Till försvar av självidentiteten

3:16 28 Dec 2020

UNG KVINNA MISSTÄNK FÖR GROV MISSHANDEL I CENTRALA STOCKHOLM

En kvinna i 40-års åldern har förts till sjukhus efter ett bråk på ett arkitektkontor på Södermalm. Enligt polisen hittades kvinnan blödandes på kontoret och ska ha förlorat ett finger. På plats ska även en 23-årig kvinna funnits, som nu är misstänkt för grov misshandel. Under en kort intervju berättar den åtalade 23-årigen om incidentenen:

Jag har haft praktik på hennes jobb. Eller jag hade praktik där. Hon var väl någon sorts chef. Men hon strök mest runt där och smulade med olika gamla wienerbröd. Hon kändes gränslös redan från första dagen.”

Den åtalade 23-åringen ska alltså ha praktiserat på den äldre kvinnans jobb i tre veckor som en del av hennes arkitektutbildning. 23-åringen uppger att den äldre kvinnan ska ha varit väldigt kontaktsökande.

23-åringen berättar: ”Hon drog in mig i all hennes skit. Hon frågade ifall jag ville fika, vad för schampo jag använde och ifall jag hade några tips på julklapp till hennes man som inte var sprit, för det var allt han hade önskat sig.”

Den äldre kvinnan ska även ha lagt till den åtalade på, citat: ”Alla fucking sociala medier som finns.” Där uppges den äldre kvinnan ha skickat, citat: ”Stört många” bilder på sina barn.

Den åtalade fortsätter genom att säga att ingen i tjugoårsåldern är intresserad av bilder på jobbarkompisars bebisar. ”Det är en lärdom för Sverige som nation”.

Efter en vecka på kontoret uppges den äldre kvinnan ha klippt likadan lugg som den åtalade. Hon ska även ha köpt samma vinterjacka. Den äldre kvinnan hade tidigare frågat den åtalade var hon hade köpt jackan varpå 23-åringen hade ljugit och sagt Lindex.

När den äldre kvinnan nästa dag kommit in på kontoret i samma jacka i alla fall så menar den åtalade att hon såg detta som ett direkt hot. Den åtalade menar att detta måste betyda att den äldre kvinnan tittat i lappen på hennes jacka, citat: Medans jag var och köpte cigg eller något.”

Den åtalade fortsätter genom att berättar att kvinnan ska ha, citat: ”Tagit låtar från mina spotify-listor och sen fått all credd för dom på vår jävla julfest.” Julfesten ska ha ägt rum på kontoret, bara några dagar innan misshandeln. Den åtalade menar att den äldre kvinnan ska ha hyllats på festen, för listorna det tagit den åtalade år att sätt ihop.

23-åringen är noga med att understryka att hon ska ha försökt undvika festen, både på grund av restriktionerna kring covid men också då hon uppger att den ska ha, citat: ”Verkat grovt deprimerande.”

Den åtalade fortsätter att uttrycka hur den äldre kvinnans beteende fick henne att uppleva situationen som hotfull. Att det, citat: ”Plötsligt fanns en jättedålig kopia av mig. En utbränd och rynkig version av mig utan någon form av egen personlighet. Detta bör betraktas som personlighetsstöld.”

Misshandeln ska ha brutit ut under en lunchrast på kontoret. Den åtalade 23-åringen ska ha suttit och ätit lunch när den äldre kvinnan kom in och ville, citat: ”Snacka om hur bajsnödig hon blev av sin mensvärk.”

Strax där efter ska den åtalade fått syn på den äldre kvinnans nya tatuering. Den uppges ha föreställt ett hjärta med en pil genom på hennes långfinger. En tatuering som återfanns även på den åtalade, med samma placering.

Enligt vittnen ska den unga kvinnan efter detta ha förlorat kontrollen totalt för att kasta sig över den äldre kvinnan. Den åtalade 23-åringen uppges agerat utan tvekan. Som en kommentar till detta berättar den åtalade att allt gjordes i en form av självförsvar. Hon menar att hon vid detta tillfälle kände att hela hennes identitet var hotad och att detta bör tas hänsyn till i domstol. ”Det såg ju ut som jag var tvilling med kärringen.”

Den åtalade 23-åringen fortsätter genom att förklara att hon var tvungen att få bort den äldre kvinnans tatuering på något sätt. Att hon sedan svalde fingret berättar hon var för att det inte skulle finnas någon chans för kvinnan att återställa tatueringen. När vår reporter påpekar att den äldre kvinnan kan tatuera sig på nytt så skriker den åtalade 23-åringen rakt ut, för att sedan klösa vår reporter över ansiktet. Efter detta blir den åtalade utsläpad ur rummet av polis och intervjun får avslutas.

 

En kommentar | “Till försvar av självidentiteten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Est skriver:

    Haha men gud blir så förvirrad över att jag inte ser att det står någonstans om det är ett skämt eller inte?! För det är det väl???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp