V. 33

13:40 2018-08-13

Todelo

Jag åkte till Sundsvall i helgen. Hängde med Anton och familjen och tänkte flera gånger att det så ofta känns som om Anton är skapad i nån slags maskin för att passa mig? Helt otrolig är han. Herregud får man skriva sånt här utan att jinxa något? Hade dessutom enorm pms i helgen (och lite fortfarande) och drabbas av sånna extrema rädd-att-förlora-människor-jag-älskar-känslor att jag bara ville grina hela tiden.

Men men life goes on och så gör känslor också. Ny vecka! Förhoppningsvis med färre känslostormar.

 

MÅNDAG
Jöbb jöbb jöbb jöbb jöbbbbbbb. Men känns kul! Så spännande med lite nya kollegor etc. Efter jobbet ska vi åka buss hem till Eva Hamilton (tror hon kan kallas ”powerkvinna” i folkmun) och käka.


TISDAG

Har en intervju efter jobbet på Sveriges radio (p5!! stockholmskanal tror jag??) om nya podden! Sen ska jag gästa underbara podden Alla våra ligg. Blir generad bara jag skriver det? Kan man lägga in blockering för lyssnare som tillhör släkt???? Sen blir det podinsplening av min och Martins pod här, fick inte ihop det på måndan :'(.


ONSDAG

Stort spån och kick off med jöbbe!


TORSDAG

Åka båt hela kvällen med paret Kagart Bergh.


FREDAG

Inget planerat efter jobbet!!!!! Funderar på om man ska va lite wild and crazy och ta en liten aw!!!

LÖRDAG
Min bff Johanna fyller 30. Tema ”hav” och jag har redan beställt min ”kostym”……. återkommer kring detta.

SÖNDAG
Va bakis :-))))

7 kommentarer | “V. 33”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    stor igenkänning på PMS och rädd-att-förlora-alla-känslor. GÅR det att få hjälp av terapi/medicin för sådan oro? det känns som att de är sån grundläggande känsla, djupt rotad liksom. och alla ska ju dö, och världen är ju hemsk. det är ju fakta liksom. men det är väl hur man hanterar det antar jag? på östgötska: det är inte hur man har’t utan hur man tar’t. men det är så himla himla svårt när man är i det. vet inte var jag vill komma med detta förutom att oro är jobbigt men det är fint att vi är fler som delar den <3

  2. Jenny & Elsa skriver:

    Min dotter är snart 5 år och heter Elsa och ibland när hon ska ta det lite lugnt kollar hon in grejer på Barnkanalens app. Typ Sommarlov, Kluro och annat. Trodde jag… Men häromdagen ropade hon: Nu ska jag se ”Hanna badar med en kändis!! Woohoo. Hanna e så grymt bra!” Pappan ba: Huh? Badar med en kändis? Mamman ba: Jaaa, Hanna e bäst! 😂👊😍

    1. Hanapee skriver:

      ÅH!!!! Älskar Elsa!!!

  3. sofie skriver:

    Hanna, det gör inget om podden inte alltid kommer samma dag tycker jag. Så stressa inte över sånt andras skull i alla fall. Så glad över att den finns överhuvudtaget.

  4. Amanda skriver:

    Jag ska också på fest med tema hav på lördag!!!! Jag ska vara barn som badar. Jag har sytt en hemskt ful baddräkt med tillhörande kjol i skrikrosa med vita prickar. Har simring, armpuffar och lila simglasögon 😏

    1. S skriver:

      Hallå kan jag få komma på någon av alla dessa havsfester eller?! Låter ju awesome! MVH marinbiolog

  5. Beatrix skriver:

    Hannaaaaa MASTER!
    1. Gör inget vilken dag poden kommer!
    2. KAAAAN DU GÖRA ETT OUTFITINLÄGG TILL MIG SNÄLLA??? (japp, skriker i Caps Lock!)

    Jag tar min CIVILINGENJÖRSEXAMEN om två veckor och sista momentet är att hålla presentation/försvara min uppsats. Vill självklart se SVINSNYGG, COOL och UBERSMART ut så mina opponenter och lärare inte vågar annat än hylla mig till skyarna. Pallar dock INTE va manshaftig i någon illasittande kostymgrej, tänker gärna ngt med FÄRG för att hylla min gyllene sommarhy!

    For the record färgade jag håret rosa förra helgen i någon slags exjobbstress/revolt över att PALLA BLI VUXEN och ‘this is what an engineer COULD look like’ så ah, vill gärna se business ut men PÅ MINA VILLKOR!

    GO HANAPEE GO!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla