Hali halå

23:32 2018-08-21

Hej mina älskade

Tänker att jag verkligen ska försöka att inte va stressad över att jag inte lägger lika mycket tid på bloggen nu som i våras men det är lite svårt att hitta lugnet i det. Vill ju skriva massa bra varje dag, va närvarande och LEVERERA. Men samtidigt har jag ju som sagt lovat mig själv att bara göra bloggen på ren LUST och inte prioritera den på sättet jag egentligen *vill* eftersom tiden helt enkelt inte finns. Helt sjukt att jag trodde tiden fanns i våras. Som att man kan hinna med ett heltidsjobb och samtidigt leverera på varje kanal. Herregud??? Va snäll mot dig Päschon!!! Skriker jag till mig själv nu i hjärnan.

Jaja så här är det och jag jobbar med att typ ”acceptera det”, lol. Tänk om man på 1820-talet visset vilka problem vi skulle ha med våra digitala livspussel år 2018?

Bilden tog jag förresten när jag väntade in min gäst CALLE SCHULMAN som jag idag intervjuade i podden Gott folk. Blev riktigt starka grejer. Kommer ut på fredag. I övrigt finns min och Martins pod ute NU. Men jag har inte hunnit länka till den än …för jag har inte prioriterat det :-)))

Puss puss tycker om er ja!

18 kommentarer | “Hali halå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gabriella skriver:

    Din blogg är alltid bäst oavsett. Och vi vill att du tar hand om dig <3

    Ps älskar både hanapees otroliga podcast och gott folk. Avsnittet med Little jinder roade mig och mina vänner MKT på vår roadtrip!! Det var bästa hittills!

  2. Elin skriver:

    Chilla med bloggen! Vi finns kvar!! <3

    Skräckblandad förtjusning inför podavsnittet med Calle. Tycker han verkar elak och osympatisk :/ (hur illa kan man tycka om en människa man ej träffat??)

    1. Ida skriver:

      Exakt min känsla också! PLUS är rädd att jag ska tycka att han faktiskt är vettig efter att ha lyssnat?!? Min skräck – att bli omvänd!

  3. Julia skriver:

    men verkligen, du behöver inte leverera?
    s j u k t att du levererat roligt OCH smart material genom bloggen+alla andra medier i såå många år, utan en längre paus. Vi är jättemånga som följt dig länge och uppskattar det som FAN men för ingen av oss kommer ju våra liv gå under om du chillar lite med bloggen (hehe.. men du är ändå viktig<33)

    ta hand om diig master, det är det som är viktigast här

  4. Klara skriver:

    Du är ju bäst pga just detta! Leverera när du orkar och har lust, det är mer peppigt och inspirerande än influencers som jobbar 250 %!

    Gott folk är för övrigt SÅ bra! Älskare.

  5. Elin skriver:

    Åh nej!! Calle Schulman är min hat-person, mycket pga att han är så OTROLIGT töntig på Instagram. Var han lika töntig i podden eller vågar man lyssna på den när den kommer ut?

  6. lisa skriver:

    ta hand om dig först och främst, klyschigt men så sant! En måste hinna njuta!

  7. Johanna skriver:

    Det är ju din blogg så du bestämmer ju hur ofta den ska uppdateras :)

  8. linda skriver:

    Och vi tycker om dig, vi! Var snäll mot dig själv, det förtjänar du!

  9. Tjena skriver:

    Drömde inatt att du hade ett ”avskedskalas” för att du skulle ”sluta vara känd”…… Du hade ett CREW med dig av vänner/TV-produktionspersoner, ni tog emot presenter och höll i olika auktioner av bland annat bilar(?) som man kunde köpa. Jag kom dit och tyckte liksom att vi klickade och hade ett gött häng, men efter ett tag sa en tjej i ditt CREW att jag stod vid fel bord, ”det här är Hannas riktiga vänner, du får gå bort till fan-bordet” (där det stod massa fans och ropade). Blev mkt lättad när jag vaknade för jag mindes att 1. du ju inte alls verkar såhär dryg 2. jag hade inte gjort bort mig vid något FAN-BORD 3. jag var inte på detta märkliga kalas

    Ok…. vsg för denna dröm-info… kram och ta hand om dig! PS har haft en piss-sommar av utmattningssyndrom och INGET i denna VÄRLD är värt det helvetet

    1. J skriver:

      Hahah älskar att du drömde detta

  10. Emma skriver:

    Måste bara kommentera och säga att det känns precis lika kul att klicka in här och få färre inlägg som om du skrev oftare. Nu är det istället som en liten överrasknings present och det är dunkar lite extra i kroppen när jag ser att du faktiskt har lagt upp ett inlägg istället för att bara förvänta sig ett inlägg varje dag. Det finns liksom ingen speciell glädje i det heller, att förvänta sig något på det sättet? Självklart är det så jävla kul och bra att läsa om dig och ditt liv men det är ingenting du är skyldig oss, och om någon skulle kräva det kanske den personen borde fokusera på att bygga upp andra intressen istället. Så kör på känsla! njut av livet! Kram hej!

    1. Stella skriver:

      Word på detta!

  11. Saga skriver:

    Hälsan måste alltid komma först. Så himla viktigt <3

  12. anna skriver:

    Uppskattar alla dina kanaler så mycket oavsett!!! Båda poddarna ligger bland mina topp 5 bästa <3

  13. Elisabet skriver:

    Dina hängivna fans är kvar oavsett hur många eller få inlägg du skriver på bloggen. Vi vill att du ska må bra!

  14. Jennifer skriver:

    Heja dig gmn ta hand om dig själv <3 <3 <3 Vi finns kvar och njuter, sålänge du lägger upp ngn selfie på dig själv, klagar över ngn orimlig småskada och bryr dig om allt å inget eller bara skiter i bloggen <3 <3

  15. J skriver:

    Ja ta var snäll mot dig själv nu Päschon!!! Älskar dig och blir så glad varje gång ett nytt inlägg dyker upp här, men vill verkligen att du ska prioritera ditt mående först!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG