imorse halkade jag :(

4:10 19 Dec 2018

Hej som fan!!!!! Det har egentligen bara hänt en endaste grej av värde sen senast och det är: HALSBÖLD. Igen! Jag har fått halsböld igen :D Har ni haft halsböld någon gång? Nä, tacka era lyckliga stjärnor för det. Halsböld är, and I cannot stress this enough, en böld i halsen. En varböld:)<3 I halsen :)<3 Asså som pesten typ?                   Det började i fredags men höll sig ändå på en ”rimlig nivå”, jag kunde hantera det, jag överlevde, osv. På lördagen däremot hade jag börjat författa mitt testamente. Trodde jag skulle dö av vätskebrist eftersom jag inte kunde dricka vatten utan att kräkas/skrika rakt ut av smärtan vid sväljning. Försökte så hälla ner vattnet direkt i halsen lixom, men det gick såklart inte utan ledde istället till att jag nästan dränkte mig själv. Just då funderade jag iof tbh på att bara löpa den linan ut. Kom till slut på en taktik: fick lixom badda min tunga och mina läppar med vatten :( Så deppigt. Kunde heller inte prata utan att låta som grodan boll vilket inte är den sexigaste rösten man kan ha. Så tog en Voi till Rosenlunds Närakut, fick besked om halsböld, sprang till apoteket och hämtade ut penicillinet jag fått utskrivet. OCH JAG SKA FÅ OPERERA BORT MINA MANDLAR WO FUCKING HO. Så glad för detta. Också att man typ inte kan äta på flera veckor? Och man har jätteont? Oändliga goals. Goals nytt år!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halsböld highlights. Oändligt taggad på full narkos, kanske ska man äntligen få må bra en stund.

Jaja. Vi har inte samlats här idag för att prata om halsböld. Vi har samlats för att prata om det absolut värsta som kan hända en människa (förutom halsböld, wow jag har verkligen otur): jag…. halkade. Handlöst föll jag till marken, som en vante med avklippta fingrar (gotta stay goth yoooo). Och fyfan vad pinsamt det är. Och så började jag fundera över: varför är det så pinsamt? Alla ramlar ju när det är halt ute? Är det as simple as man misslyckas med nått så grundläggande å banalt som att… Gå fram, med benen? Must be. Efter jag skrattat gällt i ungefär 10 minuter, nervössmilat och nickat mot folk som stannat till pyttelite för att så ”kolla om allt gick bra” borstade jag av min ömma kropp ungefär hundra liter snö och promenerade vidare. Då slog det mig att något måste göras åt det här. Det kan inte vara så att man ska behöva utföra hedersmord på sig själv bara för att man RAMLAR. Så här kommer några tips på hur man hanterar de olika typer av halkningar som drabbar en.

 

Det börjar med att man kommer gåendes. Som en helt vanlig deprimerad person på väg till jobbet.

Sen plötsligt, som en blixt från en asså okej då… Inte helt klar himmel kanske, man vet ju ändå att det är halt ute…. Men! det känns ändå som att halket alltid kommer från ingenstans? Attackerar en med ett aggressivt hat som att man dejtar dens ex eller nått.

 

Det här första halket vi ska tala om är ganska harmlöst. Man ”halkar till” bara men lyckas hålla sig på fötterna. Inte så pinsam tbh, bara jobbig för psyket. Man återhämtar sig fort.

Man hanterar den här typen av halk bäst genom att typ bara le lite förläget, se lite gullig och ”hoppsansa” ut. Lite whoopsidopsi. Så jag e bara en liten tjej som råkade snubbla till lite hihi. Sen plockar man upp sitt gosedjur, stoppar tummen i mun och trallar vidare.

 

Den här… mina kära vänner. Är fruktansvärd på alla sätt. Det finns något så otroligt förnedrande i att falla framlänges, kanske för att man lixom hamnar med ”rumpan i vädret”? Och det gör dessutom så jävla ont om man inte har handskar .( Men man måste låtsas som att det är fine, smiling on the outside dying on the inside minst sagt.

Den här är fan svårhanterad. Tror det bästa är att typ säga ”men gud” ganska högt och tacksamt ta emot en utsträckt hand om man får en, artikulera när man säger Tack För Hjälpen och försöka visa att man inte har ont, skadades allvarligt eller tycker det var speciellt jobbigt. Försöka verka lite chockad och stressad typ? Men inte generad. Fattar ni? Lite irriterad över att man halkade som att man inte har tid med sånt. Har en rätt tydlig bild i huvudet men inser att jag kanske inte riktigt lyckas förmedla den.

 

Baklängesfallet rest in fucking peace efter man varit med om ett sånt här. Då e man ju på riktigt typ död? Asså man slår huvudet i nån typ sten och dör? Men döden är i det här fallet alternativet att föredra eftersom det står mellan det och att behöva resa sig och fortsätta gå.

Om man mot all förmodan överlever det här fallet hanterar man det ändå bäst genom att spela avsvimmad och invänta ambulans. Jag tänker mig att man tar det ganska långt, alltså spelar svårt skadad hela vägen in på akuten. Kanske försöker bli inlagd över natten? Tror det är absolut enda sättet man kan undvika total förnedring efter ett sånt här fall.

 

Det var allt för den här härliga gången. Hoppas ni lärt er massor och kan använda mina metoder i praktiken. Läs även gärna mina vilda gissningar om hur 2019 kommer bli. Puss och kram ha det så bra till alla förutom halket. Även stort tack till min kollega Sabrina som hjälpte mig ta dessa underbara vackra bilder av mig.

3 kommentarer | “imorse halkade jag :(”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. s skriver:

  så snygga ben!!

 2. sdsjsaonxhsjsj skriver:

  Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. https://tracktrace.onl/usps/ Now that i have seen the way you did it, thanks guys
  with
  regards

 3. sddcsjsaonxs skriver:

  for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. Now https://kodi.software/download/ that i have seen the way you did it, thanks guys
  with
  regards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg