Höll väckelsemöte igår

20:41 2018-09-23

Hahahaha hittade den här bilden från min 30-årsfest igår och tänkte att den just nu får sammanfatta kvällen (innan den riktiga sammanfattningen kommer).

Hade så SJUKT roligt. Ni vet sådär kul så man glömmer tid och rum och aldrig vill gå hem? Så var det. Och helvete vad jag har stressat heeeela fredagen och lördagen för att få ihop det.

Och så gick det. Med massa hjälp från familj och vänner FÖRSTÅS.

Inatt borde jag sova minst 10 timmar om jag ska orka med den här veckan.

Puss alla hoppas ni hade en otrooolig helg

5 kommentarer | “Höll väckelsemöte igår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nathalie skriver:

    Åh vill se massa bilder!! Mer på instastory gärna också, kan inte bli för mycket!
    Gärna tips och sånt också / MVH, ska planera min 30årsfest i vår

  2. Laura skriver:

    Jaaaa alltså tycker också att det inte kan bli för mycket, vill veta allt om ditt kalas mvh en som ska ordna 30-årsfest nästa är men let’s not talk about that yet

  3. jessica skriver:

    Din fest verkade otrolig!!

    Jag har ett problem som jag undrar om du har några tankar kring… Jag och min pojkvän har varit tillsammans i två år nu och jag älskar honom så otroligt mycket men jag känner mig alltid så otillräcklig när jag umgås med hans familj. Hans pappa kan vara så himla nedlåtande mot mig och säger allt med en ”klapp på huvudet-känsla”. Ett exempel är att vi har inte liknande politiska åsikter( vilket inte stör mig) men när vi hamnar i en diskussion så vill han aldrig lyssna på vad jag säger utan bara skämtar bort det med att jag är en liten ung tjej som inte vet någon ting.

    Jag vet att han oftast skämtar men jag blir ändå ledsen av att alltid behöva höra det. kanske gör jag mig till ett lätt offer eftersom jag blir ledsen trots att det är på skoj. Min pojkvän avgudar sin pappa och kan inte förstå att jag blir ledsen eller bara bortförklarar sig när jag tar upp det.

    Vad ska jag göra? jag vill inte bli ledsen varje gång jag träffar hans familj…:(

    1. Anna skriver:

      Trist situation jessica! Jag hade ställt frågan rakt ut: ”tycker du mina åsikter är mindre viktiga för att jag är ung kvinna?” Och sedan ställa följdfrågor ”varför tycker du så?”. Antagligen kommer han skämta bort det och säga ”jag bara skoja ju”. Men då har du iaf stått upp för dig själv. Livet är för kort för att hålla god min hela tiden faktiskt. Och tycker inte man ska vara så rädd för att vara rak mot ens killes familj, om du och din kille håller ihop så är det ju din familj också. Bättre att säga som det är än att hålla det inne och sen få värsta utbrottet vid konstigt tillfälle.

  4. Lovisa skriver:

    Hahahahhaha förlåt mig vet inte varför men rubrik + bild var det roligaste jag sett I ÅR?????? Har varit inne och kollat ca 10 ggr dagligen sedan inlägger kom upp det slutar inte va kul handen SKRIKER pastor. TACK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG