Välkomna ?

5:03 2 Nov 2018

gud, frasse är så knäpp. varför lovar han bort bloggar till alla sina vänner? till mig lixom? vad tror han jag möjligtvis kan bidra med. och vad tkr peyvand om d här? sett frasse på fyllan skaka hand med minst 10 personer om olika “projekt”. kmr bli inflation. tänker tillbaka på en tid när det va någorlunda kreddigt och identitetsbeskrivande med en ng-blogg. man hör det ibland om framgångsrika mediamänniskor som nu är i trettioårsåldern så “ja men hon brukade blogga på nöjesguiden, det var då det tog fart”. När jag e 30 kmr de va mer så “Ja men hon var den enda som aldrig bloggade på nöjesguiden” å folk kmr svara ”wow otroligt, det måste varit en ordentlig raket för karriären”……. haha nä skoja bara, e glad å tacksam ^_^ :)

frasse ville först att jag skulle bli nöjesguidens huskvinna-bloggare vilket vore helt jävla cp eftersom min enda anknytning till den debatten e att jag e vän med moa. och att jag kanske skrev nått litet på twitter. Det räcker inte? eller? maybe baby? aja. den idén tackade jag nej till eftersom jag avgudar twitter-vänstern och verkligen inte vill bli illa omtyckt av dem (helt på riktigt). gick istället med på att ha en nöjesguidens kvinnliga alibi-blogg. passar mig mycket väl. blir gärna inkvoterad osv. min dröm e att aldrig någonsin behöva anstränga mig för något utan bara få allt GIVET till mig. bli handplockad in i olika grejer och projekt som nån med framgångsrika föräldrar.

as we enter november…… enter jag nykterhet. har ett projekt att va nykter varannan månad vilket e pisstråkigt (också för mina vänner eftersom jag tjatar om det SÅ mycket hela tiden när jag e det) men pissnyttigt. behöver påminnas om hur mkt mer en fungerande människa jag blir när jag inte dricker. Min hjärna just nu e tyvärr helt bränd eftersom jag… festat… i två dagar… surprise surprise… Under tiden glömde jag äta på ett helt dygn, sen sov jag mellan 14 och 09 :) jag Har iaf blivit ganska bra på att skildra hur jag mår på bakfyllATn.

fr förra lördagen:

“var ute till ganska sent igår vilket va jättedumt eftersom jag jobbar idag. i sturegallerian. känner mig som en imposter, alla här är så fräscha och underbara. tjejerna e “easy going”. jobbar lixom på en beauty bar/klädbutik så.. ni fattar? klackskor, manikyrer, fixade. glada. har sina män med sig. män som hjälper dem shoppa! fattar ni eller? kommer med tips och inputs så “den där blusen hade varit jättefin till dina mörkgröna byxor”. tänker att det är en övre medelklass-grej? eller kanske en åldersgrej? minns när jag klippte bort 3dm av mitt hår (gick alltså från långt svall till en kort page) och inte en enda kille i min närhet märkte ngt eller verkade bry sig ENS när jag tillslut skrek ”MÄRKER DU KANSKE MÖJLIGTVIS NÅGOT ANNORLUNDA MED MIG”. :)

aja, känner att jag bidrar med väldiga kontraster till fräschheten på stureplan en lördag-eftermiddag. fnissar för mig själv åt det briljanta skämtet “kalla ett spädbarn för hora”, Har samma trosor som igår (inte för att jag fick till det eller nått bara att jag var för trött imorse för att orka byta), en riktigt mörk ångest som knaprar på mitt bröst och ständiga flashbacks fr kvällen när jag stod på knä inne på toa på moon motel och hällde ut alla mina snus i väskan för att ha nånstans att ha… Mitt.. min ipren. Mm.”

ja gud. ni hör ju. jag behöver verkligen va nykter ett slag. det var allt. alldeles strax. Nåra bilder fr mitt spännande glamourösa liv bara.

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kram

6 kommentarer | “Välkomna ?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. nono skriver:

  såååååå coolt att du skriver om ditt knarkande!

  1. Myrna skriver:

   Tack <33

 2. H skriver:

  Förlåt för världens töntigaste fråga men varför använder du förkortningar och lite bokstav efter punkt? Är det ett uttänkt stilistisk grepp eller bara som du alltid skriver?

  1. Myrna skriver:

   Det e töntigt att anstränga sig :/

   1. jo skriver:

    d e därför du skriver 600+ ord på ng

    1. Myrna skriver:

     nejmen hahah. jag är den töntigaste av alla. alla!!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG