Januaris bästa tweets

10:45 27 Jan 2019

Hej som FAN

Gud e så stressad (haha, Vad nytt). Men! har gett mig fan på att blogga en gång i veckan… som sagt är jag INTE så kreativ så får lixom fortsätta ”fuska”, eller fuska och fuska. men jag tänker göra det så enkelt för mig som möjligt.   :)      Har därför bestämt mig för att göra (ev återkommande? Skönt å kunna göra detta otroligt simpla en gång i månan?) MÅNADENS BÄSTA TWEETS. Aspiring Emmanuel Karlsten Lol:P Nej men kommer inte gå efter retweets eller nått sånt bara lixom de ”bästa” enligt mig. Tweets som jag av olika anledningar tycker om. Kanske fick de mig att skratta…. Kanske fick de mig att gråta… Kanske fick de mig att stanna upp och tänka till ?. Skoja det mesta e ”trams” haha men . Vissa användare e med flera gånger och det beror på att jag tycker om dem mer. :) Orkade såklart inte så ”bädda in” så att de blir sånna klickbara bild-länkar, ni får nöja er m pissiga print screens för det är verkshöjden jag numer ligger mig på *hjärtögonemoji*. Här kommer det iaf::::::::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Detta e DEN bästa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wow vad skönt det var att göra ett såhär anspråkslöst inlägg. Mersmak……….<3 Ser så mkt fram emot att Frasse för första gången kommer behöva gå igenom min statistik för att veta hur mycket han ska betala mig. Obs den m pelle e med bara som fjäsk den var verkligen inte så rolig. Godnatt!

5 kommentarer | “Januaris bästa tweets”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Xd skriver:

  10/10 content tack skrattade högt

  1. myrna skriver:

   VSG<3

 2. Jonas Enghage skriver:

  Det här är otroligt avslöjande läsning, och jag tackar vem det nu än är som har samlat ihop det. Man kan ju fråga sig vem som bryr sig. Alltså, ärligt talat, det är svårt att veta vem som inte har något riktigt liv, den som skriver på twitter, eller den som läser skiten.

  1. myrna skriver:

   eller kanske du? Som läste det här blogginlägget

 3. jo skriver:

  älskar också myra på twitter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp