HP’s torsdag going on

16:28 2019-01-17

Hur KAXIG????? Svarta madame idag i svarta timbs, svarta jeans från Zara, svart kashmir från daisy grace och så toppar vi detta med ett rosa diadem i Manchester från Urban outfitters och en väldigt mörk attityd.

Visst förstår ni bättre hur min lägenhet ”hänger ihop” när ni ser bilder från min spegel i hallen? Eller blir ni bara mer förvirrade?

Eller jag kanske är den enda som bryr mig om andra människors planlösningar :-(

I alla fall. Idag är det torsdag och jag vaknade svintrött efter en bra natt sömn. Är som att jag skulle behöva tio timmar per natt nu. Aja. Tog mig samman och åkte hem till My och Penny som bor i ett supermysigt hus utanför stan och fick där avnjuta både god mat och god bebis.

My är ju min fd projektledare och vid den här tiden för ett år sen så födde hon den här lilla krabaten som jag aldrig sett grina eller vara missnöjd?!? Alltid nyfiken och på språng.

Precis som mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

För på språng var jag, efter lunchen åkte jag nämligen raka vägen till Radiohuset för att sända PP3 med Adrian och Sara. I pausen kläckte jag bl.a att min hårborste kostade 1200 kronor och de båda männen i lokalen skrek givetvis ”vaaaaa” i kör.

Det dem inte fattar är ju att det är en fucking Mason Pearson. Borstarnas borste.

Borstade Adrians lilla huvud och titta va fin han blev. Ser exakt ut som en prins tycker jag.

Jaha och nu sitter jag i tv-huset och väntar på min gamla redigerare Jacob. Vi ska på AW! Kul att jag försöker *knyta band* med gamla kollegor nu när jag själv är frilans. Sen jag slutade vara stressad har jag äntligen fått fatt i min sociala sida. Har insett hur beroende jag är av att få ”socialisera” på ett eventuellt sjukligt sätt.

6 kommentarer | “HP’s torsdag going on”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tale skriver:

    Älskar Mason-Pearson! :-)

  2. E skriver:

    Hahaha ungens blick på andra bilden!

  3. rasha skriver:

    Du känns ju så mycket gladare <3

    1. Hanapee skriver:

      Det ÄR jag

  4. Rebecka skriver:

    Hallå! Var är krukan på bilden från hallen från? Ser ut som DBKD Cloudy men aldrig skådat den färgen tidigare? Måste ha!!!

  5. Tilda skriver:

    En fråga ang borsten: Samlas det ludd och damm i den? ALLA hårborstar med svinborst jag ägt har gjort detta vilket gör att man ständigt går runt med damm i håret :). Och nej det går inte att få bort trots ihärdig regelbunden ”rengöring” vilket gör att de till slut kastas..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg