknande i svart från ATP i somras, kolla där vetja!

  19. Jennifer skriver:

    Har seriöst ALDRIG kommenterat en blogg tidigare (mvh smygläsarn) men du förtjänar ta mig tusan den här typen av oskuldstagande! Du är fanimig fantastisk!! Love you!

  20. Skorpan skriver:

    Master! Päschon! Någon!

    Jag är en glad tjej på 20 vintrar som många nog skulle säga är ganska stark och framåt och jag själv tycker att jag har åtminstone EN god egenskap – min självdistans :P

    MEN vissa dagar, typ idag…, så får jag sådant sjukt dåligt självförtroende. Alltså, inte-kolla-sig-i-spegeln-måste-få-bekräftelse-av-pojkvän-kan-inte-vara-med-kompisar-självförtroende. Det är så jädra jobbigt att jag dessa dagar inte kan se något ”ljus”, att allt bara skaver och att jag helt enkelt bara är fel. Att det finns tusen bättre kompisar än mig och att min kille säkert träffar någon snyggare och skönare och smartare brud atm.

    Jag vet ju att alla har dåliga dagar, men dessa dagar är jag verkligen nere på botten och kan knappt ta mig upp. Vill vara stark i mig själv men känner mig som en liten torr skorpa :( Kan du ge några tips på vägen??

    1. gabriella skriver:

      hallå!! jag är 25 barre och upplever exakt samma, faktiskt precis just nu (eller ja, de senaste tre dagarna)! Kan du koppla det till någon speciell tid i din menscykel? jag blir så under pms ibland, inte alltid, men blir alltid chockad över hur jävligt det är! jag och mina kompisar skojar ofta på vår egna och varandras bekostnad och älskar det, men under sånahär dagar tar jag åt mig av ALLT och känner mig dessutom då som världens orimligaste. Nåväl, jag tkr du ska fundera över om det är kopplat till din menscykel och så tkr jag du ska vara ärlig mot dina vänner!! Antingen säga att du inte kan hänga pga känslig eller hänga ändå men säga att du under någon dag eller så inte kan skämta på samma nivå (om ni är som jag och mina vänner).

      men viktigast: tillåt dig att ha dessa dagar! man är ju bara människa.

  21. Maja skriver:

    HAHAHAHA berättelsen om scafen, jag dör. Älskar verkligen de här inläggen även om vi har totalt olika smak 😂😂😂

  22. Rebecca skriver:

    BÄSTA inläggen!

  23. Stina skriver:

    Pls, kan du guida lite i sneakersdjungeln i vår också? Vore så tacksam!

    1. gabriella skriver:

      jaaaaa snälla!

  24. Nathalie skriver:

    ÄLSKAR dessa inlägg!! Undrar också vart väskan på första bilden är från?? Måste ha den

  25. Emma skriver:

    Men guu, TACK för jeanstipset! Ska gå och jaga Levis nu. Och ja, fortsätt för guds skull med de här inläggen – så ofta du vill!!

  26. Sara skriver:

    Hahaha, älskar dessa inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG