Varför abort borde kriminaliseras

5:40 29 Nov 2018

Varje abort dödar en liten människa. Rent biologiskt är detta sant. Och varje människa har ett värde, oavsett grad av beroende, hur medveten man är, eller om man är önskad. Detta värde innebär vissa rättigheter där den mest grundläggande rättigheten är rätte…..

Hhaha skoja bara. Kom inte på nån bra rubrik å ville få er att klicka. JAG E HEMSKT ledsen men nu e ni redan här så varför inte underhålla er med lite… Urtråkig läsning?

Är inne i en superstressad period i livet, så himla rare, händer mig verkligen aldrig. Och när det väl händer brukar jag bara så, ”shut down completely”, vilket ju också leder till noll stress. Men just nu lyckas jag balansera precis på den lilla lilla gränsen innan jag skiter i allt och är därför… STRESSAD. Hur lever ni människor som är mycket stressade? Jag kan ju förfan inte sova? Glömmer bort saker? Tappar grejer? Är superofokuserad överlag… Exempel: kom hem häromdagen och började byta om till pyjamas, men halvvägs igenom kom jag på att jag var tvungen att sätta min mobil på laddning, sen även min dator, sen började jag ta av mig mina smycken, sen började jag städa min hylla…. Sen kom jag på att jag bara satt på mig pyjamasen till hälften, jag gick alltså runt med ärmarna instoppade i tröjan men inte dragen över huvudet, fattar ni?? SUCK. Stress är helt enkelt inte något för mig bara. Pga denna åkomma har jag inte riktigt orkat tänka klart en endaste liten tanke, orkar inte sätta mig in i saker å hålla på. Orkar absolut inte tänka efter eller försöka va kreativ, rolig, smart eller nått sånt men måste tydligen blogga en gång i veckan för att få mina pengar från nöjesguiden (vi snackar miljoner alltså så ni förstår att detta e viktigt för mig). Såååå!! Ni får nöja er med massa ofärdiga tankar jag hade nedklottrade i min kalender.

 

Att ”winga” något är en grej bara killar kan göra.

Ja, eller hur? Visst har jag rätt? Jag och mina kollegor snackade CV under lunchen häromdagen och vi kom in på att ljuga på sitt. Till min stora förvåning CHOCKADES de av att jag inte har en endaste liten lögn på mitt CV. Jag förstår inte hur man vågar? Tänk så säger jag i mitt att jag kan excel tex, och så får jag jobbet, och så uppstår en situation där jag måste… Göra något i excel? Vad gör jag då? WINGAR DET? NEJ. Det kan inte tjejer (jag). Vi (jag) kan inte ”make it work as i go along”. Tyder också på osunt självförtroende att bara tro man kan lösa allt på plats.

Hybris att ha låst konto på Instagram.

Helt ärligt vet jag inte riktigt varför jag tycker detta. Eller jag har en känsla som jag vet stämmer men pga stressen orkar jag inte djupdyka i det. Nått med att man tror man är så intressant att folk vill stalka en? Så himla störigt med människor som tror deras innehåll e så VIKTIGT att den lixom…. Låser sitt konto? För att själv kunna bestämma vem som ska få tillgång till det? INGEN bryr sig om din tråkiga #tb från #SpanienMedÄlskling.

Det är så obehagligt när nån man träffat kort därpå börjar träffa någon som är väldigt lik en.

Tycker detta känns vulgärt och genant på något sätt. Det framgår så tydligt att man är en primitiv varelse när ens ”typ” är tydlig. Alltså det jag menar är: killar eller tjejer som bara dejtar/träffar människor som ser ut som varandra/har nått likt över sig. Pratat om detta med vänner, det här med att man har vissa som man är samma typ som. Typ om jag träffar en kille, vi kan kalla honom….(suttit i fem minuter nu och försökt komma på ett namn jag har noll koppling till så ingen misstolkar) Göran. Göran dejtar mig, andra jag dejtat är Göran2, Göran3, Göran4. Alla dessa Görans har också dejtat min kompis TjejGöran. Fattar ni? Att om nån kille är attraherad av mig så är det nästan säkert att han också är attraherad av min vän TjejGöran. Så obehagligt.

Mitt utseendes förvandling. 

Nej men det är för sjukt. Mitt ansikte alltså. Fått detta bekräftat från utomstående så faktiskt inte bara min självupptagenhet som spelar mig ett spratt den här gången.

okej: såhär ser jag ut nu

Tog tom en osminkad bild nu. För att ni verkligen ska se. Ja visst jag posar lite, men ni fattar ändå grejen.

Här e några bilder från min sena ungdom:

CA aside… Jag var så… Otroligt ful? I mitt huvud ser jag fortfarande ut sådär? Det är som att mitt ansikte inte blev vuxet förrän typ alldeles nyss. Funderat på om det e för att jag väger mindre nu men det KAN lixom inte bara vara det? Så mycket har jag inte gått ner. Tror det är att jag lixom hade ”bäbisfett” tills jag fyllde 23.

Killar e så otroligt dåliga på emotionellt ansvar och bryr sig alldeles för lite om att bidra till god stämning.

Har egentligen miljoners exempel på detta och kanske utvecklar om jag nångång tillfrisknar från sjukdomen (stress) men just nu orkar jag bara ge er ett:

Minns när min killkompis varit på dejt med en tjej, efter dejten skulle han ut med oss, och tjejen fick följa med. Rimligt då hade väl varit att han hänger med henne under kvällen och ser till så att hon mår bra/har folk att prata med/inte står ensam… Ni vet, eftersom det var han som varit på dejt med henne och hon inte kände någon i gänget förutom honom. Men nej. Givetvis inte. Det blev såklart jag och min tjejkompis som fick underhålla henne och prata med henne och bjuda in till samtal. Ibland förstår jag faktiskt inte hur man orkar vara kompis med killar.

Sex är vulgärt och inte någonting man ska tala frispråkigt om.

DET ÄR PRIVAT! OKEJ. Jag vill inte veta någonting om era sexliv och jag är så fruktansvärt tacksam över att sex som trend börjar dö ut. Detsamma gäller mens tbh.

 

Jani. Förlåt och Tack För Mig. För att göra det här inlägget lite… Roligare? Estetiskt tilltalande? Eller nått. Så bifogar jag några ”härliga” ”prints”!

Hejdå.

 

3 kommentarer | “Varför abort borde kriminaliseras”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Amen! på tacksamheten över att sextrenden är på väg ut. Om folk kunde sluta jämföra alla delar av sitt liv med andras asså…

 2. sddcsjsaons skriver:

  Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get i https://notepad.software/ t done. Now that i have seen the way you did it, thanks guys
  with
  regard

 3. sddcsjsas skriver:

  for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. Now that i have https://vidmate.onl/download/ seen the way you did it, thanks guys
  with
  regards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg