Helgliztan

12:35 2019-01-18

Hur mår du?
Lite lite bakis från gårdagen. Famous last words när jag bah ”kommer hem i tid” till Anton som åker till Åre i helgen och sen ramlade in runt 01. TRIST ATT BÖRJA FREDAGEN SÅ. Men det var ju så trevligt igår på Kloster och sen Häktet med mina gamla redigeringskillar <3

Vad har du fokus på i helgen?
Vila och UMGÄNGE. Ska äta middag ikväll med stamcellerna och min moster+man som är här nere och ska på *show*. Ska lägga mig i tid är tanken.

På lördagen blir en stadig power walk iklädd MITT NYA SPORTIGA PANNBAND har jag tänkt (herregud blir täckkjol nästa inköp?). Tänker att jag ska klämma en film på lördag eftermiddag. Finns det någon bättre känsla? Att liksom se film på dagen efter att man ”rört sig”. Ryser nu och fick tårar i ögonen.

Lördag kväll är helt öppen för förslag (sket i i p3 guld).

Vad vill du inte göra?
Vara bakis. Inte ens en sekund.

Har du några måsten?
Ja. Tvätta, dammsuga och skriva på första intervjun till Gott folk på måndag. Är så jävla peppad på att dra igång!!! Kommer ha några fler *provocerande* gäster denna säsong eftersom det trots allt är en pod om moraliska dilemman. Roligt att ha med folk med helt annan syn på livet än oss (syftar på mig och er…..).

4 kommentarer | “Helgliztan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Haha, stod i rulltrappan från tunnelbanan här om dagen och tänkte, fan det där med
    Täck-kjol ändå… kanske vore något. Som jag skrattat (inombords) åt min moster som haft det i alla år, nu fattar jag att hon hade något där!

  2. Hanna skriver:

    Kul med Gott folk! Har saknat den. Nåt jag ofta tänker på helt utan relevans är hur David pratade om en rasistisk tjej från Kalmar som att hon kom från LANDET. Och hur det brast för honom när hon sen generaliserade om NOLL-ÅTTORNA typ. Kul för någon som mig från ”landet” Halmstad. Hehe. Och kul med provocerande gäster!

    1. Hanapee skriver:

      Haha håller med!

  3. Alicia skriver:

    Master! Var kommer din vita vardagsrumsmatta ifrån? Och kan du inte göra fler inredningsinlägg? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg