I Lund

12:17 2018-12-15

Hej älskade ni

Efter en lång men samtidigt stressig hemresa är jag nu i Lund. Har ca en miljon olika känslor och tankar i huvet och ska försöka sätta ord på några av dem i buren idag kl 14:30.

Hoppas ni vill titta! Och är du i Lund, kom förbi!

Har samtidigt skämts en del över att mkt fokus som hamnar på mig och mina känslor när det ligger ca prio sist i det stora hela. Jag måste försöka få fatt i det familjerna berättat för mig så jag kan utgå från det och försöka känna att jag gör dem rättvisa.

Kram och tack för att ni finns

4 kommentarer | “I Lund”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Tårarna sprutade. Du har gjort ett fantastiskt jobb!!!!! <3

  2. S skriver:

    Så himla sorgligt, du var otrolig på att förmedla dina känslor och upplevelser!!! Fällde många tårar. Du har verkligen gjort ett så himla bra jobb, kan inte ser hur det kunnat bli bättre. Heja dig

  3. Emma skriver:

    Åh herregud, grät sönder mina eksemsvullna ögon. Så himla bra du är Hanna, tycker verkligen du lyckats bra med att lägga största fokus på de familjer du mött och deras historier. Du fick det verkligen att svida så intensivt i hjärtat.

  4. Jonna skriver:

    Du har varit fantastisk. Grät medan jag sminkade mig igår när jag tittade på dig och lyssnade på din resa. Tack för att du finns och har gjort detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG