Zamenhof – Göteborgs hetaste häng

1:46 15 Feb 2020

Om det är någonting jag alltid varit grym på så är det att ha koll på vart man ska hänga, vilka event man ska besöka, vart det finns bra vin och mat. Jag älskar att upptäcka nya häng och ställen och efter fyra år så måste jag säga att. Zamenhof är just nu stans bästa ställe.  För er som inte varit där så är det en lokal med tre restauranger under samma tak. Dom har en GRYM cocktailbar, hela personalen är kunnig och duktig och dom tar faktiskt hand om dig. (Dom har både ett brett sortiment av BRA viner och öl och en personal som faktiskt lär dig något om du frågar. ) Brunchen är otrolig och kommer ruinera mig en vacker dag. Samt det vegetariska utbudet är faktiskt ofta godare än fisken. Vilket i en stad som Göteborg är rätt ovanligt.

Det finns både arkadspel och pingis samt bra lunch och jag sitter ofta här och jobbar för att det är en ljus och pigg miljö eftersom lokalen har stora fönster. På kvällen har dom djs och hela stället byter vibe (jag spelade igår) och mer fest och egentligen behöver man inte ens gå vidare efteråt vilket den nya versionen av mig tycker om. Du kan gå till Zamenhof och hänga från middag till 01 då dom stänger och jag kan nästan garantera att det är bättre och roligare än att ramla in på *beep* 00 på en fredag.

Zamenhof är nästan alltid fullt trots en enorm lokal,  dom är före resten av hela stan med att spela musik folk faktiskt tycker om. Inne i Silver lining där du kan spela spel är det ofta Hiphop något som resten av stan inte har. Och i ett klimat då Göteborgs hiphopkultur håller i sig för glatta livet är ett ställe som The silver lining (baren längst in) det viktigaste vi har. – Allt det här gör att det är en extrem variation i människor som hänger här. Allt från stans hypekids till en mer vuxen crowd. Det finns helt enkelt något för alla. Och Stockholm kanske tror att andra ställen i Göteborg är i framkant för att dom gör två bra fester per år. Men gänget på Zamenhof gör det faktiskt bra helg efter helg.

Zamenhof som helhet får 10/10 i betyg från mig. Så enkelt är det. Gå dit! Låter verkligen som att jag är sponsrad här. Men det här är ett genuint inlägg i kärlek till ett ställe som alltid får mig att ha en bra dag – eller kväll.

 

18 kommentarer | “Zamenhof – Göteborgs hetaste häng”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jehonna skriver:

    Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
    Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
    Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
    Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
    Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

  2. jack skriver:

    Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 250 000 kronor som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  3. Davina Claire skriver:

    LÅNEBJUDANDE FRÅN ”NOVELTY FINANCE INC”

    Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? – Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  4. Wagner skriver:

    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

  5. Gangstar Vegas is an action game initially released by the leading mobile gaming company Gameloft. If you are a fan of action movies and street fights, you shouldn’t miss this. Gangstar Vegas MOD APK allows you to become a gangster boss and experience free gang wars with speed racing and brutal gun battles.

  6. Christy Walton skriver:

    Hej, allihop,
    Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

    Namn:
    Belopp som behövs:
    Varaktighet:
    Land:
    Syftet med lånet:
    Månadsinkomst:
    Telefonnummer:
    Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
    Hälsningar till er alla.

  7. Capcut mod apk skriver:

    Capcut mod apk has become popular for designers worldwide for its outstanding features. By using this app, you can edit your videos with high efficiency; for example, the mod version removes the ads to help you reduce lags during editing.

  8. Christy Walton skriver:

    Hej alla,
    Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

    Namn:
    Belopp som behövs:
    Varaktighet:
    Land:
    Syftet med lånet:
    Månadsinkomst:
    Telefonnummer:
    Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
    Hälsningar till er alla.

  9. igoal88 หวย skriver:

    Great post! I am getting ready to across this information. It’s beneficial for this blog. Also, great with all of the valuable .
    igoal88 หวย

  10. Thanks for sharing, this is a fantastic article.Really thank you! Keep writing.

  11. Imelda Diamante skriver:

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

  12. Derek Douglas skriver:

    Hallå,

    Behöver du ett bekvämt lån för att bli nöjd? Vi erbjuder ett överkomligt lån på 3 % ränta för lokala och internationella låntagare. Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska och vi arbetar tillsammans. vi ger ett långfristigt lån från 2 till 50 år som mest.

    Behöver du ett direkt, enkelt och prisvärt lån för att betala för skulder, starta företag eller av någon annan anledning? Kontakta oss i så fall med din låneförfrågan.

    Detta erbjudande är för seriösa människor.

    Vänligen kontakta oss, om du är intresserad, via: E-post:   easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    Vi är certifierade,
    pålitlig, pålitlig, effektiv, snabb och dynamisk.

    Vänliga hälsningar,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    3% Enkelt och prisvärt låneerbjudande

  13. Brakes skriver:

    Did you know?
    Stumble Guys is one of the most downloaded games of 2022 and has continuously brought exciting features to its gameplay by collaborating with big names like Hotwheels, barbie, and now MrBeast.

  14. Leo Mendy skriver:

    Am here to testify on the good work of doctor dominion
    I got sacked from work few months ago and have been unable to get a new job and haven’t been able to get a better shelter for Myself and kids , life has really been difficult because nobody wants to help , on a blessed day I decides to screw pass social media when I heard of a lady testifying of how doctor dominion helped her with so many of her problems, I quickly copied his email address and chatted him up to my greatest surprise he replied immediately and was ready to help me as soon as possible, first I was scared because I taught he was after d little money I had but I was wrong, we talked and he gave me a lottery winning number I did what necessary and am glad to say I gain more than I expected, I won the lottery with the help of doctor dominion because I gave up lottery a lot time he encouraged me and I won, am sharing this testimony with so much joy in my heart,
    you can also talk to him if you really want to win.

    WhatsApp or call :+12059642462

    ,,.;

  15. AMALIA GUNTHER skriver:

    Wir stellen Ihnen unsere große Auswahl an kostenlosen Krediten und ohne Zahlungsgebühren zur Verfügung, damit Sie den Kredit finden können, der Ihren Bedürfnissen am besten entspricht. Mit unseren Krediten können Sie jedes Projekt oder jeden Traum starten, den Sie sich vorstellen, wie zum Beispiel: Finanzkredite, Hypothekenkredite, Investitionskredite, Autokredite, Schuldenkonsolidierung, Rückzahlung von Privatkrediten, Schulkredite. Für weitere Informationen kontaktieren Sie mich bitte per E-Mail: amaliagunther9@gmail.com

  16. loan Offer skriver:

    Do you need a loan? we offer all types of loans, and our offer is fast, safe and very reliable. profit from 2000 euros to 5 million. contact us now to get a loan at a good rate2%. Kindly contact us for more information on how to get started: no matter your location sumitihomelend@gmail.com (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian Sumiti

  17. ShaunHarper skriver:

    I love reading blog posts with great information like this. Usually I just like to read and learn about hight techloky.

  18. Chinamallajman skriver:

    Thanks for sharing this post! China Mall in Ajman serves as a bustling shopping destination, offering convenience, affordability, and a wide selection of goods to meet the needs and preferences of its diverse clientele.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG