Jag tar er med på en helg

09:29 2018-08-20

Pjuh. Helgen gick och det gjorde också jag. Alltså gick. På min fot. Så pass mycket att jag nu haltar mig fram eftersom jag lyckades få en skavsårsblåsa UNDER foten. Sen sprack den, det kom in smuts, blev infekterat och svullet. Just nu är det ”rent” där under men jag kan fortfarande inte riktigt gå på den :-))))

Om det inte är pms, vaglar eller halsont så är det alltså skavsår för den här väldigt känsliga personen. Men nu lämnar vi det och istället tänkte jag att vi skulle titta lite på hur min helg såg ut? Ok. Häng med!

I fredags satt jag ju på jobbet (se förgående inlägg) och funderade på vad som skulle hända på kvällen. Efter en stark jobb-aw så mötte jag upp Anton (och min) kompis Johan på middag på Indio (Söders bästa restaurang för er som vill ha tips!) och sen gick vi till Gondolen och drack drinkar och provade solglasögon.

Blev ramaskri på min Instagram efter att jag lagt upp bilder på Johan på stories. ”GUD VAD SNYGG!!! SINGEL??” skrek ni. Ja han är ju supergullig och singel men tyvärr ingen jag vågar rekommendera till er, bryr mig om er för mycket…… haha :-(

Gick och la mig typ 00.00 men vaknade ändå upp bakis som ett ÄGG. Men tog mig dock samman och åkte till min kollega och vän My som hade en underbar 29-årsbrunch i hennes trädgård.

Klara var där <3 <3 <3

Mmmmmmm förstår ni hur det kändes att komma bakis hem till någon som serverade sånt här? ALLT var så extremt gott. Jag ryser nästan av välbehag då jag tänker tillbaka på hur man fick mula i sig.

Sen drog jag hem, bytte om på 30 minuter och begav mig mot min bff Johannas 30-årsfest med ”havstema”. Hade med mig en delfin i helium som man kanske kan skymta där i bakgrunden? I väskan hade jag en mustasch som jag ännu inte hade hunnit sätta på mig.

Men det hann jag inne på 7-eleven i väntan på vår skjuts. Tror dock att mustaschen var lite felgjord??? Hahahahha???? Så jävla konstig form på den. VAD ÄR DOM DÄR HÅLEN? Fattar ju att den ska vara ”snurrad” men ser ju mer ut som två grävlings-anus.

30-årsfesten var givetvis sviiiiiiiiinkul men någon gång efter midnatt sprack min fotblåsa och då var det bara för mig att pipa hemåt och försöka badda blåsan. Vilket pågick hela söndagen då jag lämnade lägenheten i enbart 10 minuter för att handla middag.

Somnade gott på söndagen precis efter att jag listat ut hur man gör den här nya trenden. Känns skönt att fortfarande ”ha det” dvs. coolheten.

Aja!!!! Helgen får 7/10 och det beror helt på blåsan och bakiskänslorna. Annars hade det varit en fullpoängare.

11 kommentarer | “Jag tar er med på en helg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Martine skriver:

    Den maten så utrolig digg ut! (Et lite tips: NRK er i gang med sin ”nye” Skam, men nå handler det om ungdommer på bygden (småstad). lovleg.p3.no)

    1. Mari skriver:

      Ooo, takk for tips! :)

  2. Lisa skriver:

    VEM ÄR JOHAN?????!!!

    …skulle jag precis skriva………

    ¯\_(ツ)_/¯

  3. Anna skriver:

    Johan! What did he do…? Mvh nyfiken

    1. A2 skriver:

      Jag med. Äckligt nyfiken faktiskt 🙃

  4. L skriver:

    Skäggdesignern kanske misstog folks genomsnitts-bredd på ansiktet med ca 1dm så man egentligen ska ha det runt öronen??

  5. Anna skriver:

    Hanna!
    Jag ska vara toastmaster på en stor sittning, har du några tips om vad ska man tänka på för att det ska bli lyckat??

    1. Julia skriver:

      alltså tack för att du delar med dig, och att jag nu fått följa dig typ varje dag i 9 år????? är 22 år nu så det är ju hela min uppväxt???!! tack!!!!! för att du introducerade mig till feminism, är så rolig, snygggg på ett sätt att det är härligt att se dig och inte bara irriterande och helt enkelt är en jädra trygghet i mitt liv. Otroligt

  6. Elsa skriver:

    Hahahaha.
    Det är väl en mustasch för barn där ringarna ska vara runt öronen för att den ska sitta bättre ?

  7. anna skriver:

    Hur gör man det där du gör med fingrarna runt ögat? Såg på din instastory men fattar inte!! 🙃 vänligen skicka länk till pedagogisk kurs i hur man gör eller nåt

  8. Sandra skriver:

    Master! Du som har planerat möhippor in the past, kan inte du göra ett litet inlägg om det? Snälla har två bästisars möhippor coming up och lite tips vad man kan tänka på och kul idéer vore guld<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG